Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ελληνική Γενετική Λίμνη και Καλαμάκια του Φραπέ !

2-miastala
Οι φωτογραφίες που βλέπετε, είναι μια απάντηση στους αρνητές της φυλετικής συνέχειας του Ελληνισμού. Δημοσιεύτηκαν στον Μεσοπόλεμο και δείχνουν την καταπληκτική ομοιότητα ενός βοσκού της Ρούμελης του 20ου αιώνα με τον Δία του Αρτεμισίου !!!
Έχουν γίνει 2 έρευνες των Αμερικανών σε χωριά που κατοικούνται από την αρχαιότητα. Η τελευταία ανακοινώθηκε
πέρυσι και βρήκαν ότι το Ελληνικό dna έμεινε ανεπηρέαστο κατά 98% μέσα στους αιώνες. Ήθελαν να δουν τι συνέβη και αν επηρεάστηκε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Σε πείραμα στην Αγγλία για έρευνα πάνω στο Ελληνικό dna το 1995 διαπίστωσαν ότι είναι μοναδικό σε σχέση με τα άλλα, όμως πλέον με τους αιώνες έχει διασκορπιστεί !!!
1-miastala
Σήμερα όμως το 2011 οι Νέο-Ελληνόφωνες, είμαστε «προοδευτικοί» και γεννάμε κάτω από 1,2 έως 1,3 παιδιά ανά ζευγάρι, ενώ οι εκτρώσεις πάνε σύννεφο. Σε είκοσι χρόνια, βάσει στατιστικών οι Έλληνες, δεν θα υπάρχουμε. Ενώ ταυτόχρονα πολεμάμε με φοβερό σθένος την πολιτική διαφθορά, την τρόικα, το ΔΝΤ με το μυστικό υπερόπλο των Ελλάνιων (sic)τα ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ !, από κοντά και οι  Ε, Ελ, Ανδρομέδιοι, τα Μεγάλα Παλιόπαιδα, των Νέων χαζοθεών, του ΖΟΥΖΟΥ του Αζώρ, του θεού-καλαμαροχτάποδου με μπόλικο ξυδι, τσίπουρο. κλπ κλπ,
Βλέπετε λοιπόν τι κάνει η λανθασμένη (κατευθυνόμενη) έννοια του «έρωτα» στους ανθρώπους ??? και μην ξεχνάμε ότι το Dna μας διαφέρει 2% από τους χιμπατζήδες, όποτε ο νοών νοείτω !!! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μας αποκαλούν “μαιμούδες” οι επικυρίαρχοι.
Δυστυχώς σήμερα είναι αδιανόητη στους ανθρώπους η πρακτική των Αρχαίων Σπαρτιατών, των Ομαδικών Γάμων. Δεν υπήρχαν προβλήματα τότε στα ζευγάρια γιατί η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ήταν ομοιογενής χάρις σε μια άλλη γνωστή πρακτική. Έτσι είχαν φτάσει στο ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ !
Όσο για τους Νεοέλληνες αυτό φαντάζει … κακόγουστη Επιστημονική Φαντασία ! Ζήτω λοιπόν τα πλαστικά καλαμάκια, δηλαδή τα «σπαθιά» των Νεοελλήνων ! σκεφτείτε λοιπόν, ΑΝ ….. , σταματώ εδώ για να μην υπερβώ τα όρια της ευπρέπειας !ΠΗΓΗ
3-miastala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα