Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΜΟΥΜΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 "Οι Αιγύπτιοι αρνούνται να πιστέψουν ότι η κληρονομιά τους ήρθε από το διάστημα."





















Το σώμα ενός τέλεια διατηρημένου, που εχει προσεκτικά μουμιοποιηθεί, <αλλοδαπού> βρέθηκε θαμμένο σε μια αρχαία πυραμίδα. Ένα μυστηριώδες πλάσμα  μεταξύ 150 και 160 εκατοστών βρέθηκε από έναν αρχαιολόγο κοντά  στο Lahun κατα τη διερευνηση μιας μικρής πυραμίδας της δυναστείας doceaba του Senusret II. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν
αποκαλύφθηκε αμέσως. "Η μούμια που φαίνεται να είναι ένας < αλλοδαπός>, χρονολογείται πάνω από 2000 χρόνια και φαίνεται ότι  είναι ένα ανθρωποειδές», είπε μια πηγή απο το Αιγυπτιακό Τμήμα Αρχαιοτήτων, η οποια παρείχε λεπτομέρειες και φωτογραφίες ,  κάτω από συνθήκες ανωνυμίας. "

Τα ερπετοειδη χαρακτηριστικα της μουμιας ειναι περισσοτερο απο εμφανη.
Τα ματια της ειναι παρα πολυ μεγαλα και εχουν σχημα ωοειδες και το σωμα της καλυπτεται απο γουνα.


Επιγραφές στον τάφο της μούμιας έδειξαν ότι ο βασιλιάς ήταν ένας σύμβουλος που ονομάζεται Osirunet, που σημαίνει αστέρι ή σταλμενος από τον ουρανό. "Το μουμιοποιημένο σώμα θάφτηκε με μεγάλο σεβασμό και φροντίδα, και το οποιο  συνοδεύεται από μια σειρά από παράξενα αντικείμενα , τα οποια οι διαχειριστες του μουσειου  αδυνατουν να προσδιορισουν. 


Σύμφωνα με αιγυπτιακές πηγές, η εξωγηινη μούμια  ανακαλύφθηκε από τον Τσεχο Δρ Βίκτορ Lubek,  συνταξιούχο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια. Στο χώρο βρέθηκαν επίσης ορισμένα μείγματα απο χρυσό και πηλό καθώς και ίχνη από λινό ύφασμα που καλύπτουν το σώμα.

Στα αντικείμενα που ανακαλυφθηκαν στον τάφο περιλαμβάνονται χειροτεχνουργηματα  κατασκευασμένα από ενα συνθετικό τύπου που κανεις δεν μπορει να  να προσισει. Παρομοια αντικειμενα δεν έχουν βρεθει ποτε  σε άλλους αιγυπτιακούς τάφους.




Ο ανώνυμος αγγελιοφόρος που έχει δωσει τις πληροφορίες, είπε επίσης ότι η ανακάλυψη έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους Αιγύπτιους αξιωματούχους, οι οποίοι θέλουν να την κρατήσουν κρυφη μέχρι να δοθει μια εύλογη εξήγηση για την παράξενη μούμια. Η κυβέρνηση έχει ξεκινησει διαβουλεύσεις με ένα σεβαστό αριθμό  αρχαιολόγων, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το εύρημα σε συνήθεις όρους.

"Η αλήθεια είναι, ότι ολοι οι  εμπειρογνώμονες, που έχουν δει τη μούμια έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι γήινης προέλευσης», είπε η πηγή. «Υπάρχει μια αίσθηση ότι αυτός είναι ένας <αλλοδαπός>, ο οποίος με κάποιο τρόπο κατέληξε να συμβουλεύει τον Αιγύπτιο βασιλιά."

 Αλλά όλοι στην κυβέρνηση κινουνται μακριά από το συμπέρασμα που θα υποστηρίξει τις νέες ιδέες που υποστηριζουν οτι οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν βοήθεια από εξωγηινους στην οικοδόμηση του εξαιρετικου πολιτισμου τους .

 "Οι Αιγύπτιοι αρνούνται να πιστέψουν ότι η κληρονομιά τους ήρθε από το διάστημα."

Ποια είναι η γνώμη σας; Είναι αυτό ένα μουμιοποιημένο απολιθωμα ενός ET; -Mort






ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα