Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Παντεπόπτης οφθαλμός..πόσο ισχυρός είναι;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Παντεπόπτης οφθαλμός

Ο Παντεπόπτης οφθαλμός,το υπέρτατο σύμβολο του κακού,το σήμα κατατεθέν των Illuminatti και της μασονίας..

Τι συμβολίζει ο παντεπόπτης οφθαλμός,που συναντάται μέσα στην ιστορία,γιατί έχει δαιμονοποιηθεί τόσο και από ποιους;


Ο παντεπόπτης οφθαλμός,όπως όλοι έχουμε ακουστά συναντάται στην Αίγυπτο και είναι γνωστό ως το μάτι του Όσιρι,επίσης οι ινδουιστές το έχουν συνδέσει με το ''τρίτο μάτι'',την ενόραση,αφού βλέπει προς όλες τις μεριές και κατ΄επέκταση και μέσα μας...


Αυτή την εκδοχή την έχουν πάρει και την έχουν αντιστρέψει οι σύγχρονοι συνωμοσιολόγοι αφού το έχουν δαιμονοποιήσει ως το μάτι του κακού που παρακολουθεί την κάθε μας κίνηση,ως ένας άλλος πνευματικός Big brother,από κοντά και οι φανατικοί με την θρησκεία καθώς θεωρούν από την πλευρά τους ότι απειλούνται,πλέον βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να αμφισβητούν τις θρησκείες..όχι τον Θεό..αλλά τις θρησκείες,

ο Θεός πλέον είναι μία έννοια την οποία ο καθένας μας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά,ίσως αυτή η αμφισβήτηση στις θρησκείες να πηγάζει από την δίψα των ανθρώπων πλέον για μάθηση,δεν τους καλύπτουν πλέον τα θρησκευτικά γραπτά,άλλωστε την αμφισβήτηση στις θρησκείες την δημιούργησαν οι ίδιοι οι επικεφαλής τους,δεν τρομάζει πλέον η έννοια του τιμωρού Θεού,αυτό το βλέπετε όλοι γύρω σας και μέσα από προσωπικές συζητήσεις.Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις,πάντα υπήρχαν..



Αποτέλεσμα εικόνας για Παντεπόπτης οφθαλμός

Το περίεργο είναι ότι ενώ ο παντεπόπτης οφθαλμός κατηγορείται και δαιμονοποιείται,τον συναντάμε μέσα στις εκκλησίες..καθολικές και ορθόδοξες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παντεπόπτης οφθαλμός


Βλέπουμε από την μία μεριά να δαιμονοποιούν τον παντεπόπτη οφθαλμό και από την άλλη να τον έχουν σε περίοπτη θέση μέσα στους οίκους του Θεού...

Ποια η απόκρυφη σημασία του;;; Συμβολίζει ο παντεπόπτης οφθαλμός την εξέλιξη αυτή; Θυμηθείτε εδώ ότι οι Ινδουιστές συμβολίζουν την ενόραση με τον παντεπόπτη οφθαλμό...Είναι ο παντεπόπτης οφθαλμός πεδίο αντιπαράθεσης για την πανθρησκεία;;Μια πανθρησκεία που δείχνει αναπόφευκτη..


Μήπως να το δούμε από μια άλλη οπτική πλευρά,πέρα από οποιαδήποτε θρησκευτική πεποίθηση; Άλλωστε μπαίνουμε σε μια εποχή που η ανθρωπότητα ψάχνεται πνευματικά και αναζητάει το επόμενο στάδιο στην πνευματική της εξέλιξη..μια εξέλιξη που δε γίνεται από την μία μέρα στην άλλη...μια εξέλιξη που σίγουρα κάποιους δεν βολεύει καθώς χάνουν τα κεκτημένα αιώνων..Το θέμα όμως είναι ποιοι αυτοί που επιθυμούν την πνευματική αυτή εξέλιξη και ποιοι αυτοί που την πολεμούν..ακόμα μια φορά η απάντηση βρίσκεται μέσα μας, μακριά από τις οποιεσδήποτε σειρήνες..


Άλλωστε ένα σύμβολο είναι..την αξία του την δίνουμε εμείς,καμία δύναμη δεν έχει από μόνο του..όπως ισχύει για όλα τα σύμβολα..εμείς τους δίνουμε αξία και ας μην το καταλαβαίνουμε..


ΠΗΓΗ

                                           ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

2 σχόλια:

  1. Εξηγηστε μου πως γινεται αυτό το βρωμοσύμβολο να υπάρχει κυριολεκτικά παντού (κυριως με τη μορφή υποσυνειδειτων μυνημάτων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χρησιμοποιούν άτομα τα οποια είναι είναι μπλεγμένα μεσα στο κυκλωμα της μασονιας (πολλοί απο αυτούς το παραδέκτηκαν) και το MDCCLXXVI το οποιο εμπεριέχεται στο συμβολο, στα λατινικά ειναι 1776 (περιοδος ιδρυσης των Illuminati).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα