Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

near-death1

Όταν ο αδελφός μου Billy με ξύπνησε τρεις εβδομάδες μετά το θάνατό του, περιγράφοντας τι συμβαίνει σ 'αυτόν στη μετά θάνατον ζωή, σκέφτηκα ότι ίσως είχα αρχίσει να τρελαίνομαι. Πώς θα μπορούσε ο αδελφός  μου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, που είχε προβλήματα με τον εθισμό όλη του τη ζωή, που δεν έζησε αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι  αποκαλούν μια επιτυχημένη ζωή, πώς θα μπορούσε να μοιράζεται τα μυστικά για το μεγαλύτερο μυστήριο της ζωής από μια άλλη διάσταση ? Αλλά καθώς περνούσε ο καιρός, ο σκεπτικισμός μου μετατράπηκε σε θαυμασμό καθώς ο Μπίλι με δίδαξε όλα τα σχετικά για το θάνατο.

Η Λίστα

παραδώσει-θεά
1. Το πρώτο πράγμα που συμβαίνει είναι ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ. Αμέσως μόλις πεθάνεις, απορροφάσαι από το σώμα σου σε έναν θάλαμο επούλωσης.Τα φώτα στο τμήμα αυτό διαγράφουν όλη τη βλάβη που έχεις υποστεί κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής σου, τη σωματική, ψυχική και συναισθηματική. Έτσι, σε λιγότερο από ένα νανοδευτερόλεπτο, όλος ο πόνος σουέχει φύγει.
2. Εξακολουθείς να αισθάνεσαι σαν ο εαυτός σου.  Ακόμα κι αν δεν έχεις πια το σώμα σου, εσύ εξακολουθείς να νιώθεις σαν ένα άτομο. Στην πραγματικότητα, μπορείς να αισθάνεσαι περισσότερο σαν τον εαυτό σου από ό, τι μπορούσες όταν ήσουνα ζωντανός. Υπάρχει τόσο μεγάλη επιρροή από τους άλλους όσο είσαι στη γη που κατά κάποιο τρόπο δεν είσαι πραγματικά ο εαυτός σου.
3. Το Φως έχει προσωπικότητα.  Στην μετά θάνατον ζωή οι ακτίνες του φωτός έχουν ιδιότητες όπως σοφία, ευγένεια, συμπόνια και νοημοσύνη. Αυτό το φως κάνει ορατό αυτό που είναι αόρατο στη γη, τη Θεία φύση όλων των πραγμάτων.
4. Αμαρτία και τιμωρία είναι μία ανθρώπινη αντίληψη.  Υπάρχουν πολλές ασυναρτησίες στη γη για το τι μπορείς να περιμένεις για τη μετά θάνατο ζωή σου. Κάνοντας λάθη ενώ είσαι ζωντανός είναι μέρος της συμφωνίας της γης. Αν έπρεπε να είμαστε τέλειοι για να φτάσουμε στο λεγόμενο Παράδεισο, κανείς δεν θα το έκανε εκεί.
5. Ούτε η ζωή σας στη γη είναι μια τιμωρία.  Σίγουρα, υπάρχει πόνος στη ζωή, αλλά όχι επειδή  έχεις  κάνει κάτι για να το αξίζεις. Ο πόνος είναι μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας, τόσο φυσικός όσο η αναπνοή ή η όραση ή το αίμα που κινείται μέσα στις φλέβες σου.
6. Μετά το θάνατό σου, αντί της Ημέρας της Κρίσης... Δεν υπάρχει καμία-Ημέρα της Κρίσης.  Όταν εξετάζεις τη ζωή σου, μπορείς να δεις τα μονοπάτια που ακολούθησες και όλα όσα δεν έκανες. Βλέπεις που ενέργησες με μεγαλοφυία  και πού μπορούσες να τα είχες πάει ακόμη καλύτερα, αλλά δεν αισθάνεσαι επικριτικά γι 'αυτό. Και παρόλο που μπορεί να μην έχει νόημα για σένα τώρα, μετά το θάνατό σου καταλαβαίνεις ότι είχες μια υπέροχη ζωή, ακόμα και στις πολύ δύσκολες στιγμές.
7. Είσαι ευτυχισμένος που μοιάζεις με τον εαυτό σου.  Δεν ανησυχείς  με τον τρόπο που μοιάζεις. Δεν υπάρχουν αξιώσεις ή προσπάθειες να εμφανιστείς με τον οποιοδήποτε τρόπο. Απλά ακτινοβολείς, κάτι που είναι πολύ άνετο και ξεκούραστο.
8. Η αγάπη δεν είναι η ίδια όπως η αγάπη στη γη.  Δεν είσαι αγαπητός, εξαιτίας του τι κάνεις, πώς φαίνεσαι, πόσο διάσημος είσαι, ή πόσα χρήματα έχεις. Δεν είναι σαν το ''χθες σ 'αγάπησα, αλλά σήμερα όχι πια''. Η αγάπη είναι πραγματικά άνευ όρων. Πιο αμφιλεγόμενο από όλα είναι ότι στη μετά θάνατον ζωή υπάρχει τέλεια συμπόνια και δεν έχει σημασία το πως έζησες για να είσαι αγαπητός.

Annie Kagan
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα