Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Το πρόσωπό σου δείχνει πόσα παιδιά θα κάνεις!!!

Θα κάνεις οικογένεια ή όχι;…
Η απάντηση ίσως βρίσκεται στο πρόσωπό σου!..


Όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα οι γυναίκες που «φωνάζουν θηλυκό» από μακριά και έχουν ήπια χαρακτηριστικά δεν είναι γεννημένες για εργένισσες καθώς επιθυμούν διακαώς να κάνουν οικογένεια…


Μάλιστα, αν έχουν μεγάλα μάτια, σαρκώδη χείλη και μύτη μικρή και πλακουτσωτή σαν κουμπάκι, είναι πολύ πιθανό να γίνουν πολύτεκνες μαμάδες!Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο St Andrews πιστεύουν πως αυτό οφείλεται στα υψηλά επίπεδα των θηλυκών ορμονών, και ειδικότερα των οιστρογόνων που όσο περισσότερα είναι εκτός από το άρωμα γυναίκας που προσδίδουν καλλιεργούν και το μητρικό ένστικτο.

Ας πάρουμε για παράδειγμα γυναίκες από την ξένη αλλά και την ελληνική showbiz.

Αλλά και από την εγχώρια σόουμπιζ η γλυκιά και απόλυτα θηλυκή Ελένη Μενεγάκη είναι πολύτεκνη μαμά, όπως άλλωστε και Ευγενία Μανωλίδου. Αλλά και άλλες θηλυκότατες παρουσίες της ελληνικής show biz όπως η Δέσποινα Βανδή, Κάτια Ζυγούλη και άλλες πολλές είναι υπέρμαχες της οικογένειας!

Το απόλυτο θηλυκό, η Αντζελίνα Τζολί, όχι μόνο απέκτησε τρία παιδάκια αλλά υιοθέτησε άλλα τρία αποκτώντας έτσι μια μεγάλη οικογένεια! Αλλά και άλλες πανέμορφες γυναίκες όπως η Βικτώρια Μπέκαμ έχει τέσσερα παιδάκια, το μοντέλο Τζουλς Όλιβερ έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά επίσης, η Λούσι Λόουλες έχει μια κόρη και δύο γιούς ενώ η Ριζ Γουίδερσπουν στα 27 της είχε ήδη δύο παιδιά και η λίστα συνεχίζεται!

Αντίθετα, γυναίκες με πιο σκληρά χαρακτηριστικά δύσκολα παίρνουν την απόφαση να κάνουν οικογένεια αλλά ακόμη και αν αποφασίσουν να τεκνοποιήσουν θα περιοριστούν σε ένα μόνο παιδάκι.
Τα γλυκά προσωπάκια γεννούν παιδάκια!

Σε ένα δεύτερο πείραμα, μια ομάδα από νεαρές γυναίκες φωτογραφήθηκαν και στη συνέχεια ρωτήθηκαν αν και πόσα παιδιά θα ήθελαν να κάνουν.

Ο επικεφαλής της έρευνας ο Δρ Σμιθ, δημιούργησε δύο κολάζ φωτογραφιών, ένα με τις φωτογραφίες των ένθερμων ως προς την δημιουργία μεγάλης οικογένειας και ένα με τις πιο διστακτικές ή συνειδητοποιημένες εργένισσες. Στη συνέχεια εξετάστηκαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Και σε αυτήν την περίπτωση, οι πιο θηλυκές γυναίκες ήταν αυτές που δήλωσαν πως κάποια στιγμή θα ήθελαν να γίνουν μαμάδες!

Βέβαια, όπως τονίζουν οι επιστήμονες, τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας από μόνα τους δεν μπορούν να είναι ενδεικτικά για το αν θα αποκτήσει μια γυναίκα ή όχι οικογένεια καθώς κοινωνικοί παράγοντες όπως τα χρήματα, η ανατροφή αλλά και η εύρεση του σωστού συντρόφου διαδραματίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα