Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ HAARP; ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΘΕΙ!!!

HAARP facility shuts down and will be dismantled

16 Ιούλ 2013 - Το High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) - ένα θέμα που ασκεί γοητεία σε πολλούς ανθρώπους και αποτελεί τον κύριο στόχο των συνωμοσιολόγων και των αντικυβερνητικών ακτιβιστών - έχει κλείσει

Ο Διευθυντής του προγράμματος HAARP,  Δρ James Keeney στο Kirtland Air Force Base στο Νέο Μεξικό, είπε στο ARRL ότι η 35 στρεμμάτων εγκατάσταση για την  έρευνα της ιονόσφαιρας στην  απομακρυσμένη περιοχή Gakona στην Αλάσκα, έχει κλείσει από τις αρχές Μαΐου.

"Σήμερα η περιοχή έχει εγκαταλειφθεί», είπε. "Δεν υπάρχουν χρήματα. Δεν έχουμε μία. "Ο Keeney είπε ότι δεν υπάρχει κανείς στην περιοχή , έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι πρόσβασης, τα κτίρια είναι ερμητικά κλειστά και η ισχύς απενεργοποιήθηκε. 


Η Ιστοσελίδα του HAARP μέσω του Πανεπιστημίου της Αλάσκα δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Ο Keeney είπε ότι το πρόγραμμα δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να πληρώνει για την λειτουργία του. "Τα πάντα είναι σε ασφαλή λειτουργία», είπε, προσθέτοντας ότι θα παραμείνουν έτσι, τουλάχιστον για άλλες 4 έως 6 εβδομάδες. 

Εν τω μεταξύ, ένα νέος ανάδοχος εργολάβος θα αναλάβει να λειτουργήσει  (GOCO) την μονάδα. Το HAARP προειδοποίησε πριν από δύο χρόνια ότι θα αναγκαζόταν να σταματήσει την λειτουργία του και δεν υπέβαλε αίτημα προϋπολογισμού για τη χρήση 15 , είπε ο Keeney , «αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία." Τώρα, διαμαρτύρονται. 

"Οι άνθρωποι βρίσκονται σε σύγχυση," είπε ο Keeney , σημειώνοντας ότι ο ίδιος είχε ήδη αναλάβει έρευνες από το Κογκρέσο. Τα πανεπιστήμια που εξαρτιόταν από τις επιχορηγήσεις έρευνας του HAARP , επίσης, είναι αναστατωμένα, είπε. 

Το μόνο φωτεινό σημείο στο ορίζοντα του HAARP αυτή τη στιγμή είναι ότι η Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) αναμένεται στο χώρο ως πελάτης να τελειώσει κάποια έρευνα αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα . 

Η DARPA έχει σχεδόν $ 8.8 εκατομμύρια στο FY 14 σχέδιο προϋπολογισμού της για την έρευνα "φυσικών πτυχών των φυσικών φαινομένων, όπως μαγνητοσφαιρικές υπο-καταιγίδες, πυρκαγιά, κεραυνό και γεω-φυσικά φαινόμενα." 

Η γενεσιουργός αιτία της πρόωρης οριστικής διακοπής τον Μάιο του HAARP ήταν λιγότερο οικονομικά παρά περιβαλλοντικά, είπε ο Keeney . Όπως εξήγησε, οι γεννήτριες ντίζελ του χώρου δεν ανταποκρίνονται πλέον στα πρότυπα Clean Air Act. Η επισκευή τους ώστε να ανταποκριθούν στα πρότυπα EPA θα χρειαστεί $ 800.000. 

Από εκεί και πέρα, είπε, κοστίζει 300.000 δολάρια το μήνα μόνο για να κρατηθεί η εγκατάσταση ανοικτή και $ 500.000 για να λειτουργήσει σε πλήρη δυναμικότητα για 10 ημέρες. 

Χρηματοδοτείται από κοινού από το Air Force Research Laboratory των ΗΠΑ  και το αμερικανικό Ναυτικό Ερευνητικό Εργαστήριο, το HAARP αποτελεί εγκατάσταση έρευνας της ιονόσφαιρας . 

Η πιο γνωστή συσκευή του είναι το 3,6 MW HF (περίπου 3 έως 10 MHz) ιονοσφαιρικό μέσο έρευνας (IRI), το οποίο τροφοδοτώντας ένα εκτεταμένο σύστημα 180 κεραιών "διεγείρει" τμήματα της ιονόσφαιρας. 
Άλλος εξοπλισμός χρησιμοποιείται για να αξιολογήσει τα αποτελέσματα. 

Ο Larry Ledlow, N1TX, του Fairbanks της Αλάσκας, είπε ότι τα ionosonde και riometer δεδομένα του HAARP  έχουν «ανεκτίμητη αξία, επειδή τοπικά βοηθούν  στην κατανόηση των τρεχουσών συνθηκών στα υψηλά γεωγραφικά πλάτη.
"Δεδομένα από άλλες περιοχές "απλά δεν αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τη μοναδική διάδοση που έχουμε εδώ." 

Για να καλύψουν το κενό, ο Ledlow είπε, ότι πολλά μέλη του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών της Αρκτικής - συμπεριλαμβανομένου του Eric Nichols, KL7AJ, συγγραφέα του Science Radio για το Radio Amateur και άρθρα στο  QST - έχουν συζητήσει την οικοδόμηση με δικά τους μέσα.

"Είναι όλα πολύ προκαταρκτικά", είπε, "αλλά αισθανόμαστε πραγματικά άσχημα με τη σκέψη ότι χάνουμε το HAARP.

"Ο Nichols, του North Pole, Alaska, έχει διεξαγάγει πειράματα στο HAARP. Αποκάλεσε το κλείσιμο ως "μια μεγάλη απώλεια'' για όλους στην Αλάσκα. " Η εξαιρετικά μεγάλη μονάδα ενέργειας προκαλεί το ενδιαφέρον, ακόμη και εκτός της Αλάσκας. 



 Όπως έχουν τα πράγματα, η Πολεμική Αεροπορία έχει την κυριότητα του HAARP για την ώρα, αλλά αν δεν υπάρξει άλλη υπηρεσία  για να αναλάβει το HAARP, η μοναδική δυνατότητα θα είναι να αποσυναρμολογηθεί , είπε ο Keeney . 

Επεσήμανε ότι θα κοστίσει λιγότερο να ισοπεδώσουν την κύρια κεραία του τομέα από ό, τι  να αντικαταστήσουν τις 180 κεραίες. 

 Αφθονούν οι κατηγορίες, που στοχοποιούν το HAARP ως εργαλείο  ελέγχου του καιρού - πιο πρόσφατα στην περίπτωση του τυφώνα Sandy και της έξαρσης των ανεμοστρόβιλων - και πρόκλησης άλλων φυσικών καταστροφών.

 Χαριτολογώντας ο Keeney, "Αν πραγματικά  μπορούσα να επηρεάσω τον καιρό, θα τον κρατούσα ανοικτό."

Από disclose.tvarrl


Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα