Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΜΑΛΛΙΑ....ΜΑΓΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ




Για πολλά χρόνια έχω ερευνήσει τη φαρμακευτική βιομηχανία... ο κόσμος μας είναι πολύ τοξικος, ο αέρας και το νερό οπως και  όλα τα τρόφιμα  ειναι μολυσμένα με χημικά και όλα αυτα εφευρέθηκαν  και προωθηθηκαν από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρειες.

Προκαλουν καρκινο μεσω των
 χημικων ουσιων που προστίθενται στα τρόφιμα και τα ποτά μας και αποκομουν τεραστια  κέρδη από τις περαιτέρω θεραπείες που προσφέρουν. Αυτό είναι λίγο δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να  το κατανοήσουν,επειδη οι  περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται οτι απο τη στιγμη που δεν θα εκαναν ποτε κατι τετοιο οι ιδιοι, είναι δύσκολο να πιστέψουν οτι κάποιος άλλος θα το κάνει.

Για να κατανοήσουμε τη νοοτροπία των ανθρώπων που προκαλούν αυτή την ταλαιπωρία για τους άλλους θα πρέπει πρώτα να μελετήσουμε το μυαλό των sociopath, οι οποιοι στερούνται κάθε είδους ανθρώπινης ενσυναίσθησης, και σκέφτονται μόνο   τρόπους για να επωφεληθούν οι ίδιοι. 

Η μυστικιστική φύση των μαλλιών



Κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας 10ετιας έχω προσπάθησει να εξαλείψω όλες τις χημικές ουσίες από τον κόσμο μου,απο τη διατροφη μου , τα  είδη προσωπικής υγιεινής και του περιβάλλοντος μου.
Μια  από τις τελευταίες εναπομείναντες χημικές εξαρτήσεις μου αφορουσε την περιποίηση των μαλλιών. Έχω ξοδεψει μια μικρή περιουσία σε αυτό το τελευταία 10 χρόνια προσπαθωντας να ανακαλυψω ένα αξιοπρεπές φυσικό σαμπουάν και conditioner, αλλά δεν εχω καταφερει ακομη να βρω ένα που να μου άρεσε και τα περισσότερα άφησαν τα μαλλιά μου σε ένα ξηρό κατσαρός χάος, και παρά τους ισχυρισμούς τους ότι είναι "βιολογικά" , και εντελώς φυσικα, τα περισσότερα εξακολουθούν να περιλαμβάνουν βιομηχανικά απορρυπαντικά και άλλα επικίνδυνα χημικά.

 Έξι εβδομάδες πριν, διάβασα ένα άρθρο για τους ιθαγενεις Αμερικανους Ινδιανους, και πως κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ ιχνηλάτες τους είχαν προσληφθεί από τον στρατό των ΗΠΑ για να υπηρετησουν στο Βιετνάμ.
 Όταν έφτασαν στο Βιετνάμ όλοι υποστήριξαν ότι η 6η αίσθηση τους ξαφνικα χαθηκε . Υποστηριξαν ότι αυτο συνεβει αφού κουρευτηκαν και οι  ψυχικες οπως και οι αλλες "υπεράνθρωπες" ικανότητές που διεθεταν, τους άφησαν.

 Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διεξήγαγε τότε μια έρευνα σχετικά με τους Ιθαγενείς Αμερικανούς, προσπαθωντας  να καθορίσει τη σχέση μεταξύ των μαλλιών και της έκτης αίσθησης. Αυτή η σύνδεση δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μελέτη και τα πορίσματά της.

Με βάση τα πορίσματα αυτής της μελέτης βλεπουμε με ενα διαφορετικο ματι τις  απεικονισεις ολων των Ιερων ανδρων των παλαιών, μαντεων και προφητων , με μακριά μαλλιά. Τα μακρια μαλλια ήταν σαφώς κατι  περισσότερο από μια μόδα.




Επίσης  σε κάνει να αναρωτιέσαι για τα θρησκευτικά ιδρύματα που επιβάλλουν ξυρισμένο κεφάλι στους θιασώτες. Είμαι μεγάλος οπαδός της διδασκαλίας του Βούδα Shakamuni, αλλά ξυρισμένο κεφάλι είναι υποχρεωτικο και για τους βουδιστές μοναχους. 

Εάν η τρίχα έχει ένα σκοπό, οπως αυτη η συγκεκριμένη μελέτη που προτεινω, ο οποιος (σκοπος) είναι να λειτουργήσει ως ένα είδος  κεραίας η οποια αυξάνει  τις ψυχικές ικανότητες μας, τότε είναι λίγο ανησυχητικό το γεγονός ότι τόσες πολλες λεγόμενες θρησκευτικές οδηγιες ζητουν  η τρίχα να ξυριστεί . 

Καλόγριες ξεκινουν  το ταξίδι τους  με την εκκλησία, έχοντας τα κεφάλια τους ξυρισμένα.

Μαρτυρία μιας μοναχή :
"Αφου είχα υπογράψει όλους τα όρκους, η Ηγουμένη κουρεψε
όλα τα μακριά μαλλιά μου με το ψαλίδι. Επρόκειτο να πωληθουν στον πλειοδότη, μιας και τα ανθρώπινα μαλλιά φέρνουν μια καλή τιμή αγοράς και εμπορεύονται τα πάντα. "
ΠΗΓΗ ΕΔΩ


Σαμψών
Πριν από έξι μήνες άρχισα την έρευνα σχετικα με την  British Royals, και  τον ισχυρισμό τους ότι κυβερνουν ελέω Θεού και αυτή η έρευνα  με οδήγησε παραδόξως μου σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σημασία των μαλλιών. 

Ο βιβλικος Σαμψών ήταν από τη φυλή του Ισραήλ Νταν και αποτελει εναν από τους ισραηλινους μεσσιανικους χαρακτήρες. Μητέρα του ήταν μια βαρόνη , ένας άγγελος  την επισκέφθηκε και της είπε ότι θα γεννήσει ένα γιο, ο οποιος δεν θα επρεπε  ποτέ να κόψει τα μαλλιά του, και αυτός θα σώσει Ισραήλ από  τους τότε εχθρούς του, που εκείνη την εποχή ήταν οι Φιλισταίοι.

Είμαι σίγουρη ότι όλοι γνωρίζουμε το  έπος του Σαμψών και της Δαλιδα , η οποια πληρωθηκε από τους Φιλισταίους για να μάθουν πώς ο Σαμψών είχε τέτοιες υπεράνθρωπες δυνάμεις, και ανακαλύπτει ότι η δύναμη του έγκειται στα μακριά μαλλιά του, τα οποια του κοβεικανοντας τον αμέσως αδύναμομε αποτελεσμα οι Φιλισταίοι  να τον συλλαβουν. Μόλις τα μαλλιά κόπηκαν, ο Σαμψών αισθάνθηκε εντελώς αποκομμένος από τον Θεό του και τις εξουσίες του.

Μετά από λίγους μήνες σε αιχμαλωσία τα μαλλιά του, μεγάλωσαν λίγο πίσω, κατι  που του έδωσε αρκετή δύναμη ωστε να ωθήσει τους δύο πυλώνες του ναού των Φιλισταίων, γκρεμιζοντας το ναό και  σκοτώνοντας όλους σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένου και του ιδιου.




ΟΙ ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΟΙ εδω


Η έρευνα, επίσης, με οδήγησε να μελετήσω τους Μεροβιγγειους . Η  Πριγκίπισσα Νταϊάνα  προφανώς καταγόταν από τη γαλλους Μεροβιγγειους , και έτσι ο Prince William αποτελει την συνεχεια αυτής τη γραμμής. (Καμία ένδειξη αυτή υπάρχει)

Οι Μεροβιγγειοι ήταν φημισμένοι μάγοι, προικισμενοι με ικανοτητες μαγειας και προφητειας.  Πίστευαν οτι  εξουσίες τους προερχονταν από  τα μακριά μαλλιά τους!

Είναι ιστορικά γνωστοι ως οι Βασιλεις με τα μακρια μαλλια, και θέτουν μια τάση, που για εκατοντάδες χρόνια οι Γαλλοι Βασιλεις ακολουθησαν, κατι που συνεχιστηκε για παρα πολυ μεγαλο διαστημα ακομη και μετα τον τελευταιο Μεροβιγγειο Βασιλια και που οι μετεπειτα  δυναστείες  εκτισαν την πεποίθηση ότι τα μακριά μαλλιά με κάποιο τρόπο συμβολίζουν τις  μαγικές δυνάμεις . 

Στους μετέπειτα αιώνες, αν ενας μη  Μεροβιγγειος  βασιλιάς γινοταν φαλακρός, ή η τρίχα του ηταν λεπτή ή γκρι,  φορουσαν περίτεχνες περούκες .

Οι Μεροβιγγειοι ήταν τηλεπαθητικοι, και φημισμένοι λόγω της αξιοσημείωτης μακροζωία τους. Επίσης, λέγεται ότι ητανι μεγάλοι θεραπευτές. Οι ανασκαφές στους τάφους των  Μεροβιγγειων Βασιλέων  έχουν φερει στο φως κρυστάλλινες σφαίρες, και άλλα σύνεργα που συνδέονται με τις απόκρυφες ή εσωτερικές πρακτικές.

Ο τελευταίος Μεροβιγγειος Βασιλιας ήταν ο Childeric III, ο οποίος καθαιρέθηκε από τον Pipin the short , υστερα απο διαταγη  του Πάπα, και του οποιου τα μαλλιά κοπηκαν τελετουργικα  από το νέο βασιλιά Pipin. Δεδομένης της σημασίας που εδιναν οι Μεροβιγγειοι βασιλεις  στα μακριά μαλλιά τους, αυτή  ήταν η τελευταία πράξη της DIS-ενδυνάμωσης.

ΣΙΧ

"Kesh είναι η σανσκριτική λέξη για τα μαλλιά. Keshava είναι επίσης ένα από τα ονόματα του Θεού στον Ινδουισμό, η οποία σημαίνει "με όμορφα μαλλιά.

« Στον Ινδουισμό,  τα μαλλια θεωρουνται ως το πιο σημαντικό μέρος του σώματος, το οποίο θα μπορούσε να θυσιαστεί, αντί να προσφέρουν θυσία του εαυτού. Τις σημερινες εποχες , τα μαλλιά περιορίζονται στο να θυσιαστουν με την ευκαιρία του προσκυνήματος των ναών. "

Συμφωνα με τη γιογκα θεωρια τα μαλλια επηρεαζουν την αντιληψη σας σχετικα με τις λεπτες ενεργειες και δονησεις.

Τα μαλλιά είναι ένα μέσο επέκτασης και  αυξημένης αντίληψης του μυαλού σου. Οι περισσότεροι σύγχρονοι άνθρωποι εχουν τελείως αποσυνδεθεί από το σώμα τους. 

Οι Τρίχες σας είναι μια μορφή της αντίληψης του δέρματος καθώς και ένα τμήμα της σπονδυλικής στήλης και του εγκεφάλου. 

Οι περισσότεροι σύγχρονοι άνθρωποι ξυριζουν τις τρίχες στη μασχάλη τους και ψεκαζουν αποσμητικό που μπλοκάρει τους πόρους, χωρίς να συνειδητοποιουν ότι ο ιδρώτας που φυσικά περνάει μέσα απο τις τρίχες στη μασχάλη λειτουργεί ως φυτίλι για να σκιαγραφήσει τα προϊόντα αποβλήτων από το σώμα που περιέχουν ιούς, βακτήρια, ορμόνες, κ.λπ. για να ρυθμίζουν και να κρατήσουν τα πάντα σε ισορροπία. 

Εχει επίσης αγνοηθεί το γεγονός ότι το 80% όλων των ανθρώπινων καρκίνων του μαστού πρώτο εμφανίζονται στο ανώτερο εξωτερικό τεταρτημόριο, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μασχάλη.

 Έτσι, η σοφία της νεωτερικότητας δεν με εντυπωσιάζει. Είναι αυτό που είναι ... αποσύνδεση και απουσία  συντονισμου της αντίληψης των φυσικών φαινομένων και της ενστικτώδη σοφίας αντίληψης του σώματος. 

Και αυτό είναι ακριβώς ό, τι αυτές οι μορφές της γιόγκα  σκοπεύουν να τονώσουν την ... αντίληψη και διαίσθηση, είτε από εσωτερική σιωπή με ξυρισμένο κεφάλι, ή  μεσω ενεργειακου συντονισμου μέσω άκοπων τριχων ". λινκ

ΟΙ ΡΑΣΤΑΣ

"Τα μαλλιά είναι ο δέκτης και πομπός της θείας εκπόρευσης ο οποιος  θα σας κάνει  δεκτικό σε πνευματικές δυνάμεις.
 Άγιοι και σοφοί ενστικτωδώς αφηναν τα μαλλιά τους να μεγαλώνουν. 

Οι Rastafarians dredlocks (λινκ) θεωρούν ως ποιότητα των Μαύρων ανθρωπων: θεωρούν τα μαλλια ως «υψηλής τάσης καλώδια", τα οποίο μεταδίδουν θεία ενέργεια και έμπνευση από τον Jah (ο Θεός) τον δημιουργό, στον Rasta, τον καθρέφτη. 

Στο σώμα μας, το οποίο είναι ο ναός του Θεού, το κεφάλι μας, το «άγιο των αγίων», είναι το υψηλότερο σημείο, ενώ τα μαλλιά μας, το φυσικό στέμμα του, είναι σαν το κωδωνοστάσιο της εκκλησίας και εχει  κάθετη σχέση  με το Θεό. 

Εκπροσωπώντας την αντοχή μας, αποτελεί μια κεραία μέσω του οποίου η πνευματική δύναμη μπορεί να κατέβει μεσω των σπειροειδων μαλλιων.

"Τα κρύσταλλα έχουν την εξουσία να λαμβάνουν και να μεταδίδουν κύματα ενέργειας. Τα πρώτα ραδιόφωνα  χρησιμοποιούσαν  κρυστάλλους χαλαζία. 

Η κύρια σύνθεση των κρυστάλλων χαλαζία είναι το πυρίτιο. Το πυρίτιο είναι επίσης ένα βασικό ορυκτό που βρισκεται στα μαλλιά, και αναμφίβολα συμβάλλει στην ικανότητα της κεραίας. 

Δεν είναι τυχαίο ότι το πυρίτιο είναι επίσης το πιο σημαντικό συστατικό των υπολογιστών?Το Πυριτιο επιτρέπει στους υπολογιστές να έχουν  μυαλό και  ιδιότητες συμπεριλαμβανομένης της "μνήμης". 

Το πυρίτιο είναι επίσης ένα σημαντικό ορυκτό που βρισκεται στον εγκέφαλο, η οποία είναι η έδρα του νου ».

ΠΗΓΗ Sandra Barr
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα