Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ!!!!

                                   η βασίλισσα

Το Δικαστήριο έκρινε, με την υπ αριθμόν  διαταγή  022513-001, ότι

"Οι κατηγορούμενοι είναι υποχρεωμένοι να παραδοθούν οικειοθελώς στους Αξιωματικούς και εκπρόσωπους της Ειρήνης που έχουν εξουσιοδοτηθεί  από το Πρωτοδικείο, αφού κρίθηκαν ένοχοι.

"Οι κατηγορούμενοι έχουν επτά ημέρες από την έκδοση της παρούσας απόφασης, μέχρι 4, Μαρτίου 2103, για να συμμορφωθούν. Μετά από τις 4 Μάρτη 2013,  διεθνές ένταλμα σύλληψης θα εκδοθεί εις βάρος αυτών των κατηγορουμένων».




Στους ένοχους περιλαμβάνονται οι Elizabeth Windsor, Βασίλισσα της Αγγλίας, Στίβεν Χάρπερ, πρωθυπουργός του Καναδά, και οι επικεφαλείς αξιωματικοί  της Καθολικής, Αγγλικανικής και Ηνωμένης Εκκλησίας του Καναδά.   ΠΗΓΗ

Και ξαφνικά η Αυτού Μεγαλειότης δεν νιώθει καλά και κρίνεται αναγκαία η εισαγωγή της στο νοσοκομείο.Το όνομα της αρρώστιας που τόλμησε να ενοχλήσει την Βασίλισσα είναι γαστρεντερίτιδα.Τελευταία φορά που εισήχθη σε σε νοσοκομείο ήταν 10 χρόνια πριν.
Θα παραμείνει μέσα για δύο ημέρες. ΠΗΓΗ

Η αδιαθεσία της ήταν η αιτία να ακυρώσει ένα ταξείδι στο Σουόνσι για την ημέρα του Αγίου Δαυίδ.

Η Γαστρεντερίτιδα προκαλεί φλεγμονή του βλεννογόνου του στομάχου και των εντέρων
Η μόλυνση μπορεί να μεταδοθεί μέσω της επαφής με μολυσμένο άτομο ή μολυσμένα τρόφιμα και ποτά. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν έμετο, πυρετό και πόνο στο στομάχι.

Η κύρια θεραπεία είναι η επαρκής ενυδάτωση. Σε ήπιες ή μέτριες περιπτώσεις γαστρεντερίτιδας, αυτό μπορεί συνήθως να επιτευχθεί με τη χορήγηση πόσιμων ενυδατικών διαλυμάτων. Σε πιο βαριές περιπτώσεις, συνίσταται ενδοφλέβια χορήγηση υγρών. Η γαστρεντερίτιδα προσβάλλει κυρίως παιδιά και πληθυσμό αναπτυσσόμενων χωρών. ΠΗΓΗ

Δηλαδή για έναν απλό ορό χρειάστηκε η μεταφορά της σε νοσοκομείο!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα