Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Το ψηλότερο εμπόδιοΤο όνειρό της ήταν να χτίσει το ψηλότερο βουνό. Ανόητο όνειρο θα πείτε. Εύκολο να το λες όταν το βλέπεις από απόσταση αλλά δύσκολο να το αντιληφθείς όταν ονειρεύεσαι. Δούλευε ασταμάτητα. Μετέφερε από μακριά και τοποθετούσε τον ένα βράχο πάνω στον άλλο με πολύ κόπο, μόχθο, αγωνία και άγχος και σκαρφαλώνοντας με δυσκολία, δουλεύοντας ασταμάτητα, κατάφερε να χτίσει τελικά ένα μεγαλόπρεπο βουνό με χιονισμένη κορυφή, πάνω στην οποία ανέβηκε και στάθηκε. Το όνειρο πραγματοποιήθηκε!


Τόσα χρόνια δουλειάς σκέφτηκε… Μα τώρα στέκεται στην κορυφή του πόθου της, αντικρίζοντας τους ανταγωνιστές της από δυσθεώρητα  ύψη. Μια ανατριχίλα υπερηφάνειας την διαπέρασε. Πόσο ικανή ήταν! Πόσο πειθαρχημένη και αποφασιστική! Πόσο δυνατή! Κανένας άλλος πάνω από αυτή. Η καλύτερη του κόσμου!


Τότε ήταν που άκουσε τον δυνατό εκείνο θόρυβο και η γη άρχισε να τρέμει. Μια μεγάλη ρωγμή άρχισε να δημιουργείται στη βάση του βουνού. Από εκεί που στεκόταν μπορούσε να δει το βουνό να καταρρέει. Η ρωγμή προχωρούσε με ταχύτητα προς την κορυφή. Ό,τι της πήρε μια ολόκληρη ζωή να το φτιάξει, χανόταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κι εκείνη, το μόνο που μπορούσε πια να κάνει, ήταν να παρακολουθεί τη γρήγορη εξέλιξη των γεγονότων πανικόβλητη. Παράλυτη από φόβο ένοιωσε την κορυφή να υποχωρεί κάτω απ’ τα πόδια της. Ήταν τότε, τη στιγμή που βρέθηκε στο κενό και άρχισε με ταχύτητα να πέφτει, τη στιγμή που πήρε την απόφαση ότι όλα χάθηκαν οριστικά, τη στιγμή που έσβησε και η τελευταία ελπίδα και αποδέχτηκε πλήρως τον προσωπικό της χαμό, ήταν τότε….


… εκείνη ακριβώς την τελευταία στιγμή

που κάθε φοβία  της εξαφανίστηκε 

κι έξαφνα

θυμήθηκε πώς να πετάει!
Συνοδοιπόροι είμαστε με τον ίδιο προορισμό...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα