Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ UFO ΣΕ… ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ!!!

Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα ακούσουμε. Η εξωγήινo-μανία σε όλο της το μεγαλείο σε δαιμονικά μονοπάτια.
Απορίες έχει δημιουργήσει μια εικόνα της Σταύρωσης του Κυρίου, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και ΟΥΦΟ! Η εικόνα που βρίσκεται στην Γεωργία δείχνει υποτίθεται εξωγήινα «αεροσκάφη» τα οποία όμως πρέπει να συμβολίζουν απλά τους φύλακες αγγέλους. Βέβαια η πιο απλή απορία είναι γιατί ο καλλιτέχνης δεν ζωγράφισε απλά αγγέλους όπως σε άλλες περιπτώσεις.
Συγκεκριμένα, μια εικόνα στον τοίχο του καθεδρικού ναού του Σβετσκκόβελι στη Γεωργία, δείχνει τον Ιησούς εσταυρωμένο ενώ περιβάλλεται από πλήθος, και εμφανίζει πίσω του υποτίθεται UFO, πέρα από τις τεχνολογικές ικανότητες των ανθρώπων εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα πάντως με τους ιστορικούς τέχνης που μελέτησαν το κομμάτι του 11ου αιώνα, τα παράξενα «αντικείμενα» τρούλια αντιπροσωπεύουν τους φύλακες-αγγέλους…
Βεβαία δεν συνάδει με τις συνήθεις απεικονίσεις αγγέλων κατά τη διάρκεια της βυζαντινής περιόδου, όπως συνηθίζονταν με λευκά και με φτερά.
Το θέμα προβάλλουν κάποιοι καλοθελητές για να υποστηρίξουν μια θεωρία που υποστηρίζει πως ο Ιησούς ήταν… ένας εξωγήινος που ήρθε στη Γη. Θεωρία που προπαγανδίζουν οι διάφοροι «ανατολιστές» μασόνοι και… δεν συμμαζεύεται.
Πενταπόσταγμα
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα