Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Εξαγνίζοντας τον χώρο για διαλογισμό


Στην διάρκεια του διαλογισμού μπορείτε να ακούτε κλασική μουσική και να χρησιμοποιείτε θυμίαμα. Η κατάλληλη μουσική και το κατάλληλο θυμίαμα εξαγνίζουν το χώρο και τα αντικείμενα από τους δυσαρμονικούς κραδασμούς και τις σκεπτομορφές, και έτσι σας διευκολύνουν στο να διαλογιστείτε και να εισέλθετε σε ανώτερες καταστάσεις συνείδησης.


Κατά την διάρκεια του διαλογισμού μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας μιλάει. Απομακρύνετε το τηλέφωνο για να μην σας ενοχλήσει. Σοβαρή ζημιά μπορεί να προκληθεί στο αιθερικό σώμα και στο νευρικό σας σύστημα στην περίπτωση ταραχής από έναν ξαφνικό θόρυβο ή μια άλλη διακοπή που συμβαίνει ενώ βρίσκεστε σε βαθύ διαλογισμό.

Πολλοί δάσκαλοι συμβουλεύουν την χρήση του σανταλόξυλου ,του Τριαντάφυλλου, της μέντας, του πεύκου και του ευκάλυπτου.

Μπορείτε να καίτε λιβάνι σανταλόξυλου ή Τριαντάφυλλου ή να ρίχνετε λίγες σταγόνες από λάδι μέντας, πεύκου ή ευκάλυπτου σε ένα μπώλ με νερό και να το τοποθετείτε κοντά στο μέρος που διαλογίζεστε. Όλα αυτά έχουν μία πολύ ισχυρή εξαγνιστική επίδραση όχι μόνο αντικειμενικά, αλλά και υποκειμενικά.

Όχι μόνο εξαφανίζουν τις ανεπιθύμητες οσμές, αλλά καθαρίζουν επίσης τις αρνητικές και άσχημες ή κατώτερες σκεπτομορφές και τα συναισθηματικά κύματα που επικρέμονται στο δωμάτιό σας.Επισης σας ανυψώνουν και σας διευκολύνουν να περάσετε σε βαθύτερα επίπεδα συνείδησης.


Τορκόμ Σαραϊνταριάν.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα