Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στο ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ


                                           Χριστούγεννα στο ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ


Στις 16 Δεκεμβρίου το σχολείο... ντύνεται χριστουγεννιάτικα και σας υποδέχεται στο χώρο του «ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ» από νωρίς το απόγευμα!

Η γιορτινή ατμόσφαιρα πλησιάζει και τα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» -ως άλλος Άγιος Βασίλης- ετοιμάζουν με πολλή όρεξη δημιουργικές, χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Πιστά στο καθιερωμένο πλούσιο πρόγραμμα θεατρικών-κινηματογραφικών, μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων που πλαισιώνεται από τις ευφάνταστες κατασκευές των μαθητών και υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, το σχολείο και φέτος θα υποδεχτεί όλους τους φίλους του για να αποχαιρετίσει το 2012 και να κλείσει το μάτι στο νέο χρόνο με αισιοδοξία, χαρά και θετική διάθεση! 
Η ημέρα δημιουργίας έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα μετατράπηκε σε εργατικά ξωτικά που διασκεδάζουν με τη δημιουργική ενασχόληση χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων, τραγουδιών, χορευτικών, προβών, κατασκευών κάθε είδους! Ένα εργαστήρι που και στο παραδοσιακό χωριό του αγαπημένου γέροντα με την άσπρη γενειάδα θα ζήλευαν! Πρόκειται για δημιουργήματα των μαθητών τα οποία θα εκτεθούν στο χριστουγεννιάτικο bazaar, ώστε η χρήση των εσόδων απ' αυτά, όπως κάθε χρόνο, να βοηθήσει την καθημερινότητα όλων να γίνει λίγο καλύτερη! Αν θέλετε λοιπόν, να νιώσετε παιδιά, να ταξιδέψετε σε μελωδικές, ονειρικές περιπέτειες υπό το βλέμμα κατεργάρηδων καλικάντζαρων, άοκνων τάρανδων, φωτεινών ελάτων μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πρόγραμμα που έχουμε επιμεληθεί.

                                           Χριστούγεννα στο ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Στις 16 Δεκεμβρίου το σχολείο... ντύνεται χριστουγεννιάτικα και σας υποδέχεται στο χώρο του «ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ» από νωρίς το απόγευμα!

17.00: Χριστουγεννιάτικη Κινηματογραφική ταινία του Νηπιαγωγείου με τίτλο «Και προσοχή... μην ξεχνάτε τα ξωτικά». Γιατί κανένας δε θυμάται αυτά τα πλασματάκια που ετοιμάζουν κάθε χρόνο με τόσο υπομονή τα δώρα των παιδιών; Ε, λοιπόν, τα ξωτικά θύμωσαν και αποφάσισαν φέτος να κάνουν απεργία! Ποιος θα κατασκευάσει τώρα τα δώρα για τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς; Ένα «ευχαριστώ» και μια «συγγνώμη» θα σώσουν άραγε την κατάσταση;

18.00: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χορογραφίες από την ορχήστρα, τη χορωδία και το χορευτικό τμήμα του σχολείου θα μας μαγέψουν μεταφέροντάς μας σε γιορτινά μονοπάτια. Η ποικιλία των μουσικοχορευτικών δράσεων σκοπεύει να προσφέρει στους θεατές χαρά και διασκέδαση σε χριστουγεννιάτικα στολισμένη ατμόσφαιρα.

19.00: Θεατρική παράσταση του Δημοτικού με τίτλο «Η συμμορία της σκανταλιάς». Οι μαθητές των Α' και Β' τάξεων του Δημοτικού μεταμφιέζονται σε πράκτορες, σύγχρονες μάγισσες, αστέρια-μετανάστες και όνειρα παιδιών προσπαθώντας να εξιχνιάσουν ένα μυστήριο... Τελικά θα βρουν τον Αϊ-Βασίλη με τη βοήθεια των τεσσάρων εξερευνητριών; Θα καταφέρουν να ξαναδώσουν τη χαρά και τα γέλια στους ανθρώπους; Μια παράσταση με πολύ χιούμορ, δράση και φαντασία στο χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών.

17.00 – 21.00: Χριστουγεννιάτικο bazaar με κατασκευές από τους μαθητές όλων των τάξεων. Ο θεσμός του χριστουγεννιάτικου bazaar σηματοδοτεί την έναρξη των χριστουγεννιάτικων διακοπών και μας εισαγάγει σε ένα ευχάριστο κλίμα όπου η αστερόσκονη, τα καμπανάκια του έλκηθρου και η βραχνή μα τόσο ζεστή φωνή του Αϊ-Βασίλη έχουν τον πρώτο λόγο. Με συνεργούς λοιπόν, τη φαντασία, τη θετική ενέργεια, την ανάγκη για προσφορά και πολλή αγάπη τα παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτικούς δημιουργούν εξαιρετικά χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο δώρα για να τα προσφέρετε τις γιορτινές μέρες σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν από τους μαθητές στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού. Η ανθρωπιά και η φροντίδα για όσους μας χρειάζονται είναι ετήσια υπόθεση.

Χαρούμενα Χριστούγεννα!


Αλέκος Χρυσόπουλος
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα