Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο TITANIΚΟΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ UFO;

Ξέρουμε ότι το 1912 ο Τιτανικός βυθίστηκε ύστερα από πρόσκρουση με παγόβουνο. Ξέρουμε επίσης ότι τώρα τελευταία ανακάλυψαν το μέρος που βυθίστηκε και με δύτες το φωτογράφησαν. 

Το εξέτασαν ειδικοί επιστήμονες. 

«Ανακαλύψαμε τρεις μεγάλες
τρύπες στη δεξιά πλευρά του πλοίου κάτω από την ίσαλο γραμμή»,
δήλωσε ο φυσικός Δρ Josef Hostettler .
"Έχουμε καταλήξει σε συμπέρασμα ότι οι τρύπες δεν μπορεί να έγιναν από την πρόσκρουση με το παγόβουνο. 
Τέτοιες τρύπες μόνο με λέιζερ επιτυγχάνονται. 
Και εδώ είναι το μυστήριο. 
Λέιζερ εκείνη την εποχή; Τα 10-μελή άτομα της ομάδας του Δρ Josef Hostettler εξέτασαν εάν υπήρχαν ατυχήματα εκείνη την εποχή στην περιοχή αυτή.
 Βρήκαν λοιπόν ότι βυθιστήκαν άλλα δύο πλοία , ένα σουηδικό πλοίο και μια ρωσικής μηχανότρατα στην ίδια περιοχή του Βόρειου Ατλαντικού στα μέσα Απριλίου 1912. 
Το σουηδική πλοίο, Angelholm Bay, έχασε την ραδιοφωνική επαφή με τον έξω κόσμο αφού προηγουμένως ο καπετάνιος ανέφερε ότι είδε ένα μυστηριώδες, οβάλ αντικείμενο να αιωρείται από την αριστερή πλευρά στις 1.30 ώρα στις 13 Απριλίου ( μια ημέρα πριν από την καταστροφή του Τιτανικού). 
Δύτες της ομάδας του Δρ Josef Hostettler ανακάλυψε τα συντρίμμια του Angelholm Bay στα ανοικτά των ακτών της Γροιλανδίας.. 
Έφερε έξι παρόμοιες οπές όπως ο Τιτανικός , οπές από λέιζερ . 
Στις 1.30 ώρα της 14 Απριλίου, ο καπετάνιος της ρωσικής μηχανότρατα Padomju Jaunathe, εξέπεμψε σήμα που έλεγε ότι δέχεται επίθεση από ένα παράξενο αερόπλοιο που είχε την ικανότητα να κινείται και κάτω από το νερό. 
Το σκάφος δεν έφθασε ποτέ στον προορισμό του. 
Όλα αυτά έχουν πείσει την ομάδα ,ότι ο Τιτανικός βυθίστηκε από ακτίνες λέιζερ ενός UFO ,που μπορούσε να κινείται και μέσα στο νερό.. 
Ο Hostettler πιστεύει, ότι οι τύχες αυτών των πλοίων έχουν ξεχαστεί γιατί ο κόσμος επικεντρώθηκε στην βύθιση του Τιτανικού.  Φωτο μια οπή από τον Τιτανικό.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα