Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Όταν οι ιπτάμενοι δίσκοι τρομοκρατούσαν τον Λευκό Οίκο (Αναφορά Νο16)

Η αναφορά Νο16 της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω αφορά μια από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από την Αμερική. Είναι αναφορά 1ου τύπου και θα την συναντήσουμε και σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο το οποίο ετοιμάζουμε και θα σας παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες. 
Κρατήστε στο μυαλό σας αυτή την αναφορά, γιατί το αποκαλυπτικό άρθρο που ετοιμάζουμε θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και η συγκεκριμένη παρουσία των UFO το 1952 έχει πολύ σημαντικό και "στρατηγικό" σκοπό.

Επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις ιπτάμενων δίσκων πάνω από τον Λευκό Οίκο τον Ιούλιο του 1952, χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως επίδειξη ανωτερότητας και προσπάθεια τρομοκρατίας από τους πιλότους αυτών των αντικειμένων.
Βασικά υπήρξαν δυο ξεχωριστά κύματα UFO πάνω από το Καπιτώλιο. Το πρώτο συνέβη στις 19/20 Ιουλίου και το δεύτερο στις 26/27 Ιουλίου. Οι αναγνωρίσεις  αυτές επιβεβαιώθηκαν από τα ραντάρ, ενώ η επικύρωση ήρθε με τις οπτικές αναφορές των πιλότων των μαχητικών αεροσκαφών, οι οποίοι κλήθηκαν να
κυνηγήσουν και να απομακρύνουν αυτά τα αντικείμενα.   Επίσης ελήφθησαν φωτογραφίες, ενώ φημολογείτο ότι υπάρχουν δυο βίντεο τα οποία τραβήχτηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια τα οποία βρίσκονταν μόνιμα έξω από  το Λευκό Οίκο. Τα βίντεο αυτά έχουν εξαφανιστεί, εκτός από ένα πολύ μικρό τμήμα 5-6 δευτερολέπτων (στριμωγμένο σε ένα ντοκιμαντέρ, άγνωστο πως..), και το οποίο δείχνει 3 αντικείμενα να κινούνται αφύσικα πάνω από το Καπιτώλιο (θα το βρείτε στην συνέχεια).    


Washington Post, 28 Ιουλίου 1952: "Στρατιωτικό πέπλο μυστικότητας σχετικά με τα μυστηριώδη, λαμπερά εναέρια αντικείμενα που εμφανίστηκαν σε διάφορες οθόνες ραντάρ στην Ουάσιγκτον χθες το βράδυ, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.  Ένας εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσε:« Δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι είναι ιπτάμενοι δίσκοι. Αντίθετα, δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι δεν είναι ιπτάμενου δίσκοι. "

Απίστευτη Ταχύτητα:

Τα αντικείμενα  παρατηρήθηκαν στα ραντάρ  του Washington National Airport και στην Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Andrews.  Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήταν σε μια  αμηχανία σχετικά με το τι συνέβαινε στον εναέριο χώρο τους. Οι επισκέπτες ταξίδευαν με περίπου 100 μίλια/ώρα για το μεγαλύτερο μέρος, αλλά αυτό που ήταν απίστευτο ήταν η ικανότητά τους να επιτύχουν την εκπληκτική ταχύτητα των 7,200 μίλια/ώρα κατά την επιτάχυνση. Οι δυνατότητες των αντικειμένων ήταν πολύ πέρα ​​από την τεχνολογική ικανότητα μας εκείνη την εποχή.
Πρώτο κύμα
Στο πρώτο κύμα εμφάνισης, αεροσκάφη F-94s απογειώθηκαν  με κατεύθυνση το Καπιτώλιο, αλλά όταν πλησίαζαν, τα αντικείμενα δεν ήταν πουθενά. Όταν τα αεροσκάφη επέστρεφαν στην βάση τους, τα αντικείμενα εμφανιζόντουσαν και πάλι, σαν να χλεύαζαν την άμυνα των Αμερικανών. Το φαινόμενο επαναλήφτηκε για ώρες χωρίς αποτέλεσμα. Οι πιλότοι μπορούσαν να δουν τα αντικείμενα, αλλά καθώς πλησίαζαν, τα φώτα των UFOs εξαφανίζονταν. 

Μια ήσυχη εβδομάδα:

Μετά από το πρώτο κύμα των UFO, υπήρχε μια ήσυχη εβδομάδα. Όμως, στις 26 Ιουλίου, ήρθαν πίσω. Και πάλι, υπήρχαν πολλαπλές επιβεβαιώσεις των αντικειμένων από τα ραντάρ, ενώ και πάλι F-94s είχαν σταλεί για να αντιμετωπίσουν την εισβολή των αγνώστων. Οι πιλότοι είχαν την ίδια απογοήτευση με την προηγούμενη εβδομάδα. Μόλις πλησίασαν τα UFO, τα φώτα των αντικειμένων σκοτείνιαζαν.


Πολεμική Αεροπορία Συνέντευξη Τύπου:

Η σημασία των γεγονότων, και πέρα ​​από την Ουάσιγκτον, υποχρέωσαν την Πολεμική Αεροπορία να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 29 Ιουλίου. Το κοινό είχε κάθε δικαίωμα να αναμένει μια απάντηση στο γιατί η Πολεμική Αεροπορία δεν ήταν σε θέση να υπερισχύσει των αγνώστων αντικειμένων. Ο John A.Samford ήταν υπεύθυνος της συνέντευξης. Η απάντηση στο ερώτημα ήταν λιγότερο από επαρκείς.


Στο βίντεο παρακάτω υπάρχει ένα μικρό απόσπασμα 5-6 δευτερόλεπτων από το βίντεο του 1952. Θα το βρείτε από το 17:59 λεπτό και μετά..



Επίσημη εξήγηση:

Η εξήγηση της Πολεμικής Αεροπορίας: «Θερμοκρασιακή αναστροφή" Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα φώτα από το έδαφος να φτάνουν  τα σύννεφα, και να δίνουν την ψευδαίσθηση του φωτισμένου σκάφους που πετά στον ουρανό.  Εάν αυτή η εξήγηση έπρεπε να γίνει αποδεκτή, θα έπρεπε στη συνέχεια και τα F-94s, να αναφέρονταν σε αντικατοπτρισμούς στον ουρανό.

Φυσικά, αυτοί που ευελπιστούσαν στην εξήγηση των UFO γέλασαν στον ορθολογισμό της Πολεμικής Αεροπορίας. Ακόμα και το Project Blue Book (το οποίο ως γνωστό ελεγχόταν για τα συμπεράσματα που κοινοποιούσε), προχώρησε αργότερα παρακάτω, λέγοντας ότι η εξήγηση της «θερμοκρασιακής αναστροφής» ήταν ψευδείς, και έτσι οι θεάσεις της Washington DC καταχωρήθηκαν ως  "Ανεξήγητο".


Το βίντεο παρακάτω αναπαριστά την πτήση των UFO πάνω από το Καπιτώλιο. Το βίντεο βέβαια δεν είναι αληθινό, και δημιουργήθηκε από το κανάλι 4 της Βρετανικής τηλεόρασης για ένα ντοκιμαντέρ το οποίο παρουσιάστηκε στις 13 Οκτωβρίου 2005, και εξιστορούσε τα γεγονότα του 1952.
 
Τα ΑΤΙΑ πάνω από Ουάσιγκτον παρατηρήθηκαν και φωτογραφήθηκαν  από πολλούς. Οι μάρτυρες ήταν "υψηλού" επιπέδου, όπως το προσωπικό της Air Force, καθιστώντας τις θεάσεις της DC ένα ισχυρό επιχείρημα για τη δραστηριότητα των UFO.

Από το erenzw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα