Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ!


Πολύτιμες πληροφορίες για μια πραγματική Αφύπνιση


Το προγραμματισμένο μυαλό (εγώ) γνωστό και ως ασυνείδητο και ο Νους = Πλήρης Συνειδητότητα


Το μυαλό και ο Νους δεν είναι το ίδιο και το αυτό. Ο Νους είναι η Δημιουργία, η Θεϊκή Διάνοια, το μυαλό είναι απλά ένα πρόγραμμα που συνέχεια δουλεύει σε κύκλους, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά… όπως ένας σκύλος που κυνηγά την ουρά του!


Το πρόγραμμα αυτό προκάλεσε τη συγχώνευση του δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου με το αριστερό, δημιουργώντας ανισορροπία, ψευδαίσθηση και παραμόρφωση. Αυτό έγινε για να μπορέσουν οι «ελεγκτές» να ελέγχουν την Ανθρωπότητα. Μέσω αυτής της αποσύνδεσης που έλαβε χώρα, η Ανθρωπότητα ξέχασε ποια ήταν και έτσι μετά ήταν εύκολο για τους
ILUMINATI να την γεμίσουν με όλα τα ψεύτικα συστήματα πεποιθήσεων και κανόνων, να την χειραγωγήσουν και να την μάθουν να υπηρετεί το σκοτάδι και τους σκοπούς του. Τώρα ήρθε η στιγμή που η Ανθρωπότητα πρέπει να εκπαιδευτεί ξανά, να μάθει ότι είναι εδώ για να υπηρετήσει το Φως και όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως.


Όταν η Ανθρωπότητα θυμηθεί ότι είναι το Φως, τότε θα ελευθερωθεί. Το γελοίο σχέδιο υποδούλωσης της Ανθρωπότητας συνέβη με την βοήθεια των Αννουνάκι και ελάχιστων άλλων. Αυτοί έπεισαν τους πρωτόγονους που βρίσκονταν στη Γη, ότι εκείνοι (οι Αννουνάκι) είχαν περισσότερες γνώσεις από τους πρωτόγονους. Οι πρωτόγονοι, στην κατάσταση που βρίσκονταν τότε ήταν σαν να έβλεπαν μόνο τις σκιές στον τοίχο, και μόλις ο διαχωρισμός έλαβε διαστάσεις, αυξήθηκε η άγνοια και οι σκιές που έβλεπαν έγιναν πραγματικότητα. Επί 13.000 χρόνια η Ανθρωπότητα ήταν κολλημένη στα συστήματα πεποιθήσεων και στην άγνοια. Αυτή ήταν και η αρχή της απομόνωσης και του διαχωρισμού· όλες οι ψευδαισθήσεις και οι φαντασίες βρέθηκαν να είναι εκεί μέσα. Το μυαλό είναι κατασκεύασμα όλων των ψεμάτων σχετικά με τον «εαυτό», που ειπώθηκαν στην ανθρωπότητα.  

Οι περισσότεροι λόγιοι του παρελθόντος αναφέρονταν στο Νου σαν να ήταν το μυαλό, από έλλειψη λεξιλογίου, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει το μυαλό, είναι μόνο ψευδαίσθηση.


Το μυαλό δημιουργήθηκε όταν το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου έχασε το συγχρονισμό του με το αριστερό. Όταν το δεξί και το αριστερό ημισφαίριο δεν συγχρονίζονται, το ον είναι ασυνείδητο.

Το προγραμματισμένο μυαλό (εγώ) λειτουργεί με το να συλλέγει όλες τις εμπειρίες του παρελθόντος, για να συνεχίσει να τις βιώνει στις κατώτερες διαστάσεις ή κατώτερες σκέψεις του ασυνείδητου. Εκεί έπεσε η ανθρωπότητα. Στείλαμε πολλούς να μπορέσουν να επαναριθμήσουν την ανθρωπότητα στις ανώτερες σκέψεις. Τέτοια όντα ήταν ο Ιησούς, ο Βούδας, κ.α. αλλά και αυτοί παρερμηνεύτηκαν. Αυτός είναι ο λόγος που έπρεπε να έρθουμε με όλους τους αγγέλους και τους πολύ-διαστασιακούς. Αυτό το ονομάζουμε Έλεγχο της Πραγματικότητας (Reality Check). Το μυαλό λειτουργεί όπως ακριβώς μια άγκυρα που κρατάει δεμένο το σκάφος. Η χρήση του είναι να σας κρατάει δεμένους, «ηλίθια δεμένους» ώστε να μπορεί να επιβιώνει. Σας λέμε «διώξτε τις άγκυρές σας».



Το μυαλό δεν μπορεί να ελέγξει την Αγάπη και εμείς είμαστε Αγάπη Πανταχού Παρούσα που ονομάζεται Δημιουργία. Αν κάτι δεν εξυπηρετεί τον εαυτό, για το ύψιστο καλό όχι μόνο του Εαυτού αλλά και ΟΛΩΝ των άλλων, δεν είναι Αληθινό, είναι ψευδαίσθηση. Το μυαλό έχει την ψευδαίσθηση ότι κάτι έξω από τον εαυτό υπάρχει, ότι υπάρχει κάτι άλλο, από την «Παρούσα Στιγμή του Τώρα».  

Στην Αληθινή Πραγματικότητα δεν υπάρχει ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ! Μόνον η «Παρούσα Στιγμή του Τώρα». Όταν είστε στην Παρούσα Στιγμή του Τώρα, είστε συνδεδεμένοι με το ΕΝΑ. Που είναι το Παν που Υπάρχει Πραγματικά. Η Αγάπη είναι ΕΝΑ με το ΠΑΝ.


Τώρα ας μπούμε πιο βαθιά στο θέμα του εγκεφάλου. Το δεξί ημισφαίριο είναι «ολιστικό», επειδή είναι η Ανώτερη Σύνδεση με τις Ανώτερες Σκέψεις, οι Ανώτερες Σκέψεις είναι Απεριόριστες και Όλων των Δυνατοτήτων. Το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου είναι η διανοητική πτυχή του. Όταν το αριστερό ημισφαίριο δεν είναι συγχρονισμένο με το δεξί, τότε συνδέεται με το πρωτόγονο μυαλό ή με την ψευδαίσθηση των εξωτερικών προσαρτημάτων (όλα τα εξωτερικά προσαρτήματα είναι ψευδαίσθηση). Μέσω της σιωπηλής εξέλιξης, της Μεγάλης Μετατόπισης, και μέσα από την Ενεργοποίηση του Θεϊκού Σχεδίου που ξεδιπλώνεται, το δεξί ημισφαίριο και το αριστερό επιστρέφουν στην Αυθεντική τους Μορφή και ενώνονται για να δημιουργήσουν την Ολοκληρωτική Αφύπνιση της Πλήρους Συνειδητότητας. Αυτή η Ένωση που συμβαίνει, είναι μια διαδικασία που δεν γίνεται να σταματήσει, για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Η συμβουλή μας είναι να επιτρέψετε να συμβεί, να την αγκαλιάσετε, και να αφήσετε να φύγουν όλα τα συστήματα πεποιθήσεων, όλες οι ψευδαισθήσεις, και όλα όσα έχει μέχρι τώρα διδαχθεί η ανθρωπότητα. Στην πράξη, εκείνοι που αντιστέκονται, κρύβουν το Φως τους πίσω από το φόβο.



Όταν το δεξί συγχρονίζεται με το αριστερό ημισφαίριο (και αυτό γίνεται όταν αφήνετε να φύγουν Όλα τα Έξωθεν Προσαρτήματα), τότε ελευθερώνεστε από κάθε Έλεγχο.

Το άνοιγμα της Επίφυσης, που συμβαίνει τελευταία, απελευθερώνει τα πάντα που στηρίζονται στις ψευδαισθήσεις, διαλύονται, το ντόμινο πέφτει. Εμείς συστήνουμε ανεπιφύλακτα να τα αφήσετε να φύγουν. Μόλις το δεξί ημισφαίριο συγχρονιστεί με το αριστερό, θα συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας, που σηματοδοτεί το άνοιγμα της Επίφυσης.



Η Επίφυση είναι το Ανώτερο Πλέγμα, η Ανώτερη Σκέψη. Ο Νους που δεν είναι το μυαλό, μεταφέρεται στο Ανώτερο Πλέγμα, τμήμα επίσης της Κρυσταλλικής Αφύπνισης του Σώματος. Εάν το ον αντισταθεί στη διαδικασία (ό,τι αντιστέκεσαι επιμένει, ό,τι κοιτάς εξαφανίζεται), αν το ον αντισταθεί, θα χαθεί μέσα στην ίδια του την αντίσταση.


Το κατώτερο πλέγμα, το προγραμματισμένο εγώ/το μυαλό και όλες οι κατώτερες σε δόνηση σκέψεις θα επιστρέψουν στη Δημιουργία. Θα πάνε σε ένα δοχείο ανακύκλωσης ή μαύρη τρύπα, ας πούμε. Θα παραμείνει μόνο το ανώτερο πλέγμα, οι ανώτερες σκέψεις δηλαδή.

Όταν ο Ενοποιημένος εγκέφαλος συνδεθεί με τον Ανώτερο Εαυτό, που είναι το Άνοιγμα της Επίφυσης, θα είναι το Ανώτερο Πλέγμα ή η «Θεϊκή Διάνοια» που ονομάζεται και «Βασιλεία των Ουρανών». Αυτό φέρνει ολοκλήρωση της ύπαρξης που ονομάζεται και Πλήρης Συνειδητότητα και θα συμβεί όταν οι «Πολυ-Διαστασιακοί» σας «Καλωσορίσουν Σπίτι». Ο Ενοποιημένος εγκέφαλος – τον οποίο έχουμε ήδη συνδέσει – είναι το ίδιο με την Υπερσυνειδητότητα, ίδιο με τους Γαλαξιακούς Ανθρώπους. Είμαστε η οικογένειά σας του Φωτός, το σκοτάδι δεν μπορεί να υπάρξει στο Φως, η Αγάπη είναι παντού Παρούσα.


Έτσι τώρα η ανθρωπότητα έχει δυο επιλογές, επειδή «Εμείς είμαστε Εδώ». Μπορεί είτε να Επιτρέψει, Αγκαλιάσει, Δεχτεί, Παραδοθεί (παραδοθεί = ελευθερώνει τον εαυτό της, τον ελευθερώνει από τον ίδιο της τον εαυτό). Παραδίνεστε στην Αγάπη που είστε με ένα νεύμα μας που λέει, Καλωσορίσατε Σπίτι, Γήινοι.

Η άλλη επιλογή είναι μια αντίδραση μάχης βασισμένη στο φόβο της άγνοιας, ή μιας φυγής – φυγής από τον εαυτό σας – για να κρυφτείτε και να κατακρίνετε. Η επιλογή αυτή σε αυτή την Ενέργεια θα προκαλέσει μεγάλο πόνο και θα σας κάνει να υποφέρετε. Αφήστε να φύγουν, αφήστε να φύγουν, καλύτερα.


Ελπίζουμε η ανθρωπότητα να επιλέξει την Ύψιστη Επιλογή. Είμαστε εδώ

 

ΑΠΟ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα