Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Οι ισραηλινές δυνάμεις ψεκάζουν παλαιστινιακά σπίτια στο χωριό Νάμπι Σάλεχ με ακατέργαστα λύματα ως τιμωρία για την οργάνωση εβδομαδιαίων διαδηλώσεων!!! (Βίντεο)



Οι ισραηλινές δυνάμεις ψεκάζουν παλαιστινιακά σπίτια στο χωριό Νάμπι Σάλεχ με ακατέργαστα λύματα ως τιμωρία για την οργάνωση εβδομαδιαίων διαδηλώσεων ενάντια στο Τείχος Απαρτχάιντ χτισμένο στα κατεχόμενα εδάφη στη Δυτική Όχθη. 

Το παρατηρητήριο Ανθρώπινων δικαιωμάτων B'Tselem  δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει θωρακισμένα φορτηγά βυτιοφόρα του Ισραήλ , εφοδιασμένα με "κανόνια νερού" να ψεκάζουν εναντίον Παλαιστινίων διαδηλωτών.


Το B'Tselem  δήλωσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις στοχεύουν, επίσης, όλα τα σπίτια του χωριού με  λύματα. Ο ισχυρός πίδακας έσπασε τα παράθυρα και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στα σπίτια, δήλωσε η ισραηλινή οργάνωση. "Προκαλεί επίσης  περιβαλλοντικές ζημίες", επεσήμανε. Το μη-θανατηφόρο όπλο έχει προστεθεί στο οπλοστάσιο των Ισραηλινών για τον έλεγχο του πλήθους, δήλωσε το B'Tselem, αν και το βίντεο δείχνει καθαρά ότι επίσης χρησιμοποιείται  και εναντίον ιδιοκτησίες Παλαιστινίων .

Ο ισραηλινός στρατός  ήδη ψάχνει για μια εναλλακτική λύση για να αντικαταστήσει τη ρίψη φυσικού αερίου  για τον έλεγχο του πλήθους, υποστηρίζοντας ότι οι Παλαιστίνιοι τώρα ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν το φυσικό αέριο και τα αποτελέσματά του. 



Από abovetopsecret

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα