Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Η σύνδεση με τον Θεό δημιουργεί μαγνητισμό που προσελκύει όλους εκείνους που θα σας βοηθήσουν

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεό

Η σύνδεση με τον Θεό δημιουργεί μαγνητισμό και ο μαγνητισμός σας προσελκύει όλους εκείνους τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε μια αποστολή. Μπορείτε να βρείτε συνεργάτες στο γραφείο σας, στην επιχείρησή σας, αλλά και στην οικογενειακή σας ζωή. Ιδανικά, μια οικογένεια είναι μια ομάδα συνεργατών.

Θυμάμαι τη γιαγιά μου, που έφτασε ενενήντα έξι χρονών. Υπήρχαν σχεδόν ογδόντα μέλη της οικογένειας που ζούσαν στο πολύ μεγάλο σπίτι μας, και εκείνη ήταν ο μοχλός, ο μαγνήτης της οικογένειας. Όλα τα μέλη της οικογένειας - γιατροί, δικηγόροι, φιλόσοφοι - συνήθιζαν να ζητούν τη συμβουλή της για τα προβλήματά τους.

Μια μέρα ένας από τους δικηγόρους στην οικογένειά μας πήγε στη γιαγιά για προσωπικές συμβουλές. Ήμουν περίεργος γιατί ένας δικηγόρος χρειαζόταν συμβουλές από εκείνη, γι 'αυτό πήγα κρυφά να ακούσω. Της είπε: "Η γυναίκα μου και εγώ αντιμετωπίζουμε προβλήματα, με σκοτίζει. Έχετε κάποιες συμβουλές;" "Ντροπή σου!" είπε. "Είσαι δικηγόρος, δεν μπορείς να βρεις τους τρόπους και τα μέσα για να ευχαριστήσεις τη γυναίκα σου και να την κάνεις να σε ευχαριστεί; Φύγε από εδώ!" Μια ώρα αργότερα επέστρεψε για να πει: "Τα καταφέραμε, όλα είναι καλά, και είμαστε ευτυχισμένοι τώρα". Τότε η γιαγιά του είπε: "Πρώτα να εφαρμόζεις το νόμο στο σπίτι σου, και ύστερα στην αγορά."



Η γιαγιά μου μπορούσε να κρατάει ενωμένη ολόκληρη οικογένεια ογδόντα ανθρώπων σαν συνεργάτες. Θυμάμαι μια μέρα χρειαζόμασταν μια γέφυρα να χτιστεί στο κτήμα μας. Στο δείπνο, είπε σε όλους: "Πρέπει να αποκτήσουμε μια γέφυρα. Τι συμβαίνει με όλους εσάς;" Τρεις μέρες αργότερα, η γέφυρα είχε χτιστεί. Ποτέ δεν έδωσε κάποια εντολή· απλά έκανε υπαινιγμούς. Κατάφερνε την οικογένεια να κάνει πράγματα με το μαγνητισμό της.

Μια μέρα την ρώτησα: "Γιαγιά, ποια είναι η πηγή της δύναμής σου;" Μου είπε: "Έλα να κοιμηθείς εδώ μαζί μου απόψε και θα δεις." Στις δύο η ώρα το πρωί γονάτισε και άρχισε να προσεύχεται και να διαλογίζεται. "Κύριε, φώτισε το νου μου, δώσε δύναμη στην καρδιά μου και ενεργοποίησε το σώμα μου. Σε χρειάζομαι για να καθοδηγείς αυτή την οικογένεια". Κοίταξα γύρω για να δω σε ποιον μιλούσε, αλλά κανείς δεν ήταν εκεί. Στις τεσσερισήμιση, σηκώθηκε πάλι και προσευχήθηκε κι άλλο. Ήταν υπέροχο· ένιωσα ενέργεια σε όλο το δωμάτιο.

Αργότερα το πρωί, η γιαγιά μου με ρώτησε: "Είδες από πού έρχεται η δύναμή μου;" "Ναι," είπα, "το είδα. Ένιωσα τη δύναμή σου". Τότε μάζεψα αμέσως μια ομάδα φίλων μου και με υπερηφάνεια είπα: "Η γιαγιά μου μιλάει με το Θεό, γι' αυτό είναι τόσο ισχυρή".


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Meditation vol.1 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα