Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ

 Καθώς το Σύμπαν διαστέλλεται, θα περιμέναμε να επιβραδύνει, αλλά δεν το κάνει, και στην πραγματικότητα επιταχύνει.
Αυτό είναι μόνο μια ψευδαίσθηση του δικού μας σημείου αντίληψης, γιατί αυτό που συμβαίνει είναι ότι η εισ-πνοή του Θεού άρχισε με την ίδια κίνηση της εκ-πνοής.
Η επέκταση έχει σταματήσει και το Σύμπαν τώρα αναδιπλώνεται και επανέρχεται σαν όλο.
Δεν το καταλάβαμε αυτό γιατί δεν υπήρξε σημείο στάσης, ούτε δισταγμός, ούτε παύση μεταξύ των δύο κατευθύνσεων.

   Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το συμβάν, είναι ότι καθώς αναπτυσόμαστε και καθώς το Σύμπαν αρχίζει να εξαπλώνεται με αυτή την ίδια κίνηση, αρχίζει να συστέλλεται.
Είναι πολύ δύσκολο να δώσουμε μια αποτελεσματική περιγραφή σε τριτοδιάστατη μορφή. Η κίνηση δημιουργεί ένα κύμα που μετατίθεται ανάμεσα στις διαστάσεις σε μια (συνεχή) κίνηση, και το ίδιο συμβαίνει με το Σύμπαν. Τώρα, γιατί είναι αυτό σημαντικό να το ξέρουμε;
Γιατί τα φυσικά μας σώματα αντιδρούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τα φυσικά και τα ενεργειακά μας σώματα διαστέλλονταν κι αυτά σε απίστευτη έκταση.
Μέρος της πρόκλησης είναι ότι καταφέραμε να μάθουμε πώς να ελέγχουμε το ενεργειακό μας επίπεδο και να το κρατάμε σε συνοχή, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον πλανήτη.

     Είναι πολύ εύκολο να το δούμε.
Αν πάμε σε κάποιο μέρος με πολλή κίνηση, με πολλή ταραχή –σε πολυσύχναστα κεντρικά μέρη, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές, σχεδόν σε κάθε αεροδρόμιο ή σταθμό τρένων- θα δούμε και θα αισθανθούμε όλους να συστέλλουν το ενεργειακό τους πεδίο όσο περισσότερο μπορούν, ώστε να τα βγάζουν πέρα χωρίς πρόβλημα.
Και όταν οι άνθρωποι εστιάζονται στον προορισμό τους συγκεντρώνονται στην συρρίκνωση του ενεργειακού τους πεδίου για να μην αλληλεπιδρούν ή να μην αισθάνονται.
Με αυτό τον τρόπο μάθαμε να επιβιώνουμε ενεργειακά.
Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και ό,τι καλύτερο να βρισκόμαστε σε μέρη με πολύ θόρυβο, να δημιουργούμε η να λαμβάνουμε μέρος σε διάφορες εντάσεις γιατί αυτό πολλές φορές αν δεν έχουμε αναπτυχθεί κατάλληλα μας οδηγεί σε αποσυντονισμό, και έχει σαν αποτέλεσμα να ξεφεύγουμε, και να καθυστερούμε την διαδικασία της ανάληψης μας.
     Όταν ευθυγραμιζόμαστε ξανά, τότε πολλές φορές ακούμε να αντηχεί στα «αυτιά» μας μια συχνότητα, ένας διαπεραστικός ήχος, διαφορετικός κάθε σχεδόν φορά.
Ή μπορεί να αισθανθούμε μια δίνη να μας περιβάλει και συγχρόνως έναν εσωτερικό σεισμό η δόνηση, και κάποιες μικρές λάμψεις σαν φωτογραφικό φλάς να σκάει περιμετρικά στα μάτια μας ειδικά όταν αντί να πανικοβληθούμε αντιληφθούμε τι ειναι αυτό που μας συμβαίνει.

   Σε μακρές χρονικές περιόδους αυτή η κατάσταση είχε σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μάθουν να περιλαμβάνουν τα ενεργειακά τους πεδία στο κομμάτι της ανθρώπινης εμπειρίας τους και αυτό ήταν αναμενόμενο.
Τώρα, καθώς δίνονται από την αρχή κατευθύνσεις, αυτοί οι περιορισμοί πρέπει να εκλείψουν και το πεδίο μας πρέπει να εξαπλωθεί, ώστε να απελευθερώσουμε τις σωματικές μορφές που είχαμε κατά την διάρκεια των ζωών μας μέχρι τώρα.

    Έχουμε συγκεκριμένα μία από τις 500 μορφές που διαλέξαμε για να φιλοξενηθεί η ενέργειά μας μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα.
Οι μορφές μας εξυπηρετούσαν καλά επειδή μας έδιναν μια βάση, ή ας πούμε, ένα δοχείο για να βάλουμε μέσα την ενέργειά μας.
Αυτό δούλευε, επειδή όλοι οι άνθρωποι ανιχνεύονται άμεσα σε μία από αυτές τις 500 μορφές.

Σύντομα δεν θα περιορίζόμαστε από αυτές τις μορφές και αυτό θα οφείλεται σε αυτή την διεύρυνση.

    Αυτό δουλεύει, με το να διευρύνουμε το ενεργειακό μας πεδίο για να απελευθερώσουμε την μορφή μας, και ελευθερώνοντας την μορφή μας για να διευρύνουμε το ενεργειακό μας πεδίο.
Πρόκειται να μάθουμε και ήδη είμαστε πολλοί μέσα σε αυτή την διαδικασία, πώς να βαδίζουμε μέσα στο πλήρες ενεργειακό μας πεδίο, ενώ είμαστε ακόμη μέσα στο φυσικό μας σώμα.

  Θα μαθαίνουμε από εδώ και στο εξής πώς να χρησιμοποιούμε το ενεργειακό μας πεδίο με τρόπους που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε.
Και αυτό δεν έχει ξανασυμβεί σε ολόκληρο το Σύμπαν.
     Έχω κάποια κλειδιά που θα σας παραθέσω σήμερα και που θα βοηθήσουν πολύ....
Πολλές από τις λειτουργίες μας γίνονται αυτόματα και έγιναν έτσι, ώστε να εξασφαλιστεί η επιβίωσή μας στον πλανήτη.

Αλλά τώρα πολλές λειτουργίες σταματούν να είναι αυτόματες.
Οι άνθρωποι έχουν ελάχιστη ιδέα του πώς είναι να αναπνέεις συνειδητά.
Αν κλείσετε τα μάτια σας, η αναπνοή σας αρχίζει αυτόματα.

    Θα υπάρξουν φορές που κάθεστε και βλέπετε μια συναρπαστική ταινία, και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι δεν παίρνετε αναπνοή και θα πείτε στον εαυτό σας να πάρει αναπνοή.
Πολλά από αυτά που λειτουργούσαν αυτόματα θα αρχίσουν να λειτουργούν ημι-αυτόματα και ημι-συνειδητά,
Αυτά είναι τα νέα κέντρα ελέγχου που έχουμε στην ενεργειακή μας δομή και στο νέο μας σώμα, και οι νέες μορφές που εμφανίζονται με αυτό.

    Όσο πιο σύντομα αρχίσουμε να το καταλαβαίνουμε αυτό και παίζουμε με αυτές τις έννοιες και ιδέες, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εμάς να ανοίξουμε την πόρτα και να αφήσουμε τους άλλους να μας ακολουθήσουν.
Οι περισσότεροι από εμάς εδώ ήδη εργαζόμαστε με αυτό.
Τώρα συμβαίνουν τόσο πολλές αλλαγές πάνω στον πλανήτη μας για να δημιουργηθεί χώρος για τους ενδυναμωμένους ανθρώπους.
Υπάρχει τόσος πολύς ενθουσιασμός παντού σε όλο το Σύμπαν να μας παρακολουθούν καθώς κάνουμε αυτή την αλλαγή και καθώς αλλάζουμε τα πάντα γύρω μας.

  Σας λέω κάτι που γνωρίζαμε από καιρό, αλλά που θα γίνει εξαιρετικά σημαντικό στις ημέρες που έρχονται.
Κάθε στιγμή η ύλη ρέει ελεύθερα σε όλο το Σύμπαν, αλλά όταν υπάρχει μια ενεργειακή μορφή, η ύλη βρίσκει το δρόμο της προς εκείνη την ενεργειακή μορφή και δημιουργεί πράγματα στον κόσμο μας.

  Οτιδήποτε σκεφτήκαμε και οτιδήποτε υπάρχει στον κόσμο μας άρχισε πρώτα σαν σκεπτομορφή.
Δημιουργούμε ενέργεια (εδώ που βρίσκόμαστε) και η ύλη έρχεται και κολλάει πάνω της.
Αυτό δεν είναι μυστικό, γιατί είναι γνωστό στο Σύμπαν εδώ και καιρό.

  Ωστόσο οι άνθρωποι κάνουν τώρα το επόμενο βήμα με αυτό, που σημαίνει ότι γίνόμαστε συνειδητοί δημιουργοί, αντί για μη-συνειδητοί δημιουργοί.
Το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι θα εξαφανιστούν πολλοί από τους περιορισμούς σχετικά με τις δημιουργίες μας.

   Πολλοί άνθρωποι θα κινηθούν από φόβο με αυτό, και εννοώ ότι θα προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν και να το καταχραστούν.
Αυτό συνηθίζεται στους ανθρώπους.
Όταν θα ξεπεράσουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα, θα ανακαλύψουμε, ότι οι ίδιες μας οι σκέψεις δημιουργούν αυτή την ενεργειακή μορφή πολύ πιο γρήγορα, από ότι θα μπορούσαμε ποτέ να είχαμε φανταστεί.
Πολλές από τις διαδικασίες σκέψεών μας τώρα συμβαίνουν πολύ πιο γρήγορα. Τα ενεργειακά πεδία στον πλανήτη Γη τώρα καθαρίζονται.

    Οι Ουράνιοι συνοδοιπόροι και Διδάσκαλοι μας εργάζονται για να καθαρίσουν μεγάλο ποσοστό της ΦΛΥΑΡΙΑΣ, της έμφυτης ενέργειας που υπάρχει παντού γύρω μας, μαθαίνουμε πώς να ελέγχουμε ένα εντελώς νέο σώμα. Μαθαίνουμε πώς να κάνουμε κάτι διαφορετικά, και να έχουμε την εμπειρία ενός πλήρως ενδυναμωμένου ανθρώπου, όσο είμαστε ακόμη σε ένα υλικό σώμα.
Υπάρχουν βέβαια προκλήσεις που έρχονται μαζί με αυτό.
Οι περισσότεροι από εμάς θα έχουμε να κάνουμε ρυθμίσεις του "εγώ" κάπου στην πορεία.
Υπάρχουν κάθε είδους αστείες μικρές προκλήσεις και που μπορεί να καταλήξουν σε σοβαρές που θα βιώσουμε πάνω στον πλανήτη Γη σαν αποτέλεσμα, και έχω βαθειά πεποίθηση ότι θα βρούμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα.
Απλά προσπαθώ να σας κάνω να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό ήδη συμβαίνει και τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, παρασύροντας τα πάντα που δεν έχουν σχέση με το Φώς.

    Ήδη περάσαμε στην 4η διάσταση και οδεύουμε για την 5η, και τώρα απλά μαθαίνουμε πώς αυτό λειτουργεί. Μαθαίνουμε πώς να το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα, μαθαίνουμε πώς να δημιουργούμε την πραγματικότητά μας και τον παράδεισο πάνω στην Γη ακριβώς εδώ, ακριβώς τώρα.

   Όλα αυτά δεν έχουν γραφτεί, γι’ αυτό παρακαλώ, όταν ανακαλύψετε κάτι που λειτουργεί, μοιραστείτε το μαζί μας μέσα στις ομάδες αφύπνισης και όπου αλλού μπορείτε... Μην λέτε: «Έχω την απάντηση», αλλά καλύτερα: «Έχω μια απάντηση.»                                    ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ

   Υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι που θέλω να προσθέσω γιατί είναι σημαντικό μέρος όλων αυτών με τα οποία θα δουλέψουμε τα επόμενα δύο χρόνια.
Είναι το δικό μας διαστελλόμενο ενεργειακό πεδίο.

  Όταν απλώνουμε το ενεργειακό μας πεδίο, συμβαίνει κάτι πολύ μαγικό. Ας πάμε στον κόσμο που βρίσκεται μέσα σε ένα γεμάτο λεωφορείο η σε ένα γεμάτο σούπερ μάρκετ που προσπαθούν διαρκώς να κλείσουν το ενεργειακό τους πεδίο και ας κινηθούμε τριγύρω τους, χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν, χωρίς να ενοχλήσουμε κανένα ενεργειακό πεδίο.

   Αισθάνονται ασφάλεια όταν το κάνουμε αυτό. Γιατί;
Επειδή αισθάνεστε υπεύθυνοι όταν περνάτε δίπλα από κάποιον και τον επηρεάζεται, οπότε μάθατε συνειδητά να κλείνετε το ενεργειακό σας πεδίο.
Όταν απλώνετε το ενεργειακό σας πεδίο, αυτό σημαίνει ότι το πεδίο σας αντιπαραβάλλεται με κάποιο άλλο. Στην πραγματικότητα είναι εντελώς αδύνατο για τα ενεργειακά πεδία να υπερκαλυφθούν και να μπεί εξ’ ολοκλήρου το ένα μέσα στο άλλο, και αυτό μας οδηγεί στο επόμενο κλειδί για την ύπαρξή μας στον πλανήτη Γη.
Όλα αυτά σχετίζονται με τις αρμονικές, με το πώς σχηματίζετε αρμονίες και αρμονική αντήχηση σε αυτόν τον πλανήτη.

    Θα μοιραστώ μαζί σας μερικές πολύ βασικές ιδέες, αλλά και θα σας παραθέσω μια πολύ σημαντική άσκηση να την χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας καθώς αυτή εκτυλίσσεται.
Κάποια στοιχεία από αυτά είναι πολύ απλά, γι’ αυτό μάθετε να τα χρησιμοποιείτε και όταν καταλάβετε το δυναμικό τους θα δείτε σε πόσες πολλές περιοχές αυτό το νεοαποκτηθέν δώρο θα μπορεί να βοηθήσει.
    Είναι απόλυτα εφικτό να θέσετε την δόνηση σας και να αφήσετε την ύλη να συγκεντρωθεί γύρω της ώστε να δημιουργήσετε μια αρμονία με την ενέργειά σας σε κάθε περίσταση. Κανένας δεν μπορεί να συνδυάσει όλες τις δονήσεις άμεσα, αλλά το μπορεί μέσα από τις αρμονικές.
Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας πολύ πιο γρήγορα, με πιο ταχύ, άμεσο και σκόπιμο τρόπο από ποτέ πριν, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι ένα εργαλείο που θα χρησιμοποιήσουμε από εδώ και στο εξής για να φτιάξουμε τον Παράδεισο πάνω στην Γη.

    Σας είπα για μερικά συναρπαστικά πράγματα που μπορείτε να αναζητήσετε και για τα υπέροχα κομμάτια που ο καθένας από εμάς πρόκειται να γίνει. Αλλά οι αρμονικές σε αυτόν τον πλανήτη πρόκειται να είναι τεράστιες για όλους μας, καθώς διαστέλλονται τα πεδία μας, για τον απλό λόγο ότι δεν μπορούμε πλέον να αφήσουμε κανέναν έξω από την βιωματική μας εμπειρία.
Είμαστε μέρος του κάθε ενός ανθρώπου που προσπερνάμε, και τώρα θα αρχίσουμε να το μαθαίνουμε αυτό. Προφανώς αυτό θα κινήσει αισθήματα σε πολλούς και θα φέρει προκλήσεις μέχρι κάποιο σημείο, αλλά τα απρόσμενα δώρα που προκύπτουν από αυτό είναι απίστευτα.
Δεν έχετε φανταστεί τις απίστευτες δυνατότητες που μπορεί να έρθουν από αυτό τον τύπο ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ. Η επέκτασή μας και η ασφάλεια και η άνεση σε εκείνη την επέκταση θα έχουν να κάνουν με την ικανότητά μας να εναρμονίζόμαστε με άνεση.
    Οι αρμονικές είναι απλές. Θα σας δώσω μια περιγραφή, για να ξέρετε ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάμε.
Ας πούμε ότι μπαίνετε μέσα σε αυτό το δωμάτιο και κανένας δεν είναι μέσα. Ανάβετε τα φώτα, κοιτάτε τριγύρω και λέτε: «Λοιπόν, έχω 5 λεπτά να ξοδέψω. Θα καθίσω.»
Σε αυτό το σημείο γνωρίζετε κάθε τμήμα αυτού του δωματίου με την δόνησή σας, γιατί η δόνησή σας το γεμίζει, όσο μεγάλο και να είναι το δωμάτιο.
Τώρα τί συμβαίνει όταν κάποιος άλλος μπαίνει στο δωμάτιο; Αμέσως, ακόμη και αν δεν τον αντιληφθείτε, συνειδητοποιείτε ότι η ενέργειά σας έχει αλλάξει μέσα σε εκείνο το δωμάτιο, γιατί ακριβώς μόλις μπαίνει, συμβαίνει μια δυσαρμονική αντίδραση μέσα στο δικό σας πεδίο.

    Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, είναι να ανοίξετε τα μάτια, να δείτε το άτομο, να κάνετε μια σύνδεση με αυτό, για να δημιουργήσετε αρμονία με τις ενέργειές σας.
Αυτό γίνεται αυτόματα και γινόταν έτσι για πολύ καιρό.
Να ένα από τα στοιχεία που δεν θα είναι πια αυτόματο μέσα στην συνείδηση από εδώ και στο εξής.
Ο έλεγχος που θα έχουμε στο ενεργειακό μας επίπεδο δεν θα είναι πλέον αυτόματος.
Αν το αφήσουμε, αν δεν το διαστείλουμε συνειδητά τώρα που το γνωρίζουμε, θα συρρικνωθεί και έτσι θα κρατάτε το ενεργειακό πεδίο μόνο κάποια εκατοστά μακριά από το σώμα.
Και αυτό είναι μεγάλη απώλεια, γιατί υπάρχει τόση πολλή αγάπη έξω στο Σύμπαν για να νιώσουμε.

     Η αίσθηση να είμαστε Ευάλωτοι και Δυνατοί, αδέλφια μου..
Όταν αρχίζουμε να απλώνουμε το ενεργειακό μας πεδίο, φυσικά θα αισθανόμαστε ανασφαλείς, αλλά και θα μάθουμε πώς να εναρμονίζουμε διαφορετικά μέρη του ενεργειακού μας πεδίου.
Θα μάθουμε πώς να αφήνουμε την δυσαρμονική και την ασύμφωνη ενέργεια μέσα στο ενεργειακό μας πεδίο, χωρίς να μπορεί να μας επηρεάσει.

   Για να το κάνουμε αυτό, θα ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε στην θέση τους τα ενεργειακά μας όρια, όχι μόνο να γνωρίζουμε ποιοί είμαστε, αλλά και ποιοί δεν είμαστε.
Σταματήστε να προσπαθείτε να είστε τα πάντα.
Εδώ βοηθάει πολύ να γνωρίζουμε τον ρόλο μας και την θέση μας σε αυτό το Σύμπαν κατά την διάρκεια της επέκτασης.
Αλλά η επέκταση του δικού μας προσωπικού ενεργειακού πεδίου και η απελευθέρωση των σωματικών μας μορφών είναι διαθέσιμες τώρα.
                                *ΕΞΑΣΚΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟ.*

ΠΑΡΤΕ ΑΡΓΑ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤAI ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ.


ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ «ΑΡΓΑ» ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤAI ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 17 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.. «ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΕΥΡYΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ» 

ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΑΣ ΠΕΔΙΟ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΝΤΟΜΙΝΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ NA ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΕΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ...
    Να γνωρίζουμε επίσης ότι συμβαίνουν πολλά, γιατί η Γη περνάει μέσα από έναν κύκλο.

    Όλη η ανθρωπότητα περνάει μέσα από έναν κύκλο, ο ήλιος, το φεγγάρι, οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις πέρασαν μέσα από έναν κύκλο, και μέσα από έναν που περάσαμε κι εμείς πάνω σε αυτόν τον πλανήτη μερικές φορές.
Τυπικά αυτό οδήγησε σε δυσκολίες και σε αρμονικές που διέλυσαν συστήματα που δεν λειτουργούσαν.
Αυτή τη φορά ΜΠΟΡΕΙ να είναι διαφορετικά.
Δεν χρειάζεται να αφήσουμε όλα τα συστήματά μας να διαλυθούν, για να τα διορθώσουμε και να πάμε στο επόμενο επίπεδο.
Τώρα αυτό είναι δυνατό, ειδικά αν κατέχουμε την ΔΥΝΑΜΗ του ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟΥ.

    Αν γνωρίσατε ποτέ κάποιον που πέρασε εμπειρία θανάτου, ή εμπειρία παρ’ ολίγο θανάτου, σχεδόν πάντα ένα από τα πρώτα πράγματα που αισθάνονται, όταν ξεφορτώνονται το σώμα, είναι η όμορφη εξάπλωση του φωτός.
Πόσο πελώριοι και τρομεροί είναι στην πραγματικότητα.
Τώρα μπορούμε να το αισθανθούμε αυτό χωρίς να "πεθάνουμε". Τώρα είναι δυνατό να μπαίνουμε μέσα σε αυτή την ενέργεια κάθε μέρα.
    Να πού πρόκειται οι δάσκαλοι και οι θεραπευτές αυτού του πλανήτη πραγματικά να βοηθήσουν, γιατί κάθε αλλαγή αυτού του μεγέθους θα προκαλέσει φόβο.
Θα μας κάνει να εκτεθούμε και θα φέρει όλα αυτά τα πράγματα που οι άνθρωποι συνήθως φοβούνται, γιατί θα χάσουν λίγο από την σταθερότητά τους.
Θα χάσουμε λίγο από την ασφάλειά μας μέσα σε εκείνη την επέκταση.
Καθώς αυτό επεκτείνεται, θα μάθουμε νέες τεχνικές στην εναρμόνιση, πώς να δημιουργούμε αρμονικές μέσα στον κόσμο.
Τι κάνουμε όταν εναρμονιζόμαστε; Αλλάζουμε τον εαυτό μας, ώστε να ταιριάζουμε.
Γίνόμαστε αυτοί και όχι ο εαυτός μας; Θα χάσουμε στ’ αλήθεια τον εαυτό μας; Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να έχουμε υγιή όρια στην θέση τους πριν να αρχίσουμε να εξαπλωνόμαστε.

    Αν ξέραμε ποιοί είμαστε, αν ξέραμε ποιά είναι τα όριά μας και γνωρίζαμε αυτά τα κομμάτια, μπορούμε να επεκταθούμε χωρίς να χάσουμε αυτά τα όρια.
Μπορούμε να απλωθούμε και να κάνουμε χρήση αυτής της ενέργειας, αντί να την αντιμαχόμαστεστε.
Έτσι είναι ένα παιχνίδι, και τώρα μαθαίνουμε πώς να το παίζουμε από μια υψηλότερη προοπτική.
Οι κανόνες αλλάζουν, αλλά δεν μπορώ να σας πω ακριβώς, πώς θα το κάνετε.

    Αδέλφια μου να θυμόμαστε ότι ζούμε στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής, και ό,τι και να κάνουμε θα δουλέψει. Tα μάτια του Σύμπαντος είναι στραμένα στον πλανήτη Γη αυτή την στιγμή.

   Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί.
   Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να βρούμε αυτά τα νέα κομμάτια, να απλώσουμε το χέρι και να τα μοιραστούμε με τους ανθρώπους γύρω μας.
Δεν χρειάζεται να είναι τέλειο.

Η έννοια του δάσκαλου έχει αλλάξει. Δεν χρειάζεται να έχετε μάστερ για να διδάξετε πια, απλά χρειάζεται να έχετε την διάθεση να θέλετε την γνώση και να ψάξετε γι’ αυτήν μαζί με τους μαθητές σας, αντί να τους καθοδηγείτε εσείς σε όλα.

Όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν καθώς μαθαίνουμε πώς να αναμειγνυόμαστε και αρχίζουμε να αναιρούμε όλες εκείνες τις ψευδαισθήσεις του διαχωρισμού μεταξύ των ανθρώπων στον πλανήτη Γη.

Αυτή είναι η ώρα που δεν θα έχουμε πια μυστικά.

Αυτή είναι η ώρα που θα μπορούμε να δούμε καθαρά ο ένας μέσα στην καρδιά του άλλου, καθώς και στο μυαλό. 

Αυτή είναι η ώρα για τον καθένα από εμάς να ερωτευτούμε την ανθρωπότητα.

Ναμαστέ...


Δανάη Πλειάδεια (Danae Pleiades)

 


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα