Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Σπάνια αρρώστια άρπαξε τη ζωή της 16χρονης Ηρώς

iro_kondrarou
Συνήθως δεν έχει συμπτώματα και όταν διαγνωσθεί είναι αργά.
Όλη η ατυχία είχε μαζευτεί πάνω στη ζωή της 16χρονης μαθήτριας που ξαφνικά άφησε την τελευταία της πνοή ενώ έκανε τζόκινγκ στην οδό Ρόδου – Καλλιθέας, κοντά στο σπίτι της, το βράδυ της Τετάρτης.
Το τέλος της ζωής της Ηρώς Κονδράρου, μαθήτριας της Β΄ τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Ρόδου, ήταν δυστυχώς προδιαγεγραμμένο εξ αιτίας μιας σπάνιας ασθένειας η οποία μάλιστα δεν μπορεί να διαγνωσθεί από τους γιατρούς εύκολα.
Στη κηδεία του 16χρονου παιδιού, στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, κόσμος πολύς και τα δάκρυα ποταμός και όλοι αναρωτιόντουσαν για το πώς συνέβη αυτό το αναπάντεχο τραγικό γεγονός. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες , η Ηρώ κουβαλούσε στον οργανισμό της μια απροσδιόριστη αιτία παραγωγής ορμονών που σιγά σιγά προσέβαλλαν το μυοκάρδιο. Η ασθένεια αυτή δύσκολα διαγνώσκεται και πρέπει να υπάρχουν πολλά συμπτώματα μαζί ώστε οι γιατροί να προχωρήσουν σε πολύ εξειδικευμένες εξετάσεις ώστε να ακολουθήσουν την ενδεδειγμένη θεραπεία.

Τον τελευταίο καιρό η Ηρώ είχε λιποθυμικές τάσεις, αλλά αποδίδονταν σε άγχος, αφού τίποτα άλλο δεν προϊδέαζε ότι είχε μέσα της ένα σαράκι που εξασθενούσε συνεχώς την καρδιά της. Με το δεδομένο αυτό ακολουθούσε μια συντηρητική αγωγή και κάθε φορά που λιποθυμούσε η σύσταση του γιατρού της ήταν να ξεκουράζεται.
Όμως οι εξετάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο μετά τον θάνατό της έδειξαν τα ακριβή αίτια που της έκοψαν το νήμα της ζωής. Την ώρα που η Ηρώ έκανε τζόκινγκ η εξασθενημένη καρδιά της δεν άντεξε και υπέστη ανακοπή. Σύμφωνα με γιατρούς η πάθηση αυτή δύσκολα αντιμετωπίζεται, αλλά και αν διαγνωσθεί είτε είναι πολύ αργά, είτε δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια θεραπείας. Και αυτό ακριβώς συνέβη στο άτυχο κορίτσι.
Μέσα στην οδύνη και τον σπαραγμό οι γονείς της, οι συγγενείς, οι φίλοι, πολλοί μαθητές και καθηγητές συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία της την Ηρώ – μόλις στα 16 χρόνια της. Ο πατέρας της κατάγεται από τη Μάνη, αλλά εγκαταστάθηκε στη Ρόδο πριν από 30 χρόνια και εργάζεται ως ρεσεψιονίστ στο ξενοδοχείο, Σάνγουινγκ, η δε μητέρα της είναι ροδίτισσα – μια καλή οικογένεια με ευρύ κύκλο γνωριμιών και με εκτίμηση στη ροδιακή κοινωνία.
iro_kondrarou


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα