Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Ποιος είναι ο ρόλος των συναισθημάτων και των συμπτωμάτων στο σώμα;

Health

Το παρακάτω κείμενο είναι άρθρο του μοριακού βιολόγου Bruce H. Lipton
Τα κύτταρά σας, τα οποία αποτελούν τους «πολίτες» του σώματός σας, επικοινωνούν με τον εγκέφαλό σας (τον κυβερνήτη). Αυτό συμβαίνει μέσα από τη δική τους ιδιαίτερη γλώσσα των συμπτωμάτων και των συναισθημάτων.
Ακριβώς όπως και το ταμπλό του αυτοκινήτου σας, το σώμα σας διαθέτει «μετρητές και δείκτες» με τη μορφή των συναισθημάτων και των συμπτωμάτων που σας ενημερώνουν για την κατάστασή σας. Αν δίνετε προσοχή στα συναισθήματά σας, θα κατανοείτε τον τρόπο που αντιδρά το σώμα σας. Για παράδειγμα, όταν θυμώνετε το σώμα σας ανεβάζει τη θερμοκρασία του (σύμπτωμα).
Στην ουσία σας δίνει ένα αισθητηριακό μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να «σταματήσετε και να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας». Τα συναισθήματα και τα συμπτώματα του σώματός σας κυριολεκτικά σας δίνουν αναφορά. Έτσι, σε περίπτωση που προσπαθείτε απλά να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα, διακόπτετε αυτά τα σήματα.

Αυτό ισοδυναμεί με το να βάζετε κολλητική ταινία πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας. Ακριβώς όπως τα προβλήματα προκύπτουν όταν μια κυβέρνηση δεν δίνει προσοχή στους πολίτες της, το σώμα σας παρουσιάζει προβλήματα όταν κι εσείς δεν δίνετε προσοχή στα σήματα που στέλνουν τα κύτταρά σας.
Ακούγεται απλό, έτσι δεν είναι; Ο λόγος που γίνεται περίπλοκο είναι επειδή ο εγκέφαλός σας δεν έχει 100% συνείδηση του τι συμβαίνει. Με άλλα λόγια, υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στον εγκέφαλό σας και που δεν τα γνωρίζετε καν. Αντί λοιπόν να σπεύδετε να φιμώσετε τα συμπτώματα, προσπαθήστε να ερευνήσετε την αιτία κάθε φορά. Και τα συναισθήματά σας είναι ο καλύτερος δρόμος για να σας οδηγήσουν εκεί.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα