Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ AIDS (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοι γνωρίζουμε την υπόθεση με το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων.Εμείς δεν είμαστε ειδικοί στο θέμα,ψάχνουμε όμως στο διαδίκτυο για έγκυρες πληροφορίες που να αφορούν τα εμβόλια.


Ακούμε διάφορους ειδήμονες ιατρούς,καθηγητές πανεπιστημίων να μιλούν για τα εμβόλια.Οι περισσότεροι απο αυτούς είναι υπέρ του εμβολίου και γενικά των εμβολίων.

Εμείς ισχυριζόμασταν και ισχυριζόμαστε οτι όσα γνωρίζουν οι ιατροί και όσα γνωρίζουν οι καθηγητές της ιατρικής για τα εμβόλια δεν προέρχονται
απο την έρευνά τους στα εμβόλια,προέρχονται μόνο απο την πληροφόρηση που τους παρέχουν οι εταιρείες,άρα μοιραία δεν είναι έγκυρη η γνώμη τους.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μιλούν δύο ερευνητές-δημιουργοί εμβολίων.Θα δείτε με πόση ελαφρότητα χρησιμοποιούν τον παγκόσμιο πληθυσμό σαν πειραματόζωά τους.


Δεν ανησυχούν για το αν θα δικαστούν ή κριθούν και καταδικαστούν ακόμη.

Είναι καταπληκτικό οτι το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας έχει πολλούς άλλους ιούς μέσα.Προσέξτε ακόμη τι ισχυρίζονται για την λευχαιμία και τον καρκίνο.


Προσέξτε την σχέση καρκίνου και λευχαιμίας με κάποιον μη ανιχνεύσιμο ιό.Οσοι ασχολούνται με την μικροβιολογία ξέρουν οτι για να ανιχνευθεί ένας ιός χρειάζεται το κατάλληλο "αντιδραστήριο".

Οπότε μπορούν να περιέχουν άγνωστους ιούς,μη ανιχνεύσιμους και αυτό θα βόλευε πολυ τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα