Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΜΑΛΛΙΑ...Ο ΚΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ...ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ




 Η παγκόσμια ελίτ που ελέγχει  τον κόσμο μας έχει  επινοήσει χιλιάδες τρόπους για να απο-δυναμωσει όλους μας.  Δηλητηριάζει το φαγητό μας για να μας κρατήσει ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ωστε να μην κανουμε ερωτησεις. Τα εμβόλια, οι φαρμακευτικές εταιρειες με τα φαρμακευτικα ναρκωτικα,η τηλεόραση και οι θρησκείες είναι μόνο μερικές
από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να μας χωρίσουν από τον θείο εαυτό μας και τις πραγματικές δυνατότητές μας. Αυτό με οδήγησε να αμφισβητήσω τον κλάδο περιποίησης μαλλιών.

Η βιομηχανια φαρμακων , καλλυντικων και περιποιησης μαλλιων ενταχθηκαν σε αυτο το  προγραμμα.
  Έχουν εφεύρει και προωθούν σειρές προϊόντων περιποίησης μαλλιών που καταστρέφουν εντελώς την τρίχα, και αποκομουν περισσοτερα κερδη, προσφέροντας περισσότερα προϊόντα για να διορθώσουν την ζημιά που  εχουν προκαλεσει.

Το σώμα μας παράγει μια χημική ουσία στο θύλακα της τρίχας που αποφασίζει το χρώμα των μαλλιών μας, ο παράγοντας αυτός ονομάζεται μελανοκυτταρα. Το χρώμα των μαλλιών μας αποφασίζεται από τη γενετική μας, και αυτά τα  μελανοκυτταρα παιζουν σημαντικο ρολο  στο χρώμα των μαλλιών μας και στον τόνο του δέρματος.ΛΙΝΚ

Δεν μπορεσα να βρω μελετες πανω σε αυτο το θεμα αλλα θα ηθελα να γνωριζουμε ολοι ποια ειναι  η επιδραση  υψηλών χημικών σαμπουάν, βαφων και βελτιωτικων πανω στα μελανοκυτταρα.
Η δικη μου εικασια ειναι οτι θα επρεπε να γινει μια ερευνα σχετικα με το αν το κοκτειλ χημικων που βαζουμε στο κεφαλι μας σκοτωνει τα μελανοκυτταρα.

Νεκρα μελανοκυτταρα σημαινει γκρίζα μαλλιά, και έχουμε όλοι έχουμε ολοι εκπαιδευτει να πιστεύουμε οτι  τα γκρίζα μαλλιά είναι ένα, καθολου ελκυστικο, σημάδι της ηλικίας κλπ κλπ. Αυτό οδηγεί τους περισσότερους ανθρώπους  να τρέξουν στο πλησιέστερο φαρμακείο και να αγοράσουν ένα χρώμα για το βαψιμο των μαλλιών!
Εφευρίσκουν σαμπουάν που σκοτώνουν τα μελανοκυτταρα και επωφελουνται ακομη περισσοτερο με την προωθηση τεχνητων βαφων των μαλλιων.

Δεν περιμένω ότι θα διεξαχθουν μελέτες γι"αυτο το θεμα σύντομα. Όσοι από εμάς εχουμε γνωση της λειτουργειας  του Φαρμακευτικου Κλαδου γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ολες οι ερευνες
 εξαρτώνται από τη χρηματοδότηση των μεγάλων φαρμακευτικων και εταιρειων καλλυντικών, και οπως ειναι φυσικο, δεν χρηματοδοτούν κάτι που θα μπορούσε να είναι επιζήμιο για τα κέρδη τους.

Παρεμπιπτόντως η έλλειψη του χαλκού προκαλεί, επίσης, γκρίζα μαλλιά. Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια ένας φίλος είχε μια ασθένεια που είπαν ότι προκλήθηκε από  ανεπάρκεια χαλκού. Μετά από λίγους μήνες με καταναλωση υψηλων δόσεων συμπληρωματων χαλκού, τα  γκρίζα μαλλιά ως εκ θαυματος έγιναν κατάμαυρα και πάλι. Φυσικά οι φαρμακευτικες εταιρειες θάβουν βασικές πληροφορίες όπως αυτη.
 Θεός φυλάξοι , οι μάζες  δεν πρέπει να συνειδητοποιήσουν οτι υπήρχε μια τόσο απλή λύση για τα γκρίζα μαλλιά!ΛΙΝΚ



Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία καλλυντικών υπερηφανευεται για τη χρήση της νανοτεχνολογίας στα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης και  οι μάζες εκστασιαζονται από  την ψευδο ορολογία τους σχετικά με αυτές τις νέες τεχνολογίες. Αν οι άνθρωποι είχαν, εστω και λιγη, γνωση του πραγματικού αποτελέσματος αυτής της νανοτεχνολογίας, δεν θα ηθελαν αυτά τα προϊόντα οπουδήποτε κοντά τους.

Εν συντομία, τα νανοσωματίδια έχουν την ικανότητα να διασπουν το φυσικο φραγμα του δερματος, το οποίο μας προστατεύει από επικίνδυνες χημικές ουσίες και καταφερνουν να διεισδυσουν στην κυκλοφορία του αίματος.  Σκεφτειτε ότι το HRT ή  τα επιθέματα νικοτίνης, που απλα τοποθετουμε στην επιφανεια του δερματος ως θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης ,  σε συνδυασμο με τα νανοσωματίδια,καταφερνουν να σπασουν τον αμυντικο φραγμο του δερματος  , και έτσι ταξιδεύουν κατευθείαν στη ροή του αίματος. Αυτά τα νανοσωματίδια χρησιμοποιούνται σε αντηλιακές κρέμες, ενυδατικές κρέμες και μια ολόκληρη σειρά από άλλα είδη προσωπικής υγιεινής,συμπεριλαμβανομένων πολλών σαμπουάν και κοντίσιονερ.

Αν κοιτάξετε τον κατάλογο των συστατικών των σαμπουάν σας, θα βρείτε γενικά ένα πολύ επικίνδυνο κοκτέιλ  θανατηφόρων χημικών ουσιών. Τα νανοσωματίδια , που φυσικα δεν ονομαζονται ετσι  στον κατάλογο συστατικών,αλλα  έχουν διάφορα ονόματα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με την ίδια ομως  λειτουργία,  μεταφέρουν πολύ θανατηφόρες χημικές ουσίες κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος.ΛΙΝΚ και ΛΙΝΚ


Τα σώματά μας είναι εκπληκτικά πράγματα, και έχουμε όλοι  ξεγελαστεί σε μεγάλη κλίμακα. Έχουμε εκπαιδευτεί να μεταβιβάζουμε την ευθύνη. Με την κατάλληλη διατροφή για τα μαλλιά μας έχουμε τη δυνατότητα να  τα διατηρήσουμε   υγιή και καθαρα.
Το τριχωτό της κεφαλής εκκρίνει σμήγμα, το οποίο λιπαίνει και καθαρίζει τα μαλλιά. Το σμήγμα είναι επίσης ένα αντι-ιικό,και  αν δεν ήμασταν τόσο προσκολλημένοι με το πλύσιμο, αυτό το πολύτιμο λάδι από τα κεφάλια μας, θα μας προσφερε προστασία από τα μικρόβια και τους ιούς.

Για να καταπολεμηθεί το γεγονός ότι έχουμε αφαιρεσει απο τα μαλλιά μας  τα φυσικά έλαια καθαρισμού , προσθέτουμε conditioner. Αν τα μαλλιά παραμενουν σε ασχημη κατασταση  μετά από αυτή τη διαδικασία έχουμε κεριά, ζελέ, λακ, μους και εκατοντάδες άλλα προϊόντα για την καταπολέμηση των ζημιών που εχουν προκαλεσει τα σαμπουαν και τα κοντισιονερ.


Συμφωνα με τον Βαλεντινο,τον ιθυνων νου των  Kensington hair ,
ο οποιος ειχε περιοδους που δεν ελουζε τα μαλλια του,ενω τωρα τα πλενει μια φορα καθε εξι εβδομαδες,"Όταν πλένετε τα μαλλιά σας,διαταρασσεται το φυσικό pH [οξύ / αλκαλική ισορροπία] του τριχωτού της κεφαλής και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο σε ολόκληρο το σώμα."

"Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι η τονωση των θυλάκων των τριχών, κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, και στη συνέχεια βουρτσισμα των μαλλιων για να διανείμει το σμήγμα και ξεπλυμα  στο ντους για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε βρωμιά."ΛΙΝΚ


A great before and after example
Denise Duffield-Thomas, author of "Lucky Bitch"
http://www.greendetoxqueen.com/2009/05/no-poo-update.html?cid=6a01053652dfbf970c011570757797970b

SANDRA BARR
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα