Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Γιατί ο Προληπτικός Έλεγχος για τον Καρκίνο όχι μόνο δεν “Σώζει Ζωές” αλλά είναι και Επιζήμιος, σύμφωνα με μελέτη στο British Medical Journal.

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Universita' degli Studi di Napoli, Federico II

Πρόεδρος του European Institute of Nutritional Medicine, E.I.Nu.M

 

Ο προληπτικός έλεγχος για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου έχει προβληθεί και θεωρείται από πολλούς το πιο ισχυρό όπλο για την διαφύλαξη της υγείας μας από την απειλητική αυτή ασθένεια. 
Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal1 οι ερευνητές αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι οι υποστηρικτές του προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο επιμένουν ότι αυτός σώζει ζωές, τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν σταθερά ότι όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά είναι και επιζήμιος. 2-4 
Τα στοιχεία από την ανάλυση πολυάριθμων μελετών έδειξαν ότι ενώ ο προληπτικός έλεγχος μπορεί να μειώσει τη θνησιμότητα που οφείλεται σε κάποιο συγκεκριμένο είδος καρκίνου αυτό δεν συνοδεύεται από την συνολική μείωση των θανάτων. Δεν πεθαίνει κανείς από καρκίνο του μαστού για παράδειγμα αλλά από κάποια άλλη νόσο που προκύπτει ως παρενέργεια της διαδικασίας πρόληψης.  

Η συγκεκριμένη μελέτη δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο δείγμα, αλλά συνέχεια σειράς μελετών δημοσιευμένων στα εγκυρότερα ιατρικά περιοδικά τα τελευταία χρόνια, που αναδεικνύουν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα του τρέχοντος ιατρικού μοντέλου πρόληψης. 2-4 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα