Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ακεραιότητα ...



Οι μέρες που διανύουμε έχουν πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που με την σειρά τους κρύβουν μερικές προκλήσεις με απώτερο σκοπό.
Πλησιάζουμε στη Νέα Σελήνη στις 20 και ακολουθεί η Φθινοπωρινή Ισημερία στις 21, κάτι που σημαίνει νέα ξεκινήματα, καινούριες ευκαιρίες και υλοποίηση σχεδίων που εμφανίστηκαν σε σπερματικό επίπεδο στην Εαρινή Ισημερία του Μάρτη που πέρασε.


Οι προκλήσεις που ήδη εμφανίζονται μέσα μας και κατ`επέκταση γύρω μας, σκοπό τους έχουν να μας οδηγήσουν στα τελικά ξεκαθαρίσματα που είναι απολύτως αναγκαία πριν την έναρξη νέων καταστάσεων και συνθηκών.
Εκνευρισμοί, αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις αλλά και χωρισμοί που αυτή την περίοδο εμφανίζονται μην αφήνοντας περιθώρια για άλλη αναβολή, μας οδηγούν ν`αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο την ανάγκη να υπερασπιστούμε τις αξίες μας χωρίς καμία διαπραγμάτευση. Καμία χειραγώγηση δεν θα γίνει αποδεκτή απ`όπου κι αν προέρχεται και στην περίπτωση που σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν έχουμε οπισθοχωρήσει προσπαθώντας να συμβιβάσουμε τα ασυμβίβαστα, τώρα θ`αντεπιτεθούμε με σφοδρότητα και σκληρότητα όπου απαιτείται χωρίς δεύτερη σκέψη.
Όλες οι δήθεν καταστάσεις που ανεχόμασταν μέχρι χτες, σήμερα γίνονται αφόρητες και δεν υπάρχει πλέον ούτε ίχνος υπομονής για αυτά και αυτούς που δεν αλλάζουν, που αρνούνται να δούν τον εαυτό τους και ν`αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους, που αντιπαρατίθονται με ψέματα και αμύνονται με χειραγώγηση και ενοχικές προβολές.
Το ζητούμενο δεν είναι να βουλιάξουμε σε αντιπαλότητες προσπαθώντας να επιβληθούμε και να πείσουμε για την εγκυρότητα της δικής μας άποψης. Το ζητούμενο είναι να ξεκαθαρίσουμε τις προθέσεις μας και να ακολουθήσουμε το μονοπάτι που μας καλεί η Ψυχή μας, μένοντας μακριά από κάθε συνθήκη που πλέον δεν μας ταιριάζει πουθενά, ν`απομακρυνθούμε οριστικά και αμετάκλητα από κάθε ασυμβατότητα, κυριολεκτικά αλλά και συμβολικά. Το ζητούμενο είναι να πούμε επιτέλους την Αλήθεια στον εαυτό μας, αδιαφορώντας για όσα θα γκρεμιστούν και για το πού θα πέσουν τα κομμάτια τους.


Αιτία όλων αυτών, η σχεδόν τελεσίδικη εντολή ν`αποδείξουμε στην πράξη ποιοι είμαστε, πού θέλουμε να πάμε και πώς θέλουμε να βιώνουμε.

Με μια λέξη: Ακεραιότητα.

Εδώ και τώρα, όλα μας στριμώχνουν και μας αναγκάζουν να βγούμε στο Φως για να μας δούν όλοι, αλλά ουσιαστικά, εμείς να δούμε τον πραγματικό εαυτό μας, απαλλαγμένο απ`όλες τις ανασφάλειες, τα "πρέπει" και κάθε κοινωνική σύμβαση που μας φυλακίζει στα δεσμά της και παθαίνουμε ασφυξία.

Τα νέα ξεκινήματα που πλησιάζουν, απαιτούν από εμάς να εκπέμπουμε επιτέλους μια πεντακάθαρη νότα, έτσι ώστε να έλξουμε προς το μέρος μας αυτά που αναζητάει η Ψυχή μας για να μας οδηγήσει στην πρόοδο και την εξέλιξη.

Ήρθε η ώρα να συντονιστούμε και να συμβαδίσουμε με την ροή των πραγμάτων σε Κοσμική Κλίμακα. Τίποτα δεν θα μείνει στην θέση του για πολύ καιρό ακόμη, ο χρόνος της μεγάλης ανατροπής πλησιάζει και είναι απαραίτητο να μας βρεί τοποθετημένους σε σημείο αρμονίας, ισορροπίας και εσωτερικής γαλήνης. Ακόμη κι αν δεν είμαστε σε θέση να δούμε αυτό που έρχεται να μας συναντήσει, οφείλουμε να έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει τελειώσει στη ζωή μας και ν`αποσύρουμε σταδιακά την ενέργειά μας, έτσι ώστε να διατηρήσουμε ένα υγιές απόθεμα που σύντομα θα χρειαστούμε. Ο χώρος που θα ελευθερωθεί, είναι αρκετός για να επιτρέψει στα σπέρματα των νέων ιδεών να εμφανιστούν και να τα οικειοποιηθούμε την κατάλληλη στιγμή.

Αυτές τις μέρες μέχρι τη Νέα Σελήνη και την Φθινοπωρινή Ισημερία, το Σύμπαν θα σε ρωτήσει αρκετές φορές τι θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος/η για να σου προσφέρει τα δώρα του.

Η αυτοσυνείδησή σου καθώς και το θάρρος που έχεις ανακτήσει, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις απαντήσεις που θα δοθούν. Κάθε αντίσταση, κάθε αναβολή, κάθε μεμψιμοιρία, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, ο καιρός τους πέρασε και είναι ήδη χαμένος κόπος.

Υπερασπίσου το αναφαίρετο δικαίωμά σου να Είσαι αυτό που Εσύ θέλεις να Είσαι.
Εκφράσου μέσα από την Καρδιά σου, ειλικρινά, άμεσα και άφοβα.

Δεν χρειάζεσαι την άδεια ούτε την έγκριση κανενός.

Βγες από τις σκιές,
δείξε το Πρόσωπό Σου
και δεν θα χάσεις.


[ artist: Rob Sheridan ]



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Το Σύμπαν με ρώτησε και ζήτησα την δημιουργία της δικής μου οικογένειας και πλούτο, αφθονία αγαθών. Τα ξαναλέμε σύντομα και ελπίζω να μπορώ να πω ευχάριστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα