Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Καλώς ήλθατε στην Κβαντική Εποχή, στον Κβαντικό Νου!

Η πραγματικότητα του Κβαντικού Νου

κάτι επαναστατικό συμβαίνει στον κόσμο. Είμαστε τώρα σε μια εποχή όπου η επιστήμη και η ψυχολογία συναντώνται στη μέση και συνεργάζονται για να σχηματίσουν μια νέα και αναδυόμενη επιστήμη της συνείδησης .

Σύμφωνα με την κβαντική φυσική όλο η φυσική ουσία, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών μας σωμάτων, σε υποατομικό επίπεδο, αποτελείται από τίποτα περισσότερο από ενέργεια που δονείται σε διάφορες συχνότητες.

Ουσιαστικά, τα πάντα στο ύπαρξη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ενέργεια. 

Σύμφωνα με την πρόσφατη επιστημονική θεωρία του Βιοκεντρισμού, που προτάθηκε από τον τρίτο πιο σημαντικό εν ζωή επιστήμονα , όπως ψηφίστηκε από το New York Times, Δρ Robert Lanza, η συνείδηση ​​μπορεί να υπάρχει έξω από το ανθρώπινο μυαλό και το σώμα. 

Το Quantum ΗλικίαΠαγκόσμια Συνείδηση
​​Η θεωρία του Βιοκεντρισμού προσδίδει αξιοπιστία σε μία από τις παλαιότερες φιλοσοφικές ανθρώπινες δοξασίες, γνωστή ως θεωρία του παμψυχισμού.

Ο Παμψυχισμός προέρχεται από τις λέξεις ψυχή (συνείδηση) και παν (όλο), γεγονός που υποδηλώνει ότι η συνείδηση υπάρχει ​​παντού. 

Η κβαντική μηχανική είναι τώρα σε ένα σημείο όπου αρχίζει να εξηγεί το πώς εμείς, ως παρατηρητές, είμαστε υπεύθυνοι για τη δημιουργία της δικής μας αντίληψης της πραγματικότητας


Με άλλα λόγια, τα μυαλά μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας και όχι το αντίστροφο. 

Δηλαδή, το σύμπαν έχει αρχίσει να φαίνεται περισσότερο σαν ένα γιγάντιο πλέγμα (matrix) ή ολόγραμμα ή ίσως μια γιγαντιαία σκέψη μέσα στο μυαλό του Θεού - ύπαρξη είναι η καθολική συνείδηση ​​που βιώνει υποκειμενικά τον εαυτό της και αυτό φαίνεται και από το φαινόμενο της ολογραφικής επεξεργασίας εικόνας στην ψυχολογία, αλλά και από την ολογραφική θεωρία του σύμπαντος στη φυσική. 

Τόσο στην επιστήμη όσο και στην ψυχολογία, είναι γνωστό ότι οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε επεξεργάζεται από τον εγκέφαλο. 

Όταν βλέπουμε κάτι, δεν το βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια. Αντίθετα, τα μάτια μας απορροφούν τις πληροφορίες και, στη συνέχεια, τις στέλνουν στον εγκέφαλο που τις αποκωδικοποιεί και μας λέει τι να δούμε. Το ίδιο ισχύει και για τις πέντε κύριες αισθήσεις μας. 

Περιέργως, φαίνεται ότι η ψυχολογία προπορευόταν, σχετικά με την αληθινή φύση της πραγματικότητας, από την φυσική. 
Η Αυγή Μιας Νέας Εποχής
στα τέλη της δεκαετίας του 1800, υπήρξε μαζικό κίνημα στον τομέα της φιλοσοφίας της Νέας Σκέψης. Μέχρι τις αρχές του 1900  η Νέα Σκέψη είχε αρχίσει να ξεθωριάζει σε δημοτικότητα και λίγο αργότερα υπερκαλύφθηκε από τον θετικισμό. Μέχρι το 1970 το NLP (Neuro Linguistic Programming) , το οποίο έχει πλέον πολλές παραφυάδες, αναπτύχθηκε. 

Παρ'όλο που τόσο η φιλοσοφία της Νέας Σκέψης όσο και το Neuro Linguistic Programming έχουν επικριθεί έντονα και επίσημα χαρακτηρίζονται ως ψευδοεπιστήμη, η κβαντική φυσική έχει αρχίσει τώρα να αποδεικνύει ότι και οι δύο βρίσκονται πιο κοντά στην αλήθεια από ότι πιστευόταν. Τόσο το NLP όσο και η Νέα Σκέψη ήταν πρόδρομοι σε πολύ μεγάλο βαθμό στο κίνημα της Νέας Εποχής. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα