Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

1.Η πορεία της Οδύσσειας, δια μέσου των αιώνων, ήταν κάτω από την συνεχή παρακολούθηση των « ανθρώπων» των Ελλήνων Αθανάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν χάθηκε ούτε ένα γράμμα, ούτε ένα κόμμα, ούτε μια τελεία, από το ιερό αυτό κείμενο. Ο νοών νοειτω.




Σύμφωνα με την επιταγή, δωρεάν έλαβες δωρεάν θα δώσεις, η γνώση του βιβλίου [ο Κώδικας των Ελλήνων Αθανάτων] είναι δώρο σε όλους εκείνους που το πάθος τους είναι η αναζήτηση της αλήθειας για την καταγωγή τους και για το νόημα της ζωής που τους χαρίστηκε από τον δημιουργό τους.


1 από 4

ΟΔΥΣΕΙΑΝ =740[2]=ΟΥΣΙΑΝ ΔΕ = ΟΥΣΙΑΝ ΕΔ’[Ω]

Ο στίχος α76 κατηγορηματικά μας ενημερώνει για την πορεία επιστροφής της νόησης στον πλανήτη Ιθάκη 33.

Ήταν απόφαση των Ελλήνων Αθανάτων αυτή να είναι η μοίρα του πλανήτη μας.

Την εποχή του Κριού ,οι θεοί αποφάσισαν το παλλόμενο φως να τοποθετηθεί στα μυαλά των πρωτόγονων ανθρώπων του πλανήτη, ώστε η επιστροφή της νόησης στη Γη να είναι εγγυημένη από την Ε.Ε.

Ο λεξαριθμος 740[2] μας ενημερώνει πως η πορεία επιστροφής της νόησης στον πλανήτη Ιθάκη 33 , έκτος από την παρουσία της Ε.Ε. και των πληροφοριών της, έχει και την βοήθεια της Ομηρικής Οδύσσειας.

Όπως όλα δείχνουν η συγγραφή της Οδύσσειας έγινε για να βοηθήσει τις μέλλουσες γενιές των Δωριέων με την ουσία των πληροφοριών της.

Οι αθάνατοι δηλώνουν σαφώς πως η πορεία του έργου [Ομηρικά κείμενα] μέσα στο χρόνο ήταν κάτω από την συνεχή επίβλεψη τους και πως η ουσία των πληροφοριών που το κείμενο περιέχει θα «χορτάσει» τα μυαλά μας. 

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν που σας καταθέτω για την επιστροφή της νόησης στον πλανήτη σας ,μόνον αυτός της πρόσληψης των πληροφοριών που περιέχει η Ε.Ε. και ταυτόχρονα η ουσία του Ομηρικού κειμένου της Οδύσσειας.

……………………………………………………………………………

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ

Λεξαριθμος 740[2]

740[2]=Νοστον* .-[πορεία –ταξίδι].-α76

740[2]=νοον στ’[η] –[το ταξίδι –η πορεία της ευφυΐας /διάνοιας νόησης πίσω στη ΓΗ]

740[2]=οχεειν .-[οχεω=φέρω –παρουσιάζω]

740[2]=Ταρπησαν.-[τερπω=χορταινω=ευχαριστω / να χορτάσουν –να ευχαριστήσουν μυαλό –διάνοια-ευφυη σκέψη-νόηση]

740[2]=μεν πάντες δε.- [όλοι βέβαια]

740[2]=πραπιδεσσιν .-[πραπιδες =η ψυχή –ο νους / την επιστροφή της «ψυχής» -νόησης στην πατρική Γη]

740[2]=Οδυσειαν*.-[την Οδύσσεια].-

740[2]=ουσιαν δε*.-[την ουσία της Οδύσσειας / τις ουσιαστικές πληροφορίες της Οδύσσειας / άρα η Οδύσσεια έχει κάποια «ουσία» κρυμμένη και διάφορη της φαινομενικής]

740[2]=ουσιαν εδ’[ω]*.-[εδω=τρωγω –καταναλώνω-φθείρω-αφανιζω / την ουσία της Οδύσσειας τρώγω-καταναλώνω-φθείρω-αφανίζω / την πληροφόρηση της Οδύσσειας προσλαμβάνω]

740[2]=Οι δ’επ’ονειαθ’ετοιμα .-[ ονειαθ’=πληθυν.= τροφες=πολυτιμα πραγματα=δωρα / αυτοί λοιπόν με την έτοιμη θεια πληροφόρηση που τους παρέχουμε θα πορευτούν ].-α149 

Ερμηνεία.-

σας παρουσιάζω την θεια πληροφόρηση της Ε.Ε., είναι έτοιμη μπροστά στα ματιά σας για να «χορτάσετε» όλοι, βρίσκεται στην ουσία του Ομηρικού κειμένου της Οδύσσειας.
Έτσι θα επιστρέψει η νόηση στον πλανήτη σας.

……………………………………………………..

3386[2]=Ημείς οίδε περιφραζωμεθα πάντες νοστον* .-[εμείς όλοι γνωρίζαμε και εξετάζαμε την πορεία επιστροφής στον πλανήτη ΓΗ].-α76

3386[2]=Ημείς οίδε περιφραζωμεθα παντες νοον στ’[η]* .-[εμείς όλοι γνωρίζαμε και εξετάζαμε την πορεία επιστροφής της ΝΟΗΣΗΣ στον πλανήτη ΓΗ].-α76

3386[2]=Ημείς οίδε περιφραζωμεθα πάντες Οδυσειαν * .-[εμείς όλοι γνωρίζαμε και εξετάζαμε την πορεία της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ].-α76

3386[2]=Ημείς οίδε περιφραζωμεθα πάντες ουσιαν δε * .-[εμείς όλοι γνωρίζαμε και εξετάζαμε την ΟΥΣΙΑ της πορείας της Οδύσσειας].-α76

3386[2]=Ημείς οίδε περιφραζωμεθα πάντες ουσιαν εδ’[ω] * .-[εδω=τρωγω –καταναλώνω –φθείρω-κατατρώγω/ εμείς γνωρίζουμε και εξετάζουμε τον τρόπο με τον οποίο όλοι την ουσία των όσων καταγράφονται στην Οδύσσεια να γνωρίσουν, ώστε η πορεία επιστροφής της νόησης στον πλανήτη σας να είναι επιτυχής].-α76

Ερμηνεία.-

Η πορεία επιστροφής του πλανήτη στην νόηση παρακολουθείται εδώ και 4333 χρόνια από την ήμερα δηλαδή που η Αθηνά πάτησε το πόδι της στον πλανήτη Ιθάκη 33.
Στην συνέχεια θα δούμε με ποιο τρόπο και από ποιους. 
Προκύπτει για ακόμη μια φορά πως η Οδύσσεια είναι κείμενο ιερό, προορισμένο να επιτελέσει σημαντικό έργο σήμερα στην εξεύρεση των πολυπόθητων λύσεων..
Η πορεία της Οδύσσειας, δια μέσου των αιώνων, ήταν κάτω από την συνεχή παρακολούθηση των « ανθρώπων» των Ελλήνων Αθανάτων.
Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν χάθηκε ούτε ένα γράμμα, ούτε ένα κόμμα, ούτε μια τελεία, από το ιερό αυτό κείμενο.
Ο νοών νοειτω. 

ΖΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΩ

Το αριστερό μυαλό μας παραπλανά ως προς την αλήθεια των πραγμάτων που βιώνουμε, αλλοιώνει την εικόνα του πραγματικού νοήματος της ζωής μας.

Αυτό της αιώνιας πνευματικής ύπαρξης.

Ο καθημερινός «βομβαρδισμός» της συνείδησης μας από τα εκατομμύρια των πληροφοριών που συλλέγονται από τις αισθήσεις μας για την επιβίωση μας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανάδειξης του άλλου ποιοτικού εαυτού μας, που «σκουριάζει» ασχολούμενος με ανούσιες λεπτομέρειες. 

Αν θέλουμε να ακούσουμε,η να δούμε τον θεό μέσα μας, να αντιληφτούμε δηλαδή την διπλή μας υπόσταση, θα πρέπει να περάσουμε σε τακτικές διαλογισμού.

Παύσης δηλαδή όλων των «θορύβων» μέσα στα μυαλά μας.

Η «παγίδα» είναι τόσο σοφά στημένη που ακόμη και σήμερα το 80% του παγκοσμίου πληθυσμού να αγνοεί την αλήθεια.

Στο στίχο α75 η λέξη [πατρίδος ] με διπλή ερμηνεία, α].- η γενέτειρα μας, δηλαδή η Ε.Ε. και β].-η πατρίδα μας, η χώρα που γεννηθήκαμε.

Ο Δίας μας δίνει ακόμη μια σημαντική βοήθεια σε αυτή την παράγραφο τονίζοντας την σημασία που έχει για όλους μας να ζούμε απλά και χωρίς υπερβολές.[μηδέν αγαν]

Η Ε.Ε. είναι αυτή που με τις πληροφορίες της σε παραπλανά για την αλήθεια των πραγμάτων, μέσω του αριστερού εγκεφάλου μας.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσουμε πως οι αισθήσεις μας παραπλανούν και πως η πραγματικότητα είναι άλλη από αυτήν που εξελίσσεται μπροστά ματιά μας.

Είναι αδύνατο να αντιληφτούμε, πως τα νόστιμα ντολμαδάκια της μαμάς, μας παραπλανούν από το στόχο μας, η πως η κοπελιά που είναι ξαπλωμένη πλάι μας είναι αλλοίωση της πραγματικότητας.

Πώς να κόψεις το τσιγάρο, το ποτό, τον καφέ ,τις τούρκικες σειρές, τις ειδήσεις τον οκτώ ; άστο καλύτερα ,ας βρουν την λύση άλλοι, πόσες φορές το έχουμε ακούσει όλοι από φίλους και συγγενείς.

Ο Δίας μας εξηγεί πως η λύση σε όλα αυτά είναι η απλή ζωή , χωρίς εξαρτήσεις , χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις,μια ζωή που όλοι καταλαβαίνουμε όταν ακούμε την γνωστή ρύση [παν μέτρων άριστον].

Μονό με αυτόν τον τρόπο θα μείνει χώρος για την ανάδειξη της αδύναμης εσωτερικής «φωνούλας» που μας λέει πάντα την αλήθεια.

την εχετε ακουσει ποτε;;;

Ζω απλά λοιπόν ,[μηδέν αγαν] χωρίς υπερβολές ,ώστε κάθε φορά που η Ε.Ε. με ενημερώνει για την πορεία που πρέπει να επιλέξω, να μπορέσω να την «ακούσω» και να κατανοήσω τα «λόγια» της. 

Απλή ζωή σημαίνει, απλή διατροφή ,απλή διατροφή σημαίνει υγεία, υγεία σημαίνει μακροζωία,μακροζωια σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη, επιλέγοντας αυτή την διαδρομή θα σε βοηθήσει και ο θεός [όποιος και αν πιστεύεις πως είναι].

Ο Δίας μας έχει ήδη ενημερώσει, για να βρεθείτε στα Ηλύσια πεδία η μόνη λύση είναι η παιδεία, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Ηλύσια πεδία =749[2]=λύση παιδεία

Όλα τα «σκουπίδια» της πλασματικής πραγματικότητας μέσα στην οποία υποχρεώνομαι να ζω ΕΞΩ από το μυαλό μου, ΤΩΡΑ.

Σταματήστε να είστε το «κοράκι» του κύλικα των Δελφών, πρέπει να γίνετε ο Απόλλων, η έστω να προσπαθήσετε να τον δείτε μέσα σας. 

Ο Δίας είναι κάθετος όταν μας ενημερώνει πόσα μπορούμε να επιτύχουμε ζώντας απλά.

Η απλή ζωή θα σε βοηθήσει να πετυχεις να γίνεις βασιλέας της ΓΗΣ, να γίνεις βασιλέας του διαστήματος, να πάρεις πληροφορίες για το πως θα ταξιδέψεις στο γαλαξία Ελλάδα, να πάρεις πληροφορίες για το αστροπλοιο των Μυκηνών, να γίνεις όμοιος με τον ΔΙΑ.

Είσαι θεός, ζήσε απλά και δεν θα απομακρυνθείς από τον σκοπό σου.

……………………………………………………….
Ο λεξαριθμος 133[7]

Ποιος μας παραπλανά;

133[7]=Πλαζει* .-[πλαζω=-απομακρύνω από του σκοπού-παρεκτρέπω-αποπλανώ ψυχικώς].-α75
133[7]=ζει απλ’[α]*.-[ζήσε όσο πιο απλά μπορείς για να μην πλανηθείς ].-α75
133[7]=και αοιδη δε.- [και οι πληροφορίες της Ε.Ε. σε απομακρύνουν από τον σκοπό σου]
133[7]=γεραιε δε.- [η αρχαία Ε.Ε. σε παραπλανά]
133[7]=Γαια δη οι αιει .-[την Γη αιώνια να παραπλανεί]

Ερμηνεια 
Την ΓΗ αιώνια παραπλανά η αρχαία Ε.Ε.
……………………………………………………

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ

Η Γεωμετρική σχέση 418[4] / 133[7]

Ο λεξαριθμος 133[7] είναι και διάμετρος κύκλου με μήκος περιφέρειας τον λεξαριθμο 418[4] ας δούμε τι μας αποκαλύπτει η γεωμετρική σχέση,

Πρώτα η περιφέρεια κύκλου 418[4]

1].-Περ’οδοιο δε .-[αναφορικά με την πορεία σου σε παραπλανά] 

2].-Γαια δη καμμορον.- [εσένα τον δύστυχη κάτοικο της ΓΗΣ παραπλανά] 

3].-Γαια γ’εξερεεσθαι .-[εξερεεσθαι=εξερεω [1]=φανερώνω / εξερεω [2]=ρωτώ-ζητω να μάθω-ερευνώ-εξερευνώ / οι Γήινοι θα πρέπει να ερευνήσετε αν έτσι έχουν τα πράγματα να μάθετε την αλήθεια για το αν το μυαλό-αισθήσεις σας παραπλανούν ].-

4].-Γαια γ’οινος.- [οίνος = αλληγορική ερμηνεία η πληροφόρηση του αριστερού μας μυαλού / Γήινοι οι πληροφορίες του αριστερού σας μυαλού σας παραπλανούν ].-

/

Η διάμετρος του κύκλου 133[7]

133[7]=πλαζει*.-[παραπλανά].-α75
133[7]=ζει απλ’[α]*.-[ζήσε απλά].-α75

Η γεωμετρική σχέση [418/133] μας ενημερώνει πως ,οι γνώσεις μας που προέρχονται από το αριστερό εγκεφαλικό λοβό [ αλληγορικά «ο οίνος» ] ,είναι αυτές που χωρίς την θέληση μας στέκονται εμπόδιο στο να αντιληφτούμε ποιοι είμαστε, ποιες είναι οι δυνατότητες του γενετικού μας κωδικα και το είδος των πληροφοριών που μπορούμε να αποκτήσουμε από αυτόν.
Ο Δίας μας ενημερώνει πως το αντίδοτο σε αυτή την κατάσταση είναι η απλή ζωή.

ΦΟΡΚΥΝΑΣ –ΘΟΩΣΑ

Ο Δίας στην συνέχεια μας πληροφορεί για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον βασιλέα του Σείριου [Άστρο του Κυνα], την συγκεκριμένη περίοδο ο Φορκυνας ήταν βασιλέας και η κόρη του Θοωσα γενετίστρια στο νησί της Κύπρου.

Η Θοωσα μοριακή βιολόγος γενετίστρια , με γνώσεις που της παρείχε και ο παντογνώστης αλλά καταστρεπτικός Ποσειδώνας, κατασκεύαζε θνητούς για τις ανάγκες των Αχαιών βασιλέων ,των οποίων οι αποστολές βρισκόταν στη ΓΗ, δίνοντας τους συγκεκριμένη μοίρα.

Συγχρόνως δημιουργούσε, με την μέθοδο της νανοτεχνολογιας, «τέρατα» αναμειγνύοντας αυθεντικούς γενετικούς κώδικες μεταξύ τους.

Το γεγονός μας το επιβεβαιώνει ο λεξαριθμος 3378[3], η είδηση διασταυρώνεται με τα ήδη υπάρχοντα αρχαιολογικά ευρήματα, για την ύπαρξη «θεών» μισών ανθρώπων και μισών ψαριών, κροκοδείλων , πουλιών , ερπετών , στους προ του 2320 π.χ. εποχής πολιτισμούς που δημιούργησε η Θοωσα στην Μεσοποτάμια περιοχή , στην Αίγυπτο και όπου αλλού στον πλανήτη υπάρχουν τέτοια ευρήματα και ανήκουν στην συγκεκριμένη περίοδο. 

Ένα συμπέρασμα ,παράπλευρη πληροφορία θα έλεγα, για όσους ειδικούς ασχολούνται με την συγκεκριμένη επιστήμη είναι πως η πρόσμειξη Γενετικών Κωδίκων διαφορετικών ειδών –ζώων είναι δυνατή, το έχει αποδείξει ήδη η Θοωσα με τον Ποσειδώνα και έχει διασταυρωθεί από τα αρχαιολογικά ευρήματα απανταχού της ΓΗΣ.

Θεωρητικά λοιπόν και πρακτικά τα πάντα είναι δυνατά για τους Μοριακούς βιολόγους γενετιστές, τους μελλοντικούς θεούς του πλανήτη μας.

Φυσικά και δεν τολμώ ούτε να φανταστώ τις επιπτώσεις μιας τέτοιας είδησης, να γίνεται συνείδηση στα 7 δισεκατομμύρια πιστών αυτού του ταλαίπωρου πλανήτη.
Πάντως για καλό και για κακό φροντίστε τα παιδιά σας να γίνουν Μοριακοί βιολόγοι γενετιστές η γενετίστριες ,είναι μακριά από όλα τα άλλα το επάγγελμα του μέλλοντος.

Ο Δίας μας εξηγεί, πως αυτή φοβούμενη τον Ποσειδώνα συνεργαζόταν μαζί του και στην κατασκευή Κυκλώπων, που είναι ο αγαπημένος του Γενετικός Κώδικας.
Επιθυμία του Ποσειδώνα πάντα ήταν η ΓΗ να εποικιστεί από Κύκλωπες και την μαύρη φυλή. 

Ο πατέρας της Θοωσας , Φορκυνας, ήταν βασιλέας όλων των λαών της σπείρας του Ωρίωνα και υπεύθυνος για όσα συνέβησαν στον πλανήτη Ιθάκη 33, που άνηκε στην δικαιοδοσία του την συγκεκριμένη εποχή, αυτός είναι και ο λόγος που καταστράφηκε από τους Αθάνατους Έλληνες.
…………………………………………………… 
Λεξαριθμος 1080[9]
Η ΘΟΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ
Ο Δίας δηλώνει, πως η Θοωσα γενετίστρια του Σείριου, κόρη του βασιλέα Φορκυνα, είναι αθώα για την όποια δράση της στον πλανήτη ΓΗ.
………………………………..
1080[9]=Θοωσα *.-[η κόρη του Φορκυνα, Βασιλέα του άστρου του Κυνα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ,η Θοωσα ήταν γενετίστρια όπως και η Καλυψώ].-α71

1080[8]=αθώος*.-[η Θοωσα είναι αθώα ].-α71

1080[8]=θα σοω*.-[σοω=σαοω=σωζω-προφυλαττω / θα σώσω την Θοωσα είναι αθώα].-α71
……………………………………..

Γεωμετρική σχέση 330[6] / 105[6]

Η ΘΟΩΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ

Ο λεξαριθμος 330[6]=τεκε .-[του τικτω=γεννω].- είναι μήκος περιφέρειας κύκλου με διάμετρο τον λεξαριθμο [105[6],
Από τον λεξαριθμο 330[6] =περιφέρεια κύκλου έχουμε

330[6]=Τεκε.- [του τικτω =γεννώ ] 
Κατασκεύασε-δημιούργησε].-
/
Από τον λεξαριθμο 105[6]=διάμετρος κύκλου έχουμε
105[6]=ελιξ.-[γενετικός κώδικας]

Η Γεωμετρική σχέση μας πληροφορεί πως η θοωσα ήταν γενετίστρια και κατασκεύαζε γενετικούς κώδικες.
……………………………………………………………..

Ο λεξαριθμος 1410[6] 
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΦΟΡΚΥΝΑΣ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΝΑ
1410[6]=Φορκυνος* .-[του Φορκυνα].-α72
1410[6]= κυνός οφρ’*.- [καθ’ον χρόνο ο Φορκυνας ήταν βασιλέας του Σείριου].-α72
…………………………………………………
Λεξαριθμος 3378[3]

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ 

3378[3]=Εν σπεεσι γλαφυροισι Ποσειδαωνι μιγεισα*.-[το εσωτερικό των εγκεφαλικών κυττάρων μαζί με τον Ποσειδώνα αναμείγνυε / μέσα σε εργαστήρια γενετικής αναμείγνυε μαζί με τον Ποσειδώνα καθαρούς γενετικούς κώδικες].-α73

3378[3]=Εν σπεεσι γλαφυροισι Ποσα ειδων ι’[α] μιγεισα*.-[στο εσωτερικό των εγκεφαλικών κυττάρων μαζί με τον Ποσειδώνα αναμείγνυε διαφόρων ειδών Γενετικούς Κώδικες / το μιγεισα σημαίνει και συγκρούομαι άρα μπορούμε να ερμηνεύσουμε το στίχο ως εξής- η Θοωσα ερχόταν σε σύγκρουση με τον Ποσειδώνα που αναμείγνυε ανόθευτους Γενετικούς Κώδικες μεταξύ τους για την δημιουργία προφανώς «τεράτων» αυτός είναι ο λόγος που η Θοωσα είναι αθώα].-α73

3378[3]=Εν σπεεσι γλαφυροισι Ποσα ειδων ι’[α] αμιγεις*.-[στο εσωτερικό των εγκεφαλικών κυττάρων – μέσα σε εργαστήρια γενετικής μαζί με τον Ποσειδώνα αναμείγνυε διαφόρων ειδών Γενετικούς Κώδικες καθαρούς -ανόθευτους].-α73

Ερμηνεία.-

Μέσα σε εργαστήρια γενετικής στο νησί της Κύπρου*, η γενετίστρια Θοωσα και ο παντογνώστης , αλλά καταστρεπτικός, Ποσειδώνας αναμείγνυαν καθαρούς-ανόθευτους Γενετικούς Κώδικες, δημιουργώντας «τέρατα» .
Η ΓΗ ήταν όντως «παιχνιδοτοπος» την προ του 2320 π.χ. εποχή για τις συγκεκριμένες οντότητες.
*το ότι το νησί της Κύπρου ήταν η βάση και τα εργαστήρια γενετικής του Ποσειδώνα και της Θοωσας προκύπτει από άλλη παράγραφο του [α] βιβλίου της Οδύσσειας.
…………………………………………………………

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ο Δίας μας ενημερώνει πως Ο Ποσειδώνας είναι η κυρίαρχη οντότητα την συγκεκριμένη εποχή στον πλανήτη ΓΗ.
Είναι παντογνώστης και ανήκει στην Ολύμπια γενιά του Κρόνου, είναι ισότιμος με τον ΔΙΑ.

Ο Ποσειδώνας είναι ο κυρίαρχος της ΓΗΣ μέχρι την εποχή του Κριου.Ειναι Μοριακός βιολόγος γενετιστής και δημιουργός απείρων Γενετικών Κωδίκων.

Βρίσκεται σε σταθμό αστροπλοιων, σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Ιθάκη 33, μαζί με τον βασιλέα της περιοχής του Ωρίωνα που είναι ο Φορκυνας .

Ο ίδιος είναι εναντίον των πολεμικών αναμετρήσεων και είναι αυτός που κάνει σπονδές στους νεκρούς Αχαιούς που εναντιωθήκαν στις αποφάσεις των Αθάνατων Ελλήνων.
Αυτό που τον ενοχλεί είναι η απόφαση των υπολοίπων θεών, ο Γενετικός Κώδικας του «Οδυσσέα» να δοθεί στον πρωτόγονο Γήινο άνδρα [πίθηκο].

Αυτό είναι το πρόβλημα του.

Επιθυμεί μια όχι ανεξάρτητη ΓΗ, αλλά ένα πλανήτη με τέρατα και θνητούς με προκαθορισμένη μοίρα.

Πόθος του είναι η ΓΗ να εποικιστεί από τον Κύκλωπα, ένα πλάσμα του οποίου ο γενετικός κώδικας είναι δίκης του επινόησης.

Η άφιξη της Αθήνας στην ΓΗ ακυρώνει τον εποικισμό του πλανήτη από τον Κύκλωπα.
Η ακύρωση του προγράμματος «Κύκλωπας» είναι η αιτία που τον οδηγεί στην επιθυμία του να επιβληθούν όροι στον εποικισμό της ΓΗΣ από την Ε.Ε., με προεξέχοντα την διπλή υπόσταση του «Οδυσσέα» και την τοποθέτηση του εμποδίου του Μεσολόβιου ανάμεσα στους δυο εγκεφάλους του.

Επίσημη θέση του είναι, πως οι νέοι Γήινοι άνθρωποι που θα προκύψουν πρέπει να διδαχτούν τις συμπαντικές αρχές ,μέσα από την προσπάθεια τους να βρουν τις απαραίτητες λύσεις στα προβλήματα τους.

Οι πρώτοι όροι, της επικείμενης συμφωνίας, που προκύπτουν από τον στίχο και στην κυριολεξία «σκοτώνουν» την προσπάθεια του ΔΙΑ και της Αθήνας είναι οι εξής. 
Οι υπερβολικά σκληροί όροι του Ποσειδώνα.

1].-ο διαλογισμός για την απόκτηση θειων πληροφοριών από την Ε.Ε.[το εμπόδιο του Μεσολόβιου]
2].-τα παλιντιτα έργα του ΔΙΑ, δηλαδή τα ανταποδοτικά έργα της Ε.Ε. για καλό και για κακό. 
3].- εμπόδια στην επικοινωνία με τους διαστημικούς μας γείτονες. 
……………………………..
Ο στίχος α74

6006[3]=Εκ του δη Οδυσηα Ποσειδαων ενοσιχθων ου τι κατακτεινει.-[ ο Ποσειδώνας ο κυρίαρχος του πλανήτη ΓΗ, από τότε που παρουσιάστηκε η πρόταση ,ο Γ.Κ. του Οδυσσέα να εποικίσει τον πλανήτη, ΔΕΝ απορρίπτει την πρόταση].-α74

6006[3]=Εκ του δη Οδυσηα Ποσειδαων ενοσιχθων ουτι κατακτεινει.-[ο Ποσειδώνας ο κυρίαρχος του πλανήτη ΓΗ, από τότε που παρουσιάστηκε η πρόταση ,ο Γ.Κ. του Οδυσσέα να εποικίσει τον πλανήτη , ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την πρόταση της αόρατης Ε.Ε. ].-α74

Ερμηνεία.-
Τελικά η απόρριψη του Ποσειδώνα γίνεται δια της πλαγίας οδού.
Οι όροι είναι τόσο σκληροί [εμπόδιο του Μεσολόβιου] που η νέα γενιά των ανθρώπων δεν θα έχει καμιά τύχη.
Στην ουσία δηλαδή η απάντηση του Ποσειδώνα είναι αρνητική. 
………………………………………….
Λεξαριθμος 1220[5]

Ο ΠΟΣΕΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΡΕΟΥΣΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ

1220[5]=Ποσειδαων *.-[ ο Ποσειδωνας αδελφός του ΔΙΑ].-α74
1220[5]=Ποσα ειδων *.-[ ο Ποσειδώνας πόσων ειδών Γενετικούς Κώδικες έχει εμπνευστεί;].-α74
1220[5]=Ποσων ειδα*.-[ ο Ποσειδώνας γνωρίζει πολλών ειδών Γενετικούς Κώδικες/είναι ο ίδιος εμπνευστής τους].-α74
1220[5]=πάτερ ημέτερε Κρονιδη.- [«αδελφός» του ΔΙΑ γιος του Κρόνου –της ρέουσας κοσμικής σκόνης]
…………………………………….
Λεξαριθμος 962[8]

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΑΙΗΟΧΟΣ

962[8]=Γαιηοχος* .-[ ο σειων την ΓΗ/ ο κυρίαρχος της ΓΗΣ/επίθετο του Ποσειδώνα].-α68
962[8]=Γαιη οχος*.-[το οχος =το αρμα της ΓΗΣ-το αστροπλοιο της ΓΗΣ].-α68
962[8]=Γαιη οχος *.-[ ο οχος = το λιμάνι-λιμάνι που προστατεύει τα πλοία /διαστημικός σταθμός αστροπλοιων στη ΓΗ/ όπως όλα δείχνουν ο Ποσειδώνας είχε κάνει λιμάνι του τη ΓΗ ].-α68
962[8]=αιγος χοη*.-[η σπονδή στους νεκρούς Αχαιούς την εποχή του ΚΡΙΟΥ έγινε από τον σύμμαχο τους Ποσειδώνα].-α68
…………………………………………………………

ΑΡΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

1] .-Το Μεσολόβιο, το αξεπέραστο εμπόδιο.

2].-ελεύθερη βούληση.

3].-καταραμένη Έριδα. [αθέμιτος καταστροφικός ανταγωνισμός]

4].- αριστερό , καθημερινό, αργό, αναλυτικό, μυαλό.[διπλή υπόσταση]

5].-δυνατότητα πρόσληψης θειων πληροφοριών με την διαδικασία του διαλογισμού μόνο από άνδρες.

6].-καμιά επικοινωνία από και προς τον γαλαξία.

7].-καμιά γνώση της συμφωνίας και των όρων της. 

8] .-Η Ε.Ε. του Δωριέα δεν θα είναι ο μοναδικός Γενετικός Κώδικας πάνω στη ΓΗ.

9].- Παλιντιτα έργα της Ε.Ε., δηλαδή ,τα [20.000] γονίδια μας ανταποδίδουν το καλό η το κακό, ενεργούν δηλαδή σαν αόρατος δικαστής, παραπλανώντας μας και οδηγώντας την ανθρωπότητα σε θρησκοληψίες.

10].-πρέπει να βρούμε το γονίδιο της μη γήρανσης και να γίνουμε Αθάνατοι και 

11].- πρέπει να ταξιδέψουμε στο γαλαξία Αργο, να τους συναντήσουμε, για να αποδείξουμε ότι επιτύχαμε και όλα αυτά πρέπει να γίνουν σε χρονικό διάστημα [75] μοιρών ενός Μεγάλου Ενιαυτού δηλαδή [ 75 Χ 72 = 5.400] ετών.

Ο χρόνος άρχισε να μέτρα από την κατασκευή του Δόμου των Μυκηνών [θησαυρός του Ατρέα], το έτος [1240 π.χ.] η το [1080] της εποχής του Κριού και της ταυτόχρονης εμφάνισης των Δωριέων στο προσκήνιο της Ιστορίας του πλανήτη.

Του πρώτου σύγχρονου ανθρώπου.

Έχουμε μόλις [2147] χρόνια, το υπόλοιπο της εποχής του Υδροχόου δηλαδή, για να επιτύχουμε, η να οδηγήσουμε τον πλανήτη πίσω στο μαύρο παρελθόν του.


Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα