Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

οι Δυτικές κυβερνήσεις θα πρέπει τώρα να αρχίσουν να φοβούνται καθώς η Συρία δεν θα καταρρεύση όπως έκαναν οι υπόλοιπες αραβικές χώρες

300,000 στρατιώτες για πιθανή παρέμβαση στη Συρία.
300,000 στρατιώτες για πιθανή παρέμβαση στη Συρία.
Το βρετανικό Βασιλικό Ινστιτούτο Άμυνας και Ασφάλειας (RUSI) σε έκθεσή του ανέφερε ότι η επέμβαση στην εσωτερική διένεξη στη Συρία, κάποιων εξωτερικών δυνάμεων γίνεται όλο και πιθανότερη.


Στην έκθεση αναφέρεται επίσης ότι σχέδιο τέτοιας επέμβασης καταστρώνεται από τα δυτικά κράτη, καθώς επίσης και από την Τουρκία και την Ιορδανία. Μία από τις αιτίες τέτοιας ανάπτυξης των εξελίξεων ονομάζεται η πιθανή χρήση των χημικών όπλων στη Συρία τόσο από τις δυνάμεις του Άσαντ, όσο και από τους εξτρεμιστές της αντιπολίτευσης.

 

Σε δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα Telegraph, ο Μαικλ Κοντνερ, διευθυντής Στρατιωτικών Επιστημών στο RUSI, είπε ότι για μια πλήρη παρέμβαση ο αριθμός στρατευμάτων θα έφτανε τους 300,000 στρατιώτες.
Η ανάλυση του RUSI καταλήγει ότι οι Δυτικές κυβερνήσεις θα πρέπει τώρα να αρχίσουν να φοβούνται καθώς η Συρία δεν θα καταρρεύση όπως έκαναν οι υπόλοιπες αραβικές χώρες στα πλαίσια της Αραβικής άνοιξης αλλά θα 'εκραγεί', με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες.

  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα