Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Σιωπη...



Ντυνεις τα συναισθηματα με λεξεις, τον κοσμο με τα δικα σου μικρα στολιδια και χαιρεσαι με την ικανοτητα σου να διαμορφωνεις τα παντα με τροπο που να σου προσφερει μια επιπλαστη αισθηση ωραιοτητας.

Ζεις κουβαλωντας στο κεφαλι σου ολο τον κοσμο σου, το μικρο σου χαμοσπιτο. Συνεχιζεις να στολιζεις με λεξεις, χρωματα μουντα η εντονα, την δικη σου πραγματικοτητα, χαωδης μεσα στην μοναδικοτητα της, και αισθανεσαι ευτυχισμενος η δυστυχισμενος. Η τυρρανια της στιγμης...σε καταβαλλει, το νοητο σου σπιτι ειναι πολυ βαρυ για να το αντεξει το κεφαλι σου.

Ο,τι μαζευες τοσα χρονια ζωης σε πιεζει τοσο πολυ, θες να κλαψεις, θες να γελασεις, κατι θες να κανεις σαν ανταποκριση στο αιωνιο μαρτυριο του κουβαληματος του προσωπικου σου κοσμου. Το εγω σου αδιαφορο στο πονο και την προσπαθεια που καταβαλλεις συνεχιζει ακαταπαυστα να γεμιζει το σπιτι με ενα σωρο σκουπιδια, αχρηστα πραγματα του παρελθοντος σου και παραγγελνει πραγματα για το μελλον σου...Ξερεις, με πιστωση την δικη σου ψυχη.

Η ψυχη σου στον τορβα. Η ψυχη σου προς πωληση για να καλυψει τα δανεια που πηρες για το λαμπερο σου μελλον. Τα παντα προς πωληση και αγορα: ονειρα, ιδεες, ανθρωποι, συμβολα ακομα και το παρον σου. Το παρον σου το πουλας ευκολα για μια γευση αυτου που μελλει να ερθει...

κλειστές ψυχές - κλειστές ευκαιρίες

mother-and-daughter-smiling

 

Γράφει ο Χρυσοβαλάντης Καμπρογιάννης

Καχυποψία! Μια λέξη που σίγουρα δεν ηχεί όμορφα στα αυτιά των περισσοτέρων. Κι όμως είμαστε περισσότερο εξοικειωμένοι μ’αυτή τη λέξη απ’όσο ίσως πιστεύουμε. Τη βλέπουμε  κάθε μέρα γύρω μας με ίσως, θα έλεγε κανείς, ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα. Τη βλέπουμε στο τρόπο που μας κοιτούν, που μας μιλούν, που συμπεριφέρονται απέναντί μας. 

Μα πώς μπορείς να δεις μες τη ψυχή του άλλου για να διαπιστώσεις πώς σε βλέπει, θα ρωτούσε κάποιος; Σωστά, η καχυποψία, όπως και όλες οι ψυχικές ποιότητες, είναι τόσο φευγαλέα και βαθιά, όμως συνάμα και τόσο ξεκάθαρη, ψυχρή και κοφτή στη ματιά της που σε συγκλονίζει όταν τη νιώθεις στο πετσί σου. Σου θυμίζει με κάποιο μοναδικό και βίαιο τρόπο ότι ο κόσμος δεν είναι όπως τον θέλουμε, ότι απέχουμε πολύ απ΄το να αποκαλέσουμε τον άλλο πραγματικά αδελφό μας.

Μετά απο 13.500 χρόνια πολέμων και ατελείωτων βασανισμών των ψυχών θα επέλθει ειρήνη, αφθονία και ευημερία στον πλανήτη Γαία...


ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Θα σας πω μια ιστορία φαντασίας η παραμύθι η πείτε το όπως αλλιώς θέλετε... 
Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα η καταστάσεις ουδεμίαν σχέση έχουν με την πραγματικότητα...
Η ιστορία αυτή διαδραματίζεται τώρα σ έναν ''φανταστικό'' πόλεμο, τον αιώνιο πόλεμο του καλού ενάντια στο κακό, του φωτός εναντίον του σκότους... Η έκβαση του πολέμου βρίσκεται στο σημείο της τελικής μάχης, της ''μητέρας όλων των μαχών'', της πιο κρίσιμης για τις δυνάμεις του Φωτός εδώ και χιλιάδες χρόνια!! ''Ο νικητής τα παίρνει όλα, ο ηττημένος τα χάνει όλα''...
Παρά τις συνεχόμενες και ανηλεείς επιθέσεις των δυνάμεων του σκότους το ηθικό των μαχητών του Φωτός είναι ακμαιότατο συνεχώς κερδίζουν έδαφος και ενισχύονται από νέους ξεκούραστους μαχητές, η μεγάλη νίκη είναι κοντά...

...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ





"Δεν αγαπιομαστε γιατι δεν γνωριζουμε πως να αγαπησουμε. Τι ειναι η αγαπη? Η λεξη ειναι τοσο πολυ φορτωμενη και διεφθαρμενη που αποφευγω να την χρησιμοποιω. Ολοι μιλανε για αγαπη-καθε περιοδικο και εφημεριδα και καθε ιεραποστολος μιλουν συνεχως για αγαπη. Αγαπω την πατριδα μου, αγαπω τον βασιλια, αγαπω καποιο βιβλιο, αγαπω το βουνο, αγαπω την απολαυση, αγαπω την γυναικα μου, αγαπω τον θεο. Ειναι η αγαπη μια ιδεα? Αν οντως ειναι, τοτε μπορει να καλλιεργηθει, θραφει, να περιβληθει με στοργη, να επιβληθει, να αλλαξει κατα το δοκουν."


"Επειδη δεν μπορουμε να λυσουμε αυτο το ανθρωπινο ζητημα καταφευγουμε σε αφαιρεσεις. Η αγαπη μπορει να ειναι η υστατη λυση σε ολες τις δυσκολιες του ανθρωπου, τα προβληματα και τις επωδυνες προσπαθειες, οποτε πως θα βρουμε τι ειναι η αγαπη? Απλως οριζοντας την? Η εκκλησια την ορισε με τον ενα τροπο, η κοινωνια με αλλο τροπο και υπαρχουν ενα σορο αποκκλισεις και διαστρεβλωσεις. Λατρευουμε καποιον, κοιμομαστε με καποιον, η ανταλλαγη συναισθηματων, η συντροφικοτητα- ειναι αυτο που λεμε αγαπη?"

Πρέπει να αντιμετωπίσεις τον θάνατο τώρα...να τον αντιμετωπίσεις, να τον κατανοήσεις, μην τον φοβά­σαι.



Όλοι σας φοβάστε πάρα πολύ τον θάνατο, έτσι δεν εί­ναι; 
Ή πιστεύετε σε μια μεταθανάτια ζωή, οπότε δεν φοβά­στε.
 Έχετε εκλογικεύσει τη ζωή σας, ξέροντας πως θα φτά­σει σ’ ένα τέλος αυτή η ασήμαντη, φτηνή ζωούλα σας. 
Φο­βάστε το τέλος, οπότε λέτε «Ας το εκλογικεύσουμε, ας το σκεφτούμε, ας το ξεδιαλύνουμε».
 Όλη η Ασία πιστεύει στη μεταθανάτια ζωή, εκατομμύ­ρια εκεί πιστεύουν στη μετενσάρκωση. 
Αν πιστεύεις στη μετενσάρκωση, τότε, επειδή θα το πληρώσεις στην επόμενη ζωή, αυτό που έχει σημασία είναι πώς ζεις σήμερα - πώς ζεις, τι κάνεις, τι σκέφτεσαι, ποια είναι η ηθική σου.

Τι δεν πρέπει να πείτε ποτέ σε μια έγκυο

mother-and-daughter-smiling


Γράφει η Αρφαρά Μαρία
Η εγκυμοσύνη είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για την γυναίκα . Εννέα μήνες γεμάτοι  έντονα συναισθήματα, σκαμπανεβάσματα στην διάθεση , φόβο, αγωνια... Η γυναικοπαρεα  συγκέντρωσε όλα όσα δεν πρέπει να πείτε σε μια έγκυο γυναίκα και σας τα παρουσιάζει :

  • Δεν σχολιάζουμε ποτέ  αρνητικά την εμφάνιση μιας εγκύου ακόμα και αν είναι συγγενικό μας πρόσωπο και έχουμε το θάρρος να προβούμε σε μια τέτοια συζήτηση. Το αυξημένο επίπεδο των ορμονών οδηγεί την έγκυο σε έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις , γιαυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Σχόλια του τύπου ''σίγουρα δεν έχεις δίδυμα; , ''πάχυνες πολύ'','' αδυνάτισες'' ,'' φαίνεσαι χλωμή'' κτλ καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Αντίθετα, πρέπει να της τονώσουμε την αυτοπεποίθηση με θετικά σχόλια  γιατί πολλές γυναίκες με το βάρος που παίρνουν έχουν διακυμάνσεις στην αυτοεκτίμηση τους.

ΤΣΑΝΕΛΙΝΓΚ ΚΑΙ 4ης ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΟΝΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ

Φίλοι σήμερα θα μιλήσουμε για τα "τσανελινγ",  τα "κανάλια"  μεταξύ επίπεδων συνείδησης!

Ο καθένας μπορεί να γίνει κανάλι και είναι εν δυνάμει ένα κανάλι ενέργειας, πληροφορίας!
Όταν συχρονιζοmαστε ενεργειακά με κάποιο άλλο ον ,λέμε οτι είμαστε ενδιάμεσοι, αλλά απλά εννοούμε οτι η προσωπικότητα ,το εργαλείο αυτό που εμείς έχουμε φτiαξει σε κάθε ενσάρκωση, καθοδηγείται απο έναν άλλο τύπο συνείδησης, πέρα του ατομικού ανώτερου εαυτού μας.

Φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει αποκοπή (μόνο από την άποψη της προσωρινής προσωπικότητας), αλλά θα λέγαμε οτι ομοιοκραδάζεται με  έναν άλλο τύπο συνείδησης,  που είναι κύματα, συχνότητες και απλά δονούνται στον ίδιο τόνο!

Το μόνο που κάνουμε είναι να βιώνουμε δικές μας εκδοχές του Όλου!

Το μόνο που κάνουμε είναι να επικοινωνούμε μόνο με τον εαυτό μας!

Ο Δάσκαλος ποτέ δεν θα σε διδάξει το καλό και το κακό… Θα σε ρωτήσει μόνο… Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά… Κυρίως η Ζωή μας!

 

Όταν ήρθα σε επαφή με τον Δάσκαλό μου, μόνο μία ερώτηση μου έκανε
«πιστεύεις στα θαύματα?»
Όχι, του είχα πει… Πιστεύω στην Δύναμη του Ανθρώπου…


Η επόμενη ερώτηση προέκυψε αυθόρμητα μέσα μου μετά…


Ποιος είναι ο Άνθρωπος? Αυτός που δεν βάζει πρόσχημα τον Θεό, για να βιώσει την Καλοσύνη της Φύσης του…


Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Βυζαντινολόγος Σκοπίων: Ο Τσάρος Σαμουήλ δεν ήταν Βούλγαρος ηγεμόνας!




Σεπτέμβριος 27, 2014.

Οι ιστορικοί των Σκοπίων έχουν βάλει ως στόχο να ‘αποδείξουν’ ότι ο τσάρος Σαμουήλ, ηγεμόνας του βουλγαρικού κράτους του μεσαίωνα, δεν ήταν Βούλγαρος, όπως διατείνονται οι Βούλγαροι που θα τιμήσουν φέτος την επέτειο των 1.000 ετών από το θάνατό του.

«Ο Σαμουήλ επαναστάτησε κατά του τότε βουλγαρικού κράτους, δημιούργησε δικό του κράτος και πατριαρχείο στην Πρέσπα, όπου βρίσκεται ο τάφος του. Το βασίλειο του Σαμουήλ, δεν ήταν βουλγαρικό! 


Η αλήθεια είναι ότι ο Σαμουήλ με τους αδελφούς του , Δαβίδ, Μωυσή και Ααρών οργάνωσαν την εξέγερση για να αποχωριστούν από το βουλγαρικό κράτος του Μεσαίωνα.

Μην ανεχθείτε ποτέ στη σχέση σας

Μπορεί οι σχέσεις να είναι πάντα δύσκολες, αλλά τα πράγματα είναι απλά: όταν δεν μας αρέσει κάτι ανοίγουμε την πόρτα και φεύγουμε…
sxesi 
1. Την απιστία

Η προφανής απάντηση στο τι δεν αξίζει την ανοχή σας, είναι η απιστία σε μια σχέση. Πρώτον, εξαιτίας των κινδύνων στη δική σας υγεία, που ανακύπτουν όταν ο σύντροφός σας έχει και άλλους ερωτικούς συντρόφους και, δεύτερον, εξαιτίας της διάσπασης της εμπιστοσύνης που προκαλεί. Η εμπιστοσύνη είναι μια από τις πιο ισχυρές βάσεις σε μια σχέση και η κατάλυση αυτής οδηγεί σταδιακά, αλλά σταθερά στη διάλυση της σχέσης. Αν ωστόσο νιώθετε την ανάγκη να συγχωρήσετε ένα μεμονωμένο περιστατικό, μη διστάσετε να το κάνετε. Όπως καλό θα ήταν να μη διστάσετε να απομακρυνθείτε από μια σχέση στην οποία η απιστία είναι συνήθεια και όχι «ατυχία μιας βραδιάς».

Ανθρωπος ένα παράσιτο στην γη

«Η ευφυία του Διαβόλου αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μέσα στην πλειάδα των “ανταρσιών”
που ήδη ξεπροβάλλουν από το Ηνωμένο Ανθρώπινο Σύμπαν, όλες εκτός από ΜΙΑ τον εξυπηρετούν.
Σε οποιαδήποτε “ανταρσία” – πρέπει να το τονίσουμε αυτό – ο Διάβολος βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά.
Συνειδητοποιούμε τη διάσταση της δύναμής του όταν καταλάβουμε ότι σε θέματα “κυριαρχίας”
βρισκόμαστε τουλάχιστον δύο παρτίδες πίσω»
Μωρίς Νταντέκ
ΕΞ ΟΝΥΧΩΝ ΤΟΝ (ΧΑΜΑΙ)ΛΕΟΝΤΑ
- το ακόμη ανεξήγητο του Κόσμου - το ένα ζώο που τρώει το άλλο  -  οι φρικαλεότητες του Κολοσσαίου – η λέπρα που σαπίζει το σώμα ζωντανό – οι στρατιές των ταλαίπωρων ευνούχων – οι αμέτρητοι νεκροί στα θεμέλια του Μεγάλου Σινικού Τείχους – οι μαζικές ανθρωποθυσίες των Αζτέκων για να μη σβήσει ο ήλιος – οι αφόρητοι πόνοι της γέννας – οι μέχρις εσχάτων πόλεμοι μελισσών και σφηκών και διαφόρων «φυλών» μυρμηγκιών – τα οστά από τους ελέφαντες του στρατού του Αννίβα στα παγωμένα ύψη των Άλπεων – τα βρώμικα οικογενειακά μυστικά – οι απανθρακωμένοι αγκαλιασμένοι νεκροί της Πομπηίας

– τα δεκάδες εκατομμύρια νεκρών της επιδημίας του Μαύρου Θανάτου στην Ευρώπη και η αλλοφροσύνη των ζωντανών  – το μέλι του έρωτα που γίνεται κεντρί κι ο πόλεμος των δύο φύλων – οι Βίκινγκς που λεηλατούσαν ανελέητα επί αιώνες την Ευρώπη – τα εκατοντάδες μαρτυρικά θύματα του Κυανοπώγωνα – η αιματοβαμμένη Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου – οι χιλιάδες παλουκωμένοι του Βλαντ Τέπες – ο ακούραστος Εκατονταετής Πόλεμος – τα 30 και πλέον εκατομμύρια πτώματα των αιμοσταγών ορδών των Μογγόλων

- τα φρικαλέα βασανιστήρια της Ιεράς Εξέτασης και οι καμένοι ζωντανοί για «μαγεία» – το εφιαλτικό δουλεμπόριο – το σύνδρομο του Ιάγου: «τι θα ήμουν αν δεν κατηγορούσα;» – οι 500.000 νεκροί της Μεγάλης Στρατιάς του Ναπολέοντα στις παγωμένες στέπες της Ρωσίας – οι έντεκα  κατακρεουργημένες γυναίκες από τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη – τα 6 εκατομμύρια νεκρών Κονγκολέζων  του βασιλιά Λεοπόλδου Β΄ του Βελγίου – οι στρατιώτες του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου χωμένοι για τέσσερα χρόνια μέσα στα λασπωμένα ορύγματα σαν τα ποντίκια
– το σύνδρομο της Μήδειας – το αποτρόπαιο φαινόμενο Χίτλερ – ο κομμουνιστικός τρόμος, οι Δίκες της Μόσχας και τα γκούλαγκ – η φράση του Στάλιν, «ένας θάνατος είναι τραγωδία, ένα εκατομμύριο θάνατοι είναι στατιστική» – η αιώνια κι αιματηρή βεντέτα υαινών και λιονταριών – η πρωτοφανής βαρειά βιομηχανία θανάτου των ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης – το τοπίο μετά την τιτάνια μάχη του Κουρσκ – η πυρηνική Αποκάλυψη στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι – τα 50 εκατομμύρια νεκροί του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου  –  οι αναρίθμητες βασανισμένες κι ακρωτηριασμένες στρατιές των πειραματόζωων – τα δεκάδες θύματα του δολοφόνου-κανίβαλου Αντρέι Τσικατίλο – κλπ., κλπ., κλπ. Κακώς ήρθατε στον πλανήτη Γη! [1]

Άνδρες και περιτομή

Η περιτομή στους άνδρες, μπορεί να μειώνει μέχρι 50% τoν κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV που προκαλεί το AIDS. 
 
Η ανδρική περιτομή, θεωρείται τώρα ως μία αποτελεσματική στρατηγική,
πρόληψης για τη μείωση των μολύνσεων από τον ιό HIV. 
 
Μέχρι σήμερα η περιτομή δεν ήταν αποδεκτή ως μέθοδος πρόληψης του AIDS. 
 
Όμως έρευνα από το πανεπιστήμιο του Σικάγο που έγινε με τυχαιοποιημένο προοδευτικό τρόπο, δίνει τις επιστημονικές βάσεις που τεκμηριώνουν το ότι η περιτομή στους άνδρες, μπορεί πλέον να συστήνεται για την πρόληψη AIDS.
 
Η κλινική έρευνα του πανεπιστημίου του Σικάγο, συμπεριέλαβε 2.784 άνδρες στην Κένυα οι οποίοι κατά την έναρξη της, δεν είχαν κάνει περιτομή και ήσαν αρνητικοί για τον ιό HIV δηλαδή δεν είχαν μολυνθεί. Οι ηλικίες των ανδρών, κυμαίνονταν από 18 έως 24 ετών.

Η εγκυμοσύνη δεν αποκλείει το σεξ

 
Όπως πολλοί μελλοντικοί γονείς, πιθανότατα θα έχετε απορίες σχετικά με το αν και κατά πόσο το σεξ επηρεάζει το αποτέλεσμα της επακόλουθης εγκυμοσύνης. 
 
Είναι ίσως πολύ δύσκολο να καθορίσει κάποιος τι είναι φυσιολογικό, αλλά γενικά υπάρχουν πολλές αλλαγές στην ερωτική ζωή των συντρόφων. 
 
Η ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των δύο είναι αυτή που θα εξασφαλίσει μια ικανοποιητική και ασφαλή σεξουαλική ζωή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 
Το σεξ θεωρείται πως δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη.
 
Τι είναι λοιπόν η φυσιολογική εγκυμοσύνη;

Πως ανατράπηκε το καθεστώς του «Μας» στην Ποντιακή παράδοση

Της Παρθένας Τσοκτουρίδου
 
Ο σεβασμός των νέων στους γεροντότερους επικρατούσε σε μεγάλο βαθμό στα θεμέλια της οικογένειας και στις παραδόσεις της ποντιακής παράδοσης στην Πατρίδα. 
 
Υπήρχε μάλιστα μια ιδιαιτερότητα στις σχέσεις της νύφης και των πεθερικών της, παράδοξη βέβαια στις μέρες μας, αλλά καθόλου απίθανη για εκείνη την εποχή, η οποία απαιτούσε υπακοή της νύφης, υποταγή, δουλεία, περιορισμένη ελευθερία, παίδευση ψυχής και σώματος γενικά.

Εκείνη την εποχή, λοιπόν, η νιόπαντρη γυναίκα κρατούσε «Μας» στα πεθερικά της έως και επτά χρόνια.  Δεν της επιτρεπότανε, δηλαδή, να τους μιλάει, λόγω τήρησης σεβασμού και υπακοής. Κάποτε όμως συνέβηκε το εξής παράδοξο, που ανέτρεψε τούτο το «κατεστημένο» στις νύφες του Πόντου.

Άκι Καουρισμάκι: «Οι “αποτυχημένοι” είναι το αλάτι της γης»

Συζητώντας για κινηματογράφο και πολιτική με τον σπουδαίο, κι ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κινηματογραφόφιλο κοινό, Φινλανδό σκηνοθέτη Άκι Καουρισμάκι
Άκι Καουρισμάκι
Άκι Καουρισμάκι


Συζητώντας για κινηματογράφο και πολιτική με τον σπουδαίο, κι ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κινηματογραφόφιλο κοινό, Φινλανδό σκηνοθέτη Άκι Καουρισμάκι.

Σε όλες σας τις ταινίες εκφράζετε μια βαθιά τρυφερότητα απέναντι στους μη προνομιούχους, τους κακοπαθημένους, τους περιθωριοποιημένους. Κατά ποια έννοια και σε ποιο βαθμό ταυτίζεστε με τους ήρωές σας;

Όλοι μου οι «ήρωες» είναι, κατά κάποιο τρόπο, τα alter ego μου, διαφορετικά δε θα μπορούσα να δημιουργήσω και να σκηνοθετήσω τους χαρακτήρες. Αλλά το κομμάτι αυτό δεν είναι ενδιαφέρον, είναι απλώς πρακτικό.

Οι «αποτυχημένοι» είναι το αλάτι της γης κι υπήρξαν σε όλες τις κοινωνίες ξεκινώντας από την αρχαία Ελλάδα, όπου για μοναδική φορά στην ιστορία έτυχαν λίγου σεβασμού. Προφανώς, για να επιβιώσουν, ποτέ δεν έκαναν πολύ θόρυβο γύρω από τον εαυτό τους.

Τα βιολογικά είναι όντως βιολογικά;


Πολλοί καταναλωτές στρέφονται το τελευταίο διάστημα στα βιολογικά προϊόντα, κυρίως σε μεγάλα αστικά κέντρα που δεν έχουν την δυνατότητα να καλλιεργήσουν τον δικό τους κήπο.

Τα μεγάλα Super Market έχουν βάλει και αρκετούς  νέους κωδικούς μαναβικής βιολογικών προϊόντων, σε ανεξάρτητα καλαίσθητα ψυγεία, με συσκευασμένα βιολογικά λαχανικά, φρούτα κλπ. Και σε περίοπτη συνήθως θέση.

Αρκετά από αυτά είναι Ελληνικής παραγωγής, αλλά μια και η ζήτηση υπερκαλύπτει την προσφορά,  πραγματοποιούνται και αρκετές εισαγωγές Βιολογικών προϊόντων.

Η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΣΤΕΝΗ ΑΤΡΑΠΟΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ


Τι κάνει ο ποιητής όταν θέλει να μιλήσει για το αιδοίο και να μη δώσει δικαιώματα να τον χαρακτηρίσεις χυδαίο, πρόστυχο, αισχρό, ό,τι άλλο σχετικό και παραπλήσιο. Κάπως πρέπει να το πει το γυναικείο σεξουαλικό όργανο. Ξενέρωτο, εντελώς αντικουλτουριάρικο θα το πει το αιδοίο, αν το αποκαλεί όπως ο γιατρός.
Κάποιος το είπε Κογχύλι. Τι σκέφθηκε ο άνθρωπος. Ένας άλλος το απόλυτο ερωτικό στόχο ενός άνδρα το είπε Σχισμούλα. Ο Μάϊκλ Ντάγκλας, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, πριν την διείσδυση, αρέσκοταν να φιλάει με το στόμα, να αρμέγει το κογχύλι της γυναίκας. Να σπατουλάρει τη Σχισμούλα.

Γιατί οι άνδρες είναι άπιστοι;


kapist1
Θυμάστε τι έπαθε ο Michael Douglas από την Glenn Close στο Fatal Attraction; Καθίστε φρόνιμοι λοιπόν! Οι άντρες είναι λέει πιο άπιστοι από τις γυναίκες [Ναι καλά αν θέλουμε το πιστεύουμε]. Τους πιάνει μια τρελή επιθυμία, μια ακατανίκητη λαιμαργία, μια απληστία και θέλουν, κι’ άλλη, κι’ άλλη, κι’ άλλη…… Και οι πιο σύγχρονοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το κεφάλαιο απιστία στην ερωτική ζωή ενός άνδρα είναι καθαρά θέμα ενστίκτου.
«Υπάρχει μια αρχέγονη βιολογική τάση που τους κάνει να αναζητούν τη σεξουαλική ποικιλία», διαβάζω και συμφωνώ! Ναι λοιπόν είναι αρχέγονη βιολογική τάση, αυτό που έχουν μέσα τους οι άντρες και αναζητούν πολλές περιπέτειες και εναλλαγή ερωτικού συντρόφου. [Χα!]. Είναι πολλοί οι διακεκριμένοι επιστήμονες που για πέντε περίπου χρόνια ερεύνησαν τους λόγους που οδηγούν έναν άνδρα στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, [Χμ Χμ] πέραν της συντρόφου του. Καμιά φορά πάνω στην τρέλα και την «αδηφαγία» κάνουν και με άντρα, για να δουν πως είναι [Αχα!]. Λέγε μου τέτοια. Και για όλα αυτά ευθύνεται η αρχέγονη βιολογική τάση που είπαμε.
Κάθισαν που λέτε αυτοί οι επιστήμονες και επί πέντε χρόνια παρακολούθησαν γύρω στους 500 άντρες ηλικίας από 18 έως 60 ετών.

10 λόγοι που οι γυναίκες στα φοράνε……


Γυναικεία απιστία, κερατάς, τρίτος άντρας....
… δηλαδή σε κερατώνει αν δεν κατάλαβες καλά. Δηλαδή πάει με άλλον ή άλλους άντρες. Το κατάλαβες, ή κάνεις ότι δεν ακούς; Λοιπόν σου μάζεψα εδώ φίλε μου τους 10 πιο συχνούς λόγους που η κυρία σου θα στην κάνει. Έτσι για να καταλάβεις μια για πάντα ποιοι είναι οι πιο συνήθεις λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα στην απιστία. Και δεν είναι μόνο το σεξ, μην προτρέχεις. Όπως θα δεις και παρακάτω, παίζει ρόλο και το σεξ αλλά οι περισσότεροι λόγοι που θα κάνουν μια γυναίκα ν’ απατήσει, έχουν να κάνουν κυρίως με τις συναισθηματικές της ανάγκες και όχι με τα γαμησιάτικα της…..Οι κανονικές γυναίκες δεν ασχολούνται με τους γυμνασμένους αποτριχωμένους κοιλιακούς, τα μπράτσα, τους γυμνασμένους κώλους. Αυτά τα κοιτάνε οι gay και οι ξεκωλιάρες. Οι κανονικές γυναίκες θέλουν συναισθηματική και ψυχολογική κάλυψη. Ας είσαι παχουλός, αγύμναστος και καθόλου σαν αυτούς που προβάλλουν τα περιοδικά. Αν την απογειώνεις στο σεξ και στις καθημερινές μικρές λεπτομέρειες δεν θα την χάσεις ποτέ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα