Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Ὁ αὐτισμός εἶναι ἀποτέλεσμα ἐμβολιασμῶν;

Ὁ αὐτισμὸς εἶναι ἀποτέλεσμα ἐμβολιασμῶν!Δὲν τὸ λέω ἐγώ. Ἰταλικὸ δικαστήριο τὸ λέει.
Κι ὄχι μόνον τὸ λέει, ἀλλὰ διατάζει ἀποζημιώσεις.
Μέ τίς κατεστρεμμένες ζωές τῶν παιδιῶν μας ὅμως τί γίνεται;
Ποιά ἀποζημίωσι θά ἔλθῃ νά καλύψῃ τόσα αὐτιστικά παιδιά; 
Ποιός θά τούς φτιάξῃ τήν ζωή; Πῶς θά ἀποκατασταθῇ ἡ ὑγεία τους; Πῶς θά μπορέσουν αὐτά τά παιδιά νά ἀποκτήσουν ὅσα ἔχασαν;
Ὑπάρχει δικαστήριον πού θά σφραγίσῃ διά παντός τά ἐργοστάσια παραγωγῆς ἐμβολίων; 
Ὑπάρχει δικαστήριον πού θά διατάξῃ τόν μηδενισμό καί τήν ἐπανεκίνησι;

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Dr. Mercola
Πολλοί γονείς δεν σκέφτονται διπλά όσον αφορά στα παιδιά τους για τους εμβολιασμούς ρουτίνας,  δεδομένου ότι είναι ένα ακέραιο, και βαριά προαχθέν μέρος του συμβατικού ιατρικού συστήματος. 
Όμως η παρούσα απόφαση μπορεί να σας άλλάξει τη ζωή, και ίσως να τελειώσει με τον χειρότερο τρόπο για τα περισσότερα παιδιά από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.  
Ενώ ορισμένα εμβόλια φαίνεται να είναι ασφαλέστερα από άλλα, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε εμβολιασμός μεταφέρει ένα ορισμένο ποσοστό κινδύνου, και οι κίνδυνοι των εμβολίων μπορεί να είναι μεγαλύτεροι για μερικούς από άλλους λόγω των βιολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων, και το συγχρονισμό και τους τύπους εμβολίων που δίνονται.
Οι κίνδυνοι του εμβολιασμού μπορεί να αυξηθούν όταν ο επανεμβολιασμός πραγματοποιείται μετά από ένα άτομο που είχε ήδη μια προηγούμενη αντίδραση εμβολίου, ή για πολλαπλά εμβόλια που χορηγούνται ταυτόχρονα. Υπάρχουν εμβόλια που ιστορικά έχουν συνδεθεί με περισσότερες παρενέργειες από άλλες, και ο συνδυασμός της ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς – με το τριπλούν εμβόλιο MMR είναι ένας από αυτούς.  
Τούς κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με το εμβόλιο MMR που ακούγαμε στις ειδήσεις για περίπου 15 χρόνια, έχουμε αμφιβολίες αν θα δούμε μια επανεμφάνιση των ερωτήσεων σχετικά με αυτό το εμβόλιο τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, καθώς το Ιταλικό Υπουργείο Υγείας πρόσφατα παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο MMR, προκάλεσε αυτισμό σε ένα εννιάχρονο αγόρι, το οποίο υπέστη φλεγμονή του εγκεφάλου και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο αφότου εμβολιάστηκε.
Υ.Γ. Δὲν ξέρω ἐὰν εἶναι καθολικὰ ὑπεύθυνος ὁ ἐμβολιασμὸς γιὰ κάθε αὐτισμό. Αὐτὸ ποὺ γνωρίζω εἶναι πὼς δὲν ὑπάρχει ἀθῶο ἐμβόλιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα