Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η Παγκόσμια εξουσία και η διεθνής απάτη της νέας τάξης πραγμάτων, στο δυσοίωνο αστερισμό των ΤΡΑΠΕΖΩΝ

 neataji



Ας ξεκινήσουμε από σήμερα, λοιπόν, μια μικρή περιήγηση στα σκοτεινά βάθη της “φωλιάς” του πανίσχυρου και αόρατου τέρατος… (Παρένθεση: η “φωλιά” του τέρατος είναι ευρύτερα γνωστή ως Τραπεζικό Σύστημα).
Το χρήμα σήμερα μεταβιβάζεται με τρομακτική ταχύτητα χωρίς να μετακινείται πραγματικά, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Έτσι, η δραστηριότητα εκάστης Τράπεζας δεν μπορεί να ελεγχθεί -ούτε καν από άλλες Τράπεζες!- και μπορούν πολύ άνετα να “δημιουργηθούν” κάποια κεφάλαια, με απλή, αυτόματη καταχώρησή τους στους υπολογιστές.
Με το πάτημα ενός κουμπιού, δηλαδή! Κι εσείς αγωνιάτε πότε θα έρθει το τέλος του μηνός να πληρωθείτε… Ω, τάλαινες…


Για να δημιουργήσεις κεφάλαιο από το πουθενά είναι καλύτερο να επιλέξεις κάποια “συγκεκριμένα” νομίσματα: κατά πρώτον το δολάριο, κατά δεύτερον το μάρκο και τα υπόλοιπα… έπονται.
Η αυθαίρετη νομισματοκοπή, όμως, δια αυθαιρέτων εγγραφών των συγκεκριμένων νομισμάτων ευρείας “κατανάλωσης” τα οδηγεί αναπόφευκτα στον πληθωρισμό.

Ο κίνδυνος αυτός είναι μεγαλύτερος στο ανεξέλεγκτο δολάριο, αφού αυτό από… καταβολής του μέχρι και σήμερα “εκδίδεται” ασυστόλως με τον ίδιο τρόπο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ απλά το… δανείζεται από τους εκδότες του -αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί στην παραγματικότητα; Μυστήριο!- με αποτέλεσμα να εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς και η ίδια και ο λαός της και ο πλανήτης -φευ! Τι είναι όμως πρακτικά ο πληθωρισμός;

Η αύξηση του χρήματος επιτυγχάνεται με μια απλούστατη διαδικασία που λέγεται νομισματοκοπή. Όταν όμως αυτή η νομισματοκοπή δεν αντισταθμίζεται με ανάλογη αύξηση της ετήσιας παραγωγής, τότε η αυθαίρετη εφαρμογή της οδηγεί στον πληθωρισμό.

Με δυο λόγια, κόβουν χρήμα με τη σέσουλα, χωρίς αυτό να έχει κανένα αντίκρισμα. Απάτη και μάλιστα μείζονος κλίμακας! Και ποιος σας είπε, μωρέ, ότι κάποιος που έχει τα μέσα και τα υλικά να κόψει νόμισμα, δεν το κάνει, από τη στιγμή μάλιστα που κανείς δεν τον ελέγχει; Ποιος έχει το μέλι και δε γλύφει το… μπράτσο; Μάλιστα! Μέχρι μπράτσο το έχουν χώσει το παλιόχερό τους στο… μέλι -και όχι μόνο!

Ας σοβαρευτούμε όμως λίγο. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι μειδιώντας, ο άνθρωπος μαθαίνει και συνειδητοποιεί πιο γρήγορα τι ακριβώς γίνεται γενικώς…
Η βάση κάθε αρχής, κάθε κρατικής εξουσίας -άσχετα αν τώρα με την ΟΝΕ θέλουν να μας καταργήσουν το νόμισμα, δηλαδή την ανεξαρτησία μας, αφού κράτος χωρίς δικό του νόμισμα δεν υφίσταται!- η βάση στην οποία στηρίζεται, λοιπόν, η όποια εξουσία ώστε να έχει βιωσιμότητα είναι η Νομισματοκοπή ή Χρηματοέκδοση.

H Xρηματοέκδοση είναι μία τεχνική της εξουσίας, ένα παμπάλαιο μυστικό, που παρά το ότι το έκρυβαν καλά επί αιώνες, είναι πλέον πάγκοινο. Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα κείμενα περί Οικονομίας των Αρχαίων συγγραφέων έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς, όπως και το… χρήμα από τις τσέπες μας! Ένα σχετικό άρθρο είχε δημοσιευτεί στο περιοδικό ΑΕΡΟΠΟΣ, τεύχος 15.

Τι σημαίνει όμως πρακτικά “Χρηματοέκδοση”; Απλούστατα, μπορείς να είσαι χρεωκοπημένος, αλλά μπορείς ανενόχλητος να… κυβερνάς! Ένα φωτεινό παράδειγμα; Οι ΗΠΑ! Είναι γνωστό -όπως το αναφέρει και ο Κ. Βεργόπουλος στο βιβλίο του “Παγκοσμιοποίηση: η μεγάλη χίμαιρα”- ότι οι ΗΠΑ έχουν εξωτερικό χρέος πενήντα φορές περισσότερο (!) απ’ όσο έχουν όλες οι άλλες χώρες μαζί! Και είναι γνωστή αυτή η αδυναμία του γίγαντα με τα πήλινα πόδια… Το ερώτημα που δεν παίρνει απάντηση είναι σε ποιον χρωστούν οι ΗΠΑ τόσα χρήματα; Αναφέρουμε μόνο ενδεικτικά εδώ ότι η Αμερική απομύζησε την οικονομία της Ασίας και κατέστρεψε την Ιαπωνία και άλλες ασιατικές δυνάμεις.

Και ξέρετε τι λέει ο Βεργόπουλος για το ευρώ; Ότι δημιουργείται με απώτερο σκοπό να… δανείσει τις ΗΠΑ, δηλαδή το χρήμα που έχει συσσωρευτεί στις ευρωπαϊκές Tράπεζες (και κυρίως στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αγγλία) να δώσει χείρα βοηθείας, να λειτουργήσει ως σωσσίβιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το παράδειγμα της Ιαπωνίας όχι μόνο δε συνέτισε τους Ευρωπαίους, αλλά φαίνεται πως τους άνοιξε την όρεξη του… ολέθρου! Καλά τσακίδια, λοιπόν! Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των ηλιθίων που ακούνε ΟΝΕ και τα κάνουν απάνω τους από την αγαλλίαση! Όταν θα γίνει πράξη η ΟΝΕ, τότε να δείτε ακράτεια! Στην κυριολεξία! Αφού το χρήμα θα ρέει… ακράτητο προς την Εσπερία και ουδείς θα μπορεί να του βάλει χαλινό…

Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα της Χρηματοέκδοσης. Όποιος διατηρεί τον απόλυτο έλεγχό της, ασκεί αυτονόητα και την απόλυτη εξουσία.

Και γίνεται πιο αποτελεσματική αυτή η εξουσία, όσο πιο “αφηρημένο” γίνεται το ίδιο το χρήμα (και οι χρήστες του, συνακόλουθα)! Γι’ αυτό, συν τω χρόνω, περάσαμε από τα νομίσματα στα χαρτονομίσματα και από κει στα χρεώγραφα, τις συναλλαγματικές, τις επιταγές, τις λογιστικές εγγραφές, τις ηλεκτρονικές εγγραφές, την ηλεκτρονική αναπαράσταση και διαβίβαση κεφαλαίων χωρίς πραγματική μετακίνηση, τα ομόλογα, τις μετοχές, το… άυλο χρήμα με λίγα λόγια, το οποίο πλέον επιβάλλεται υποχρεωτικά και δια ροπάλου!

 Και όλα αυτά τείνουν να αποκτήσουν μεταβιβαζόμενα την… ταχύτητα του φωτός! Και τις δύναται να ίδει το φως ενόσω αυτό τρέχει; Κοινώς, όσο βαίνομεν προς την Παγκοσμιοποίηση, άμα δείτε πουθενά χρήμα, να μου γράψετε!

Ένας άλλος λόγος που η Χρηματοέκδοση δεν μπορεί πλέον να ελεγχθεί τεχνολογικά και μαθηματικά από τρίτους είναι ο απίστευτα τεράστιος αριθμός των απαιτούμενων ελέγχων. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, ζούμε σε έναν κόσμο Οικονομικής Λογικής, στον οποίο όμως η ίδια η Οικονομία δεν ελέγχεται! Τρελό; Παράλογο; Και όμως είναι η αλήθεια.

Και ξέρετε τι παθαίνουν οι κόσμοι που βασίζονται στο χάος…

Σημειώστε κι αυτό: οι μεταβιβάσεις μέσω ηλεκτρονικών πράξεων δεν “ταυτοποιούνται” βάσει πραγματικών στοιχείων αντικειμενικά, δεν αποτελούν, δηλαδή, αποδείξεις για καμία αρχή, νομική, κρατική ή άλλη! Βασίζονται απλά στην εμπιστοσύνη του αποδέκτη προς τον εντέλλοντα, προς τον ιδιοκτήτη του ηλεκτρονικού συστήματος, προς το χρηματοεκδότη! 

Και φανταστείτε τώρα σε μια κοινωνία όπου δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη ούτε στον… εαυτό σου, να εμπιστεύεσαι όλο σου τον βίο και το βιο σε κάποιον απίθανο, που ούτε καν γνωρίζεις την ύπαρξή του! (Υπάρχει, άραγε;) Και να παίρνεις και να δίνεις χρήματα με “πλαστικό” τρόπο, χωρίς καν την υπογραφή σου! Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι! Όπως διδάσκουν και οι Εβραίοι, εφαρμόζοντας τη “θεία” ρήση κατά ηλεκτρονικό γράμμα μέσω των… Τραπεζών τους!

Και με την Παγκοσμιοποίηση, η Χρηματοέκδοση πλέον καλπάζει ανεξέλεγκτη, χωρίς καμία υπηρεσία δίωξης οικονομικού εγκλήματος να μπορεί να την ελέγξει -μόνο εσάς ελέγχει και καταδυναστεύει, να το θυμάστε αυτό!- η Νομισματοκοπή σήμερα δεν έχει σύνορα, δεν ταυτίζεται με κανένα κράτος, ανήκει αποκλειστικά στους πολύπειρους εμπνευστές της, που δουλεύουν αιώνες το σύστημα και μας… δουλεύουν ομαδικώς! Έτσι, οι Χρηματοεκδότες μπορεί στην ουσία να είναι άφραγκοι, αλλά διαθέτουν απεριόριστο χρήμα και μπορούν να εκπληρώνουν τον όποιο σκοπό τους χωρίς να φείδονται χρημάτων.

Και ας σας παραμυθιάζουν εσάς περί οικονομικής κρίσης! Αφού αυτοί το κόβουν το χρήμα -κατά τα κέφια τους- αυτοί και το μαζεύουν πίσω!

Πώς τα καταφέρνουν όμως και κινούνται σε ρυθμούς… αβύσσου οι κύριοι αυτοί; Η μυστικότητα, η σύγχυση πάνω στα οικονομικά ζητήματα, οι τεχνητές κρίσεις, η παραπληροφόρηση ή αντίθετα η υπερπληροφόρηση που προκαλεί πνευματικό “μπλακ-άουτ”, από τη μία, δηλαδή, η απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων και από την άλλη η υπερβολική πολυφωνία, τύπου χαύρας… Εβραίων, προκαλούν την πολυπόθητη για τους ισχυρούς συσκότιση των αδυνάτων!

 Η χρηματοεκδοτική αρχή κρύβεται πίσω από το πέπλο της… εβραιοποιημένης Ίσιδας και γεννά -όχι το θείο Ώρο- αλλά τερατουργήματα! Τελευταίο μέσον ψυχικής διαταραχής και μέγιστον όλων; Το ΙΝΤΕRΝΕΤ, που εκτός της σύγχυσης και παραπληροφόρησης, λειτουργεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά και στην παρακολούθηση των πάντων.

Έτεροι τρόποι ελέγχου της κοινωνίας και άμεσης χειραγώγησής της, ώστε να μην ψυχανεμίζεται τι συμβαίνει περί το οικονομικόν: οι διαφημίσεις και οι χορηγίες.

Έτσι, όλα τα ΜΜΕ, τα πανεπιστήμια, οι πυρήνες της Τέχνης δέχονται χρηματοδοτήσεις -φανερές και κρυφές- και ενθαρρύνονται στη δημιουργία πολυάριθμων μέσων ενημέρωσης, από τα οποία κανένα δεν μπορεί -ούτε του επιτρέπεται- να έχει οικονομική αυτάρκεια.

Όσοι δεν μπαίνουν στο χορό, φυτοζωούν ή κλείνουν! Τώρα καταλαβαίνετε γιατί ο Λαμπράκης τα αγοράζει όλα -ακόμα και τα περίπτερα και… την Παιδεία- και εσείς δεν μπορείτε να βρείτε τον ΚΕΡΑΥΝΟ πουθενά!

Έτσι, λοιπόν, επιτελείται ο έλεγχος της Οικονομίας και της “ελεύθερης” αγοράς, έτσι δημιουργούνται τα μονοπώλια -τα οποία στηρίζονται επισταμένως μέσω χορηγιών, μυστικών κονδυλίων και άλλων “αγαθών” της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Μαγαρίσαμε και τη λέξη “αγαθόν” μ’ αυτούς που μπλέξαμε…
Μία άλλη μέθοδος ελέγχου της μάζας είναι και η δημιουργία μόδας και θεσμών μέσω “ειδικών” πριμοδοτήσεων, όπως έγινε με τα προγράμματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, για παράδειγμα, όπου -εκτός των άλλων- άνθισε και η πειρατία, ευλογίαις των εμπνευστών της.

Γιατί αυτοί οι ίδιοι την προήγαγαν την πειρατία, ώστε να ενισχυθεί η “μόδα” και προκειμένου να μπουν άπαντες στη λογική των κομπιούτερ. Τι νομίζατε; Ότι εσείς ήσαστε οι μόνοι έξυπνοι που βρήκατε το “σπασμένο” CD και κάνατε τη δουλίτσα σας; Αμ, είστε κι εσείς ένα ακόμα θύμα της οργανωμένης και… επιχορηγούμενης πειρατίας!

Και ο κατάλογος που θα ακολουθήσει είναι ατέλειωτος. Μάθετε, λοιπόν, όλα τα τέρατα και σημεία που βιώνετε καθημερινά, αλλά και την αιτία τους: τη διατήρηση της εξουσίας των Κυρίων του Χρήματος, δηλαδή εκείνων που κόβουν και… ράβουν χρήμα και συνειδήσεις αυτοβούλως!

Και για το φόβο πιθανών αντιδράσεων και εξεγέρσεων, προχωρούν στη διαίρεση κρατών σε μικρότερα -γι’ αυτό και τα σενάρια περί αναδιαμόρφωσης των συνόρων στη Βαλκανική, οπότε μην εθελοτυφλείτε υπέρ μιας δήθεν σταθερότητας- και η επιβολή ελεγχόμενων τύποις δημοκρατιών, που εξαρτώνται από το δικό τους χρήμα.

Ο Σημίτης πώς βγήκε, δηλαδή; Τον ήθελαν οι Ευρωπαίοι -μας λένε- τον ήθελαν οι Αμερικάνοι, τον ήθελαν οι… Τούρκοι! Ε, άει σιχτίρι πια! Ρωτήσατε μωρέ ένα Γάλλο κτηνοτρόφο αν θέλει το Σημίτη; Και τι σας είπε; Καλά κρασιά! Αμ, όταν λέμε Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι κ.λ.π. μιάσματα, να το διευκρινίζουμε: το εξουσιαστικό κύκλωμα, όχι το σύνολο, να ξηγιόμαστε!

Όσο για τους πολέμους και τις “ειρηνεύσεις”, αυτές γίνονται με μοναδικό σκοπό τη ροή του παράνομου και πληθωριστικού χρήματος. Πώς θα κάλυπταν, δηλαδή, διαφορετικά τα ακάλυπτα, με όλη τη σημασία της λέξης “ακάλυπτα”;

Πότε όμως αντιδρά περισσότερο ένας λαός; Όταν έχει πολύ υψηλή Εθνική Συνείδηση, γνώση της Ιστορίας του, κοινή γλώσσα, κοινά πιστεύω κ.λ.π. Γι’ αυτό τείνουν να καταργηθούν όλα αυτά και να εξομοιωθούν άπαντες. Για να μην αντιδρούν.

Γι’ αυτό και έχουν εκπέσει όλες οι αξίες, οι ιδεολογίες, γι’ αυτό και κυκλοφορεί ελεύθερο το αδελφάτο και θριαμβεύει ο εκφυλισμός και ο ωχαδελφισμός. Είναι πολύ εύκολο να χειραγωγήσεις την όποια συνείδηση όταν αυτή δε βρίσκεται σε εγρήγορση! Και σε εγρήγορση βρίσκεται μόνο όταν έχει λάβει γνώση, πραγματική γνώση!

Αλλά ας μη μας διαφεύγει και ο… φόβος, που είναι άλλο ένα πολύ καλό χαρτί της εξουσίας.
Ας προωθήσουμε -όσο περισσότερο μπορούμε!- τη διεθνή τρομοκρατία, λοιπόν, τις μετακινήσεις “ύποπτων” στρωμάτων διαφόρων πληθυσμών από μία χώρα σε άλλη, τα ναρκωτικά, την εγκληματικότητα, ώστε όλοι να αισθάνονται ανασφαλείς και να περιμένουν τους συγκεκριμένους και “δρομολογημένους, προκάτ σωτήρες”. Γι’ αυτό και είναι τόσο απαραίτητη η αστυνόμευση.

Η οποία, όλως παραδόξως, δε βρίσκεται ποτέ παρούσα στο… έγκλημα -το οποίο αποφεύγει όπως ο Οβριός το λιβάνι!- αλλά βρίσκεται παρούσα πάντα σε κάθε μας βήμα, εμάς των “κοινών” θνητών πολιτών. Δεν είναι περίεργο; Μόνο περίεργο… Άσχετο αν δε φταίνε τα όργανα, αλλά η κεφαλή. Και η κρυφή κεφαλή… Από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι… Και την πληρώνει μονίμως… η ουρά!

Ακόμα και η ίδια η Επιστήμη είναι ελεγχόμενη, αφού είναι συγκεκριμένα τα επιστημονικά προγράμματα που επιδοτούνται και προωθούνται. Γι’ αυτό τόση πια σημασία στη Γενετική, ώστε να δημιουργηθούν -ναι, αυτό ονειρεύονται!- πειθήνιοι και “άνοοι” υπεράνθρωποι, γενετικά μεταλλαγμένοι, γιατί, ως γνωστόν, τα μη παραγωγικά γρανάζια πρέπει να φεύγουν από τη μέση, αφού πλέον δεν μπορούν να υπηρετήσουν.

Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που η Υγιειονομική Περίθαλψη έχει τα χάλια της, που οι Συνταξιούχοι λιμοκτονούν, που δε δίδεται σε κανέναν δάνειο άνω των 65 ετών. Οι άνω των 65, γι’ αυτούς τους αλήτες είναι άχρηστοι, άχθος αρούρης, βάρος, είναι “πεθαμένοι”! Και τους πεθαίνουν! Αυτό κάνουν!...
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  ΤΟ  ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα