Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Το Chelyabinsk Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Από Επιδημία Λύσσας Μετά Την Πτώση Του Μετεωρίτη Και Η Παγκόσμια Εξάπλωση Της Νόσου!!!


                              

Ένα πολύ παράξενο ξέσπασμα λύσσας στο Chelyabinsk, της Ρωσίας έχει οδηγήσει σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης»  λόγω της απότομης εκτεταμένης έξαρσης λύσσας, μερικές εβδομάδες από την στιγμή που ο μετεωρίτης χτύπησε την  περιοχή. Παραδόξως, η λύσσα εξαπλώνεται τώρα σε όλο τον κόσμο.

 Είναι αυτό το ξέσπασμα λύσσας αποτέλεσμα της πρόσφατης πτώσης του μετεωρίτη; Σύμφωνα  με την  Εφημερίδα της Κοσμολογίας (Journal of Cosmology), σε όλη την ιστορία, το πέρασμα διαπλανητικών θραυσμάτων και κομητών (τα ονομαζόμενα  'vile stars" ή άθλια αστέρια) έχει φέρει στη γη πολλά δεινά (εξαφανίσεις ειδών και επιδημίες).

"Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί, χωρίς εξαίρεση, εκλαμβάνουν τους κομήτες με την αίσθηση τρόμου και δέους.Οι κομήτες θεωρούνταν προάγγελοι  καταστροφής, ασθενειών και θανάτου, μεταδίδουν  στους άνδρες  σφοδρή επιθυμία για πόλεμο, μολύνουν τις καλλιέργειες, και διασπείρουν νόσους και πανούκλα (Ιπποκράτης 1900.. Olson και Pasachoff 1999).

 "Για μεγάλο μέρος της ιστορίας οι κομήτες έχουν συσχετισθεί με το θάνατο και την ασθένεια. Υπάρχουν αυξανόμενα στοιχεία ότι η ζωή στη Γη προήλθε από τους κομήτες και άλλα αστρικά συντρίμμια.Αν με το πέρασμα τους οι κομήτες συνέχισαν να καταθέτουν ιούς και  μικροοργανισμούς  σε αυτόν τον πλανήτη, αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί οι αρχαίοι αστρονόμοι και οι πολιτισμοί συσχέτισαν την περιοδική εκδήλωση της πανώλης με αυτά τα αστρικά αντικείμενα. 

Επιπλέον, η επακόλουθη εξέλιξη και  εξαφάνιση της ζωής μπορεί να έχει απευθείας επηρεαστεί από τη συνεχιζόμενη άφιξη  βακτηρίων, αρχαίας (μονοκύταρροι οργανισμοί), ιών, και τα γονίδιά τους από το διάστημα. Σε αυτή την εικόνα η εξέλιξη των ανώτερων φυτών και  ζώων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, θα πρέπει να επηρεάζεται από την εισαγωγή των γονιδίων από το διάστημα, καθώς τα υποτροπιάζοντα επεισόδια των νόσων  παίρνουν την μορφή πανδημίας.

 Πανδημίες και επεισόδια εξαφανίσεων έχουν στην πραγματικότητα  προηγηθεί ή ακολουθήθηκαν από εισαγωγή ιικών γονιδίων σε επιζώντες που έχουν διαβιβάσει αυτά τα ιικά στοιχεία στους απογόνους τους, επηρεάζοντας έτσι τη μελλοντική εξέλιξη. Αν και οι αρχαίοι φόβοι και η ευλάβεια απέναντι στους κομήτες μπορεί να είναι συμπτωματικοί με τα κρούσματα πανδημιών,  μπορεί να έχουν, επίσης, μια πραγματική βάση.

Από την βιβλική εποχή  πολλές φορές μεγάλες πληγές και επιδημίες έχουν προστεθεί στην ιστορία της Ευρώπης και της Ασίας (Karlen 1996.. McNeill 1977). Παρά το γεγονός ότι ορισμένα από αυτά τα γεγονότα μπορούν να έχουν μια εξήγηση όσον αφορά τις τοπικές συνθήκες και τα αίτια, τα πιο δραματικά επεισόδια στο αρχείο χρειάζονται πιο  εξωτικές εξηγήσεις και κάλλιστα μπορούν να συνδεθούν με τους κομήτες. 




Σχήμα 4. Ο κομήτης του 1618 συνδέθηκε με το επερχόμενο «τέλος του κόσμου»  σκορπώντας τον θάνατο και την ασθένεια.

Η μεγάλη βουβωνική πανώλη της Αθήνας που ξέσπασε το έτος 430 π.χ  (Karlen 1996) ίσως είναι αιτία περάσματος κομήτη. Οι επιδημίες ήταν σε περιορισμένες γεωγραφικά περιοχές, παρήκμασαν και εξαφανίστηκαν όσο απότομα είχαν αρχίσει και έτσι η ανακάλυψη της προέλευσης τους είναι δύσκολο  να ανακαλυφθεί.Η περιγραφή της επιδημίας και τα συμπτώματά της περιγράφεται από τον ιστορικό Θουκυδίδη.

Εδώ είναι μέρος της ιστορίας σχετικά με την πρόσφατη επιδημία λύσσας στην περιοχή Τσελιάμπινσκ στη Ρωσία μετά την πτώση του μετεωρίτη  από τους The Moscow Times .:

22, Μαρτίου, 2013 | Τεύχος 5093

The Moscow Times

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί η περιοχή Τσελιάμπινσκ λόγω της εμφάνισης της λύσσας στα ζώα, όπως δήλωσε η περιφερειακή διοίκηση. ΕΔΩ

Με διάταγμα  που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης, ο Ivan Feklin,  αναπληρωτής κυβερνήτης της περιοχής και επικεφαλής της ομάδας αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για το συντονισμό των προληπτικών μέτρων για τη λύσσα, είναι επιφορτισμένος με την επιβεβαίωση ενός περίπλοκου συνόλου  μέτρων για τη σταθεροποίηση του ξεσπάσματος λύσσας στης περιοχή κατά τη διάρκεια του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την περιφερειακή διοίκηση της Ομοσπονδιακής κτηνιατρικής και φυτοϋγειονομικής υπηρεσίας παρακολούθησης, η περιοχή έχει πληγεί από μια περίπλοκη κατάσταση επιζωοτίας με λύσσα σε ζώα, ανέφερε το Interfax.

Οι κομήτες έχουν αναφερθεί ως «αγγελιοφόροι των θεών», στην αρχαιότητα, οι οποίοι  μεταφέρουν τη δύναμη της ζωής και του θανάτου, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε σε αυτήν την παραγωγή του BBC, Η ιστορία του κομήτη. 

Εν τω μεταξύ, όπως αυτό το νήμα από το Godlikeproductions επισημαίνει, κρούσματα λύσσας  εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες εβδομάδες. Πολύ περισσότερα  εδώ .

Rabies Cases Growing Fast In Central Texas [VIDEO] [link to www.kcentv.com

NIGHTMARE BACTERIA [link to www.npr.org]

OUTBREAK MAP: [link to outbreaks.globalincidentmap.com]

Better Map: [link to www.healthmap.org]

Maryland Man Dies From Kidney Transplant Infected With Rabies
[link to guardianlv.com]

Linked? Viral outbreak killing raccoons on Folly Beach, worrying experts
[link to www.wistv.com]

Linked? A Side of Rabies With Your Dog Meat in China

[link to www.care2.com]

It's starting to spread like a wildfire. You were warned!

Officials looking for man who may have been exposed to rabies when he turned in a rabid bat to a local vet.- Austin, Texas
[link to www.kxan.com]

kern-county-is-a-rabies-endemic-county-seeing-an-increase-in-​rabies-infested-bats-in-two-weeks
[link to www.turnto23.com]

Fla-company-supplied-organs-rabies-case
UPDATE!--> [link to abcnews.go.com]

rabies-scare-shakes-denville-n-j-after-raccoon-bites-7-year-o​ld-boy
[link to newyork.cbslocal.com]

Third suspected case of rabies reported this year
[link to www.fayobserver.com]

2 women in INDIA DIE FROM RABIES
[link to articles.timesofindia.indiatimes.com]

Skunk Bites Man; First Cases of Animal Rabies in Bismarck, North Dakota in 30 Years
[link to www.kfyrtv.com]

Man, toddler bitten by rabid dogs. Johannesburg, South Africa.
[link to www.news24.com]

Rabies Cases Growing Fast In Central Texas [VIDEO]
[link to www.kcentv.com]

Rabies confirmed in three skunks and one raccoon in Larimer County, Colorado.
[link to www.thedenverchannel.com]

Third rabies case in 2013 reported in Davidson County, North Carolina; dog destroyed
[link to www.the-dispatch.com]

Jackson County, Oregon, orders vets to report rabies shots
[link to www.oregonlive.com]

Austin, Texas, offers free rabies shots for pets
[link to www.kxan.com]

Health officials urge at least 23 to get rabies shots after death of Md. transplant patient
[link to www.washingtonpost.com]

Bakersfield, California. Warning: Rabies cases on rise in Kern County
[link to www.bakersfieldnow.com]

40 wounded as stray dogs go on biting spree again,some suspected rabid.
[link to www.greaterkashmir.com]

Fifth rabies case confirmed in Durham County, North Carolina
[link to abclocal.go.com



Από beforeitsnews

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα