Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Τρεις Σεισμοί, Ο Ένας Πίσω Από Τον Άλλον, Ταρακούνησαν το Yellowstone!!!

Yellowstone Swarm Σεισμός

Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι ένας πολύ σπάνιος τριπλός  σεισμός συγκλόνισε το εθνικό πάρκο του Yellowstone . Τα τριπλό χτύπημα σημειώθηκε στους ακόλουθους τομείς: Lewis Lake,  Lower Geyser Basin και northwest part of Norris Geyser Basin.
 
Νωρίτερα αυτό το μήνα, στις 15 Σεπτεμβρίου, ο μεγαλύτερος σεισμός που σημειώθηκε στο Yellowstone εδώ και πάνω από ένα χρόνο έγινε περίπου έξι μίλια βόρεια του Old Faithful Geyser. Το μέγεθός του ήταν περίπου 3,6 στο επίκεντρο του. Χρειάζεται ένα μέγεθος περίπου 3,0 για να γίνει αισθητός στους ανθρώπους, είπε ο εκπρόσωπος του Yellowstone, Al Nash,  στην Jackson Hole News & Guide.
 
Οι πρόσφατοι σεισμοί  ξεκίνησαν στις 10 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκαν μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου.
 
Το τρομακτικό για το Yeellowstone και γενικά για τη Γη είναι ότι τα πάντα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Η Καταγραμμένη ιστορία αποτελεί ένα  σύντομο χρονικό διάστημα όσων ο άνθρωπος γνωρίζει και στην πραγματικότητα δεν έχει γνώση για το τι έχει συμβεί πάνω στον πλανήτη. Πιστεύουμε ότι πράγματα όπως το Yellowstone έχουν εκραγεί και σκοτώσει δισεκατομμύρια συμβαίνουν μόνο σε  ταινείες  του Χόλιγουντ και επιστημονικής φαντασίας αλλά αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν και αυτό θα συμβεί και πάλι. Να το θυμάστε αυτό την επόμενη φορά που θα γελάσετε για  ένα από αυτά τα πράγματα.

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα