Σάββατο 6 Απριλίου 2013

The Reptilian Issue...Φάκελος Ερπετοειδή!!



Τον τελευταίο καιρό, πάρα πολλοί σημαντικοί άνθρωποι μετά από παράκληση μου, έγραψαν τις απόψεις τους σχετικά με τον πληθυσμό των σαυρών σε αυτόν τον πλανήτη. Συνήθως, το πρώτο πράγμα που εκφράζουν είναι ο φόβος και το προαίσθημα ότι πρόκειται για μια εκστρατεία αλίευσης δεδομένων.Αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς-γνήσια έρευνα ή εξόρυξη δεδομένων-η απάντηση μου είναι πάντα η ίδια.. αυτές τις μέρες,  φαίνεται φρόνιμο να συνεχίσουμε τη συζήτηση πάνω σε αυτό το άρθρο το οποίο μπορεί να επεκταθεί σε ορισμένα θέματα, να δώσει σαφήνεια σε ωραία σημεία, και να δώσει μία αίσθηση του συνολικού χάους.
Φυσικά, μπορεί να είναι τραβηγμένο να ελπίζουμε κάτι τέτοιο, αλλά τι στο καλό.

Το πρώτο σημείο που πρέπει να διευκρινιστεί εδώ είναι ότι η σαύρα, ερπετό, ή ο συγγενικός πληθυσμός ήταν εδώ για πάρα πάρα, πολύ καιρό, βαθιά μέσα στην σκοτεινή άβυσσο της αρχαιότητας. 

Είναι γνωστό σήμερα και έχει καθιερωθεί από την ιστορική έρευνα σε κάθε πολιτισμό πως οι "σχιστομάτηδες" ήταν πάντα τριγύρω. Στην βιβλική γνώση,  είναι γνωστοί ως έκπτωτοι άγγελοι, οι οποίοι εκτρέφονται με τις γυναίκες που βρήκαν ωραίες και παρήγαγαν αυτή την υβριδική φυλή που κυβερνά τον κόσμο τώρα. Τους Χαναναίους. 

                            

Οι λεπτομέρειες είναι ένα καλά φυλαγμένο μυστικό, ακόμη και μεταξύ αυτών που φέρουν την αγνή γραμμή αίματος. Μόνο οι φύλακες των μυστικών κρατούν τις πραγματικές αλήθειες, και οι φύλακες κρατούν αυτές τις αλήθειες με τις ζωές τους. Οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε κάθε ήπειρο, είναι συνήθως γυναίκες, και το βιβλίο τους των σκιών και τα μυστικών μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά.Το να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στα εν λόγω έγγραφα απαιτεί την ικανότητα να προχωρήσει πέρα από το φως και τη σκιά, και τη δυνατότητα να λειτουργεί ξεκάθαρα στις υψηλότερες συχνότητες.

Ακόμα και τότε, υπάρχουν γύρω τους κηδεμόνες που παρακολουθούν και ευελπιστούν  για οποιαδήποτε προσέγγιση προς την κατεύθυνση αυτών των άγιων των αγίων. Στο τέλος, η γνώση είναι σχεδόν άχρηστη, για τους σκοπούς της συζήτησης μας εδώ. Τι σημαίνει αυτό το θέμα, πώς αυτό το πράγμα συνέβη; Το πραγματικό ζήτημα τώρα είναι, τι είναι η πραγματικότητα και ποια  η θέση μας, ο σκοπός μας, και η τυπικότητα της ύπαρξής μας στο εδώ και τώρα.

Έτσι, ερχόμαστε κατευθείαν στο βασικό σημείο. Πώς όλοι εμείς που βρισκόμαστε εκτός του δικτύου της αυτοκρατορίας των σαυρών θα λειτουργήσουμε σε έναν κόσμο που μας βλέπει ως ανίδεους ηλίθιους και που θα προτιμούσε να μας δει νεκρούς;

Η πραγματικότητα μας κλονίζεται όταν αυτό καθίσταται εμφανές στη ζωή μας. Βλέπουμε αυτούς γύρω μας που αλλάζουν μορφές. Των οποίων τα μάτια γίνονται μαύρα σαν πίσσα, οι κόρες των ματιών τους γίνονται σχισμές και το δέρμα τους μετατρέπεται σε πρασινωπό και γεμάτο στίγματα. Αυτοί είναι οι φέροντες την αγνή γραμμή αίματος.

                                      

 Εκείνοι που μπόρεσαν  και έχουν εκτραφεί κατά τη διάρκεια των αιώνων με  άνδρες και  γυναίκες για να κρατήσουν το DNA στο αίμα τους και άλλες μεταφυσικές ιδιότητες ανταποκρίνονται στα χαμηλότερα αιθερικά μονοπάτια, καθώς και την παροχή μια μικρής ποσότητας οξυδέρκειας και πολύ συχνά, μίας χρήσιμης δεξαμενής εξουσίας από την εφαρμογή γνώσεων και της πρακτικής της εξουσίας που προέρχονται από τα χαμηλότερα κέντρα.

Αυτός ο συνδυασμός τους επιτρέπει να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά στην χειραγώγηση του κόσμου γύρω τους προς τους δικούς τους προσωπικούς σκοπούς, και στην εξυπηρέτηση των μεγαλύτερων αναγκών του δικτύου. Όταν συνδυάσετε τα παραπάνω με την αυξημένη γνώση τους γύρω από τον έλεγχο του νου, τη σεξουαλική ενέργεια, και άλλες πτυχές της αρχέγονης συνείδησης ​​της ανθρώπινης / υβριδικής κατάστασης, έχετε μπροστά σας έναν πολύ πονηρό άνθρωπο, γυναίκα ή παιδί που πάντα ψάχνει να ασκήσει τη θέληση του πάνω σας, έτσι ώστε κάθε πλεονέκτημα να μπορεί να εξασφαλιστεί  στην επίτευξη των στόχων τους. Όποιοι και αν είναι αυτοί οι στόχοι.

Η περιγραφή παραπάνω σκιαγραφεί το πραγματικό πρόσωπο της σαύρας. Γελάνε, έχουν στόχους και σχέδια, επιδιώκουν να παρακαλούν  αυτούς που βρίσκονται υψηλότερα στο δίκτυο, και επιδιώκουν να βελτιώνουν τη δική τους θέση στη γη και να κυβερνούν αυτούς που βρίσκονται χαμηλότερα  στο δίκτυο, μερικές φορές σκληρά, πολύ συχνά με  ευγένεια, αλλά πάντα με περιφρόνηση. Γιατί αυτή είναι μία  από τις πάγιες πτυχές του χαρακτήρα τους. Μπορώ να πω ότι είναι θλιβερό.

                               

Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι, όπου κι αν πάνε, λέγεται. Λοιπόν, ναι και όχι. Το ανθρώπινο δράμα για μερικούς ανθρώπους είναι πολύ συχνά διαφορετικό για τους άλλους. 
Ο συγγενικός πληθυσμός  θέλει αγάπη; Σίγουρα, το ίδιο όπως εσείς ή εγώ.

Παρά το γεγονός ότι οι αντιλήψεις μας για το τι είναι η αγάπη και πώς αυτή εκφράζεται ποικίλλει λόγω της τάσης της ψυχής μας προς την όποια πνευματική πραγματικότητα προς την οποία  έχουμε κλίση, πρόκειται για διαφορετικές συχνότητες της αγάπης. 

Φανταστείτε μια γυναίκα, πολύ όμορφη, που βλέπει την αγάπη από την αντίληψη της εξυπηρέτησης του δικτύου: γάμοι που είναι σεξουαλικά ανοικτοί , διοργάνωση οργίων και  σεξουαλικών συναντήσεων της εν λόγω ομάδας, καθώς και το υψηλότερο εκατοστημόριο των αμφιφυλόφιλων μελών του δικτύου που εξυπηρετούν τις φιλοδοξίες τους , και εξυπηρετούν τις επιθυμίες τους. Είναι αυτό  αγάπη; Γι 'αυτούς, ναι.Αυτό είναι η αγάπη. Γιατί η επιθυμία είναι μια χαμηλότερη συχνότητα της αγάπης, αλλά αγαπούν όλοι το ίδιο.Φυσική αγάπη, συναισθηματική αγάπη, κτητική αγάπη, έρωτας, αγάπη υπό έλεγχο, ζηλότυπη αγάπη, κλπ, είναι όλες  συχνότητες της αγάπης. Αυτές είναι μόνο χαμηλότερες συχνότητες, αυτές που οδηγούν σε προβλήματα, θέματα, συνεχής φαγωμάρα, και όλα τα σύγχρονα προβλήματα που μαστίζουν τις σχέσεις της εποχής μας.


                              

Αυτά είναι τα είδη της αγάπης και γύρω από αυτά γίνονται οι ταινίες, τα ρομαντικά μυθιστορήματα που γράφονται, και τα παρόμοια. Είναι αυτά τα είδη των χαμηλότερων ειδών της αγάπης που ακούμε στη μουσική μας, διαβάζουμε σχετικά, ή  παρακολουθούμε στην τηλεόραση. 

Σπάνια ακούμε για οποιοδήποτε άλλο είδος αγάπης, εκτός και αν είναι το είδος της αγάπης που εξυπηρετεί κάποια πολιτική ατζέντα, όπως της "αδελφότητας των ανδρών" , το είδος της αγάπης που υποτίθεται ότι πρέπει να αφήσουμε τους εαυτούς μας να σφάζονται σε εξωτερικούς πολέμους, επειδή το νέο πιστεύω είναι "εγώ δεν ξέρω γιατί είμαι εδώ στην πρώτη γραμμή, αλλά είμαι εδώ επειδή οι « φίλοι »μου και εγώ είμαστε μια ομάδα."

Λοιπόν, αυτό είναι αλήθεια, δουλεύοντας για την ομάδα, για την εξυπηρέτηση και την προστασία της, είναι μια ανώτερη μορφή του έρωτα σε σύγκριση με αυτά που αναφέρθηκαν προηγουμένως, αλλά αυτό είναι μια μορφή που χειραγωγείται από την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου από τα στρατεύματα, έτσι εσείς υποβάλλεστε σε υποσυνείδητα μηνύματα  για να πάτε να σκοτώσετε και να σκοτωθείτε, ενώ κάθεστε στο σπίτι και ελέγχετε τον κόσμο. 

Έτσι ελέγχουν και χειρίζονται την αγάπη. Μοιάζει πολύ με το είδος της αγάπης, κατά το οποίο κάποιος αρχίζει να φωνάζει και να κλαίει για να πάρει αυτό που θέλει, όπως ένα μικρό παιδί , ακόμα κι αν δεν υπάρχει τίποτα σωματικά ή συναισθηματικά λάθος με αυτόν.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια καθαρή χειραγώγηση της υψηλότερης συχνότητας ενέργειας της αγάπης για χαμηλότερους σκοπούς. Αυτά είναι τα είδη της αγάπης που επιτρέπεται να συζητηθούν ανάμεσα στον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης εν γένει. Αυτά είναι τα είδη της αγάπης που δόθηκαν στις γυναίκες και τους άνδρες ως το μόνα είδη για να εκφραστούν.

Εκτός από τους περιστασιακούς ονειροπόλους, που τα δίνουν όλα για την ευημερία των άλλων, χωρίς να σκέφτονται  τον εαυτό τους και τον κίνδυνο που θέτουν τον εαυτό τους, η αγάπη στην εποχή μας είναι λίγο πολύ εγωιστική, ψεύτικη, και χειραγωγείται προς μια καχεκτική έκφραση της ζωής, που χαρακτηρίζεται από κρύο αίμα.

Μπορεί ο κόσμος να έχει όφελος  από το σπάσιμο όλων αυτών των ειδών εγωιστικής αγάπης που τον κρατάνε στην δουλεία; Απολύτως. Θα τα καταφέρει; Τα πάντα είναι δυνατά.

Ακριβώς, αυτό είναι το σημείο. . Είμαστε όλοι μαζί εδώ στη γη . Εκείνοι που ακολουθούν τους σκοτεινούς θεούς και πάντα έχουν και εκείνοι που θέλουν να σπάσει ο φαύλος κύκλος και να προχωρήσουμε προς τα εμπρός.

 Τώρα, αυτό δημιουργεί μια επιλογή: ελεύθερη βούληση.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η δολοφονία ως απάντηση στη δολοφονία μας κάνει όλους δολοφόνους. Είμαστε σκλάβοι που ελέγχονται από τα αφεντικά τους. Έτσι είναι τα πράγματα και έτσι πρέπει να τα δούμε. Και, μόλις τα δούμε,  οι συνειδητές επιλογές που θα πρέπει να πάρουμε σχετικά με τη ζωή μας να μας οδηγήσουν πάνω από το φυσιολογικό πρότυπο των πραγμάτων που προβλέπονται για τον έλεγχο και τη σκλαβιά μας.

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να αποκτήσουμε γνώση της πραγματικότητας, να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, και να προσπαθήσουμε να βρούμε τις λεπτομέρειες της ζωής που είναι πάνω και πέρα ​​από τις τακτικές λειτουργίες που μας δόθηκαν από τα"αφεντικά". Μόλις τα ανακαλύψουμε, ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι να προσπαθήσουμε να ζήσουμε, και να γνωρίζουμε αυτές τις λεπτομέρειες.



Αυτό σημαίνει ότι δίνουμε αγάπη σε αντάλλαγμα για το μίσος. Καλοσύνη για περιφρόνηση. Σαφήνεια για σύγχυση. Ειλικρίνεια για ψέματα. Και ούτω καθεξής.
Αυτό είναι για το οποίο  πολλοί προφήτες από όλο τον κόσμο, σε διαφορετικές ηλικίες μίλησαν, αν διαβάσετε προσεκτικά τις λέξεις.
Όταν αντί της περιφρόνησης, της καταφρόνησης και της γελοιοποίησης προτιμούμε την κατανόηση, την αγάπη και την υπομονή.

Αυτά είναι τα πράγματα που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Ρίχνοντας τούβλα στις σαύρες, και εμπλεκόμενοι  σε  αγώνες ενάντια τους, απλά παίζουμε στο επίπεδό τους και επιτρέψτε μου να σας πω, ότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά  τι κάνουν. Είναι τα Αφεντικά

Είναι καλύτερα να μετατοπίσουμε το παιχνίδι σε ένα νέο σύνολο κανόνων και πραγματικότητας, όπου τουλάχιστον θα φέρουν κάτι καλύτερο, ευγενέστερο, και των οποίων το αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό από ό, τι ήταν πάντα, και για χιλιάδες χρόνια.

Ο Θείος Πατέρας μας τους έχει πάνω στη Γη. Για κάποιο λόγο. Είμαστε κι εμείς εδώ, επίσης. Για κάποιο λόγο. 

Γίνεται κάτι καλύτερο από τον συνέχεια ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι, διπρόσωπο  δολοφόνο της συναισθηματικής χειραγώγησης και δίψας για εξουσία εαυτό σας και μπορείτε κάλλιστα να δείτε ότι έρχεται μια ωραία μέρα, θα βρείτε τον εαυτό σας ελεύθερο.

Σε τρόπους πέρα ​​από τη φαντασία σας.

από Don Bradley 

ΠΗΓΗ

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα