Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η Περιστροφή του Ήλιου και η Περίοδος των Γυναικών

1



Έχετε σκεφτεί ποτέ πως η περίοδος των ανθρώπινων γυναικών δεν είναι κάτι φυσιολογικό; Είναι μια μηνιαία άμβλωση κι  αν λογαριάστε πόσες φορές συμβαίνει κάθε χρόνο επί πόσα χρόνια θα βγάλετε ένα νούμερο αρκετά φρικιαστικό του πόσες αμβλώσεις έχουν οι γυναίκες στο χρονικό πλαίσιο που έχουν περίοδο !!!! Θα μου πείτε είναι θέμα αυτό, που αξίζει να το σκεφτούμε κι όλας, ειδικά τωρα με το νέο μνημόνιο και την ΑΕΚ να υποβιβάζεται; Οχι, ειδικά μάλιστα, όταν η μόνη πολεμική που γνωρίζετε είναι το μποϊκοτάζ των «φράουλων της Μανωλάδας. Εχετε δίκιο δεν είναι θέμα αυτό γι εσάς …αλλά ευτυχώς δεν είναι όλοι σαν εσάς … Πάμε λοιπόν για τους ενδιαφερόμενους …

Στις ανθρώπινες γυναίκες, τα γεννητικά τους ενεργειακά κέντρα, (τσάκρα) δηλαδή οι κεραίες της Καθολικής Γνώσης υφίστανται ζημιά (ενεργειακή και υλική) από τις συνεχείς επαναλαμβανόμενες μηνιαίες αμβλώσεις. Η αιτία γι αυτήν την καταστροφή είναι οι Επικυρίαρχες των Επικυρίαρχων,  οι ερπετοειδείς βασίλισσες του Ωρίωνα,  αυτά τα θηλυκά όντα (θηλυκή ενέργεια) γνωρίζουν πολύ καλά, ότι εάν δεν γινόταν η ζημιά στις προαναφερθείσες γυναικείες ενεργειακές κεραίες, οι ανθρώπινες γυναίκες του πλανήτη μας έχουν την απαιτούμενη Ενέργεια για να εξουδετερώσουν τις βασίλισσες και το βασίλειο τους.
Εάν οι ανθρώπινες γυναίκες δεν πάθαιναν ζημιά στις ενεργειακές κεραίες τους και δεν χάνανε τις ενέργειες τους από τις μηνιαίες αμβλώσεις, το σέξ, τις συνεχείς εγκυμοσύνες και τον θηλασμό, οι ανθρώπινες γυναίκες θα υπερίσχυαν όχι μόνο στους Ερπετοειδείς  και στα θηλυκά/αρσενικά, αλλά και στους γήινους άνδρες. Γιατί θεωρείτε πως με τόσο μεγάλη ένταση προσπαθούν να υποτιμούν και να καθηλώνουν τις γυναίκες σε μια «κατώτερη θέση» με πρωτοστατούντες τις εκφυλισμένες θρησκείες, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη; ΕΕΕ για σκέψου Κλειτοριδεκτομή και S A H A R A S I A
Αυτό μπορεί να φαντάζει σαν μια απίθανη δήλωση στον αδαή. Αλλά οι γνωρίζοντες ξέρουν πως οι άνθρωποι έχουμε το Dna 22 φυλών και το βασιλικό αίμα των Σκύλων του Σειρίου. Κάτι που μας δίνει μια μοναδική θέση και ιδιότητες στον γαλαξία μας, όταν αυτές ενεργοποιηθούν, με Επίγνωση, όπως συνεχώς γράφουμε.
Ο κύκλος της περιόδου των γυναικών στην γη, είναι άμεσο αποτέλεσμα των μεταβολών των ακτινοβολιών του ήλιου μας. Εάν δεν υπήρχε αυτή της μορφής ακτινοβολία οι γυναίκες δεν θα είχαν περίοδο και η σύλληψη θα γινόταν κατά βούληση. Για σκεφτείτε λίγο… οι γυναίκες να είχαν τον έλεγχο πότε και πόσα παιδιά να κάνουν κατά δική τους βούληση !!! Απλά σκεφτείτε το λίγο.
Σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπαν οι Επικυρίαρχες βασίλισσες να αφήσουν τον έλεγχο, αυτές που ελέγχουν όλο τον γαλαξία μας !
Αλλά δεν πρόκειται ακριβώς για τις ακτινοβολίες του ήλιου γιατί δεν έχει σχέση με τις εκρήξεις, γιατί τότε θα ήταν τυχαίος ο κύκλος, αλλά έχει σχέση με την περιστροφή του ήλιου.
Είναι κάτι για το οποίο φρόντισαν οι βασίλισσες με την τεχνολογία της αστρομηχανικής που την κατέχουν άριστα.
Ο ήλιος μας δεν είναι μια υδρογονική βόμβα εν διαρκεί εκρήξει για πολλούς λόγους.  Έχει σκληρό πυρήνα calcium-ferrite και το φαινόμενο είναι καθαρά ηλεκτρικό. Αυτό είναι κάτι που ο επιστημονισμός  φυσικά και δεν θέλει να γνωρίζουμε.
Το ηλεκτρικό φαινόμενο του ηλίου έχει σχέση με την υπερδιαστατική φυσική. Γιατί ο πλανήτης Κρόνος (Χρόνος) έχει στον βόρειο πόλο του ένα περιστρεφόμενο εξάγωνο. Μαντέψτε ποιο άλλο μέλος του ηλιακού μα συστήματος έχει το ίδιο;  Μα ο ήλιος!!! Μάλιστα περιστρέφονται σε πραγματικό χρόνο. Έτσι ο χρόνος (Κρόνος) καθορίζει την περιοδικότητα του φαινομένου που συζητάμε … και δεν αναφέρομαι καθόλου στην Σελήνη …
Θα αναρωτιέστε γιατί οι βασίλισσες να μπουν σε τόσο κόπο. Όσοι / όσες από εσάς είστε μαχητές / μαχήτριες με την απαιτούμενη Ενέργεια μπορείτε να τα βλέπετε αυτά πάνω στο «πλατό» του γαλαξία. Άλλωστε τα θηλυκά ερπετοειδή δεν έχουν περίοδο γιατί είναι ωοζοτόκα. Έχουν φροντίσει επίσης η υγεία του σώματος σε άνδρες και γυναίκες να συμβαδίζει με το χρονικό διάστημα της ζωής που ο άνθρωπος είναι σεξουαλικά ενεργός.
Όσες γυναίκες δεν θέλετε να έχετε τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, αρχίστε να παίρνετε βιολογικά φυτοοιστρογόνα πριν την εμμηνόπαυση και συνεχίζετε μετά. Έτσι ξεγελάτε τον οργανισμό σας και αποφεύγετε τα συμπτώματα, όπως η οστεοπόρωση.
Για τον επίδοξο ερευνητή: Πέραν του ό,τι αναφέρονται λεπτομερώς στην φιλοσοφία του Δον Χουαν Ματούς (δες στους συνδέσμους) και είναι καταγεγραμμένα στην ιστορία των μάγων Τολτέκων μα και στους Προχριστιανικούς Γνωστικούς, είναι γραμμένα και στην Ελλινική φιλοσοφία με δεκάδες τρόπους σε αρκετά κείμενα με αλληγορικούς και μη τρόπους.
Ετσι λοιπόν επιγραμαμτικά θέλω να σας πω αγαπητές μου κυρίες πως η ελευθεριότητα που σας έχουν μάθει σαν φυσιολογικό τρόπο ζωής είναι ο ζωντανός θάνατος σας και μαζί με εσάς παίρνετε και το αρσενικό μαζί στον όλεθρο, αφού ως γνωστόν η καλή επιβίωση και η ζωή εξαρτάται από εσάς και μόνον, εμείς ακολουθούμε !
Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις … η γνωστή Κατεργάρης εν δράσει, που βάζει νέους κανόνες στο παιχνίδι …
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα