Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ο θάνατος δεν είναι μια διαφυγή

Τι είναι ο θάνατος; – GreekPress

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν κάποιος πεθάνει, είτε αφήνει πίσω του όλα τα προβλήματά του και εισέρχεται στην ειρήνη του παραδείσου ή μπαίνει σε αιώνιο βασανισμό. Μια τέτοια υπόθεση δεν είναι σύμφωνη με την πραγματικότητα. Ο άνθρωπος φεύγει από το φυσικό του σώμα, αλλά εξακολουθεί να έχει τα αστρικά και νοητικά του σώματα, καθώς και όλες τις αναμνήσεις του από πολλές προηγούμενες ζωές αν είναι εξελιγμένος.

Το αστρικό μας σώμα είναι μερικές φορές η αιτία όλων των δεινών που δοκιμάζει το φυσικό μας σώμα. Και πολύ συχνά είναι το νοητικό σώμα και οι σκέψεις μας που οδηγούν τη φυσική μας ύπαρξη σε μονοπάτια βασάνων, πόνου και καρμικών εμπλοκών και επιπλοκών. Η φυσική ζωή αντανακλά όλα όσα υπάρχουν στα λεπτοφυή πεδία, αλλά, εάν ο ανακλαστικός παράγοντας αφαιρεθεί , δεν σημαίνει ότι η αρχική πηγή της αντανάκλασης δεν υπάρχει ακόμη. Μεταφέρουμε μαζί μας όλα τα προβλήματά μας στον Λεπτοφυή Κόσμο·  ή, είναι ακόμη καλύτερο να πούμε ότι αποκτούμε επίγνωση αυτών στον Λεπτοφυή Κόσμο.



Έτσι μπορούμε να πούμε ότι ο θάνατος δεν είναι μια διαφυγή, σαν να έχουν πληρωθεί όλοι οι λογαριασμοί σας, όλα τα προβλήματά σας να έχουν επιλυθεί και ξαφνικά μπαίνετε στον Λεπτοφυή Κόσμο ως ένα νέο ον. Είναι η ανθρώπινη φαντασία που δημιούργησε την έννοια της αρχής και του τέλους. Υπάρχει μόνο μία πραγματικότητα, η οποία μπορεί να ονομαστεί ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Thought & the Glory of Thinking


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα