Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΥΠΕΡΚΥΜΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!


Ίσως αυτό το Φθινόπωρο να φέρει το τέλος της τυραννίας του πλανήτη από την "κλίκα" και τους ερπετοειδείς πάτρωνες της..
ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΥΠΕΡΚΥΜΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
Το Γαλαξιακό Υπερκύμα θα απελευθερώσει την αλήθεια φέρνοντας το Χάος! Ωστόσο αυτό θα είναι καλό, γιατί θα σηματοδοτήσει το τέλος της ψευδούς πραγματικότητας που βιώνουμε. Θα είναι η αρχή της νέας πραγματικότητας της Γης, στο ενοποιημένο ανώτερο πεδίο συνείδησης.
Το Φθινόπωρο αυτό θα οδηγήσει σε μια νέα πραγματικότητα τον πλανήτη. Θα ανοίξουν οι Πύλες διαχωρίζοντας τον από την τρίτη διάσταση και οι άνθρωποι θα έχουν την περίεργη αίσθηση ότι θα έχουν μετακινηθεί κάπου αλλού και ο κόσμος θα τους φαίνεται πιο φωτεινός!
Τελικά, θα επέλθει η πλήρης κατάρρευση του τρέχοντος Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, όπου η έννοια του χρήματος θα καταστεί άνευ αντικειμένου, διότι δεν θα μπορεί να σχετίζεται με την νέα πραγματικότητα. Η κατάρρευση αυτή θα συνδεθεί με την ενοποιημένη ανώτερη συνείδηση ​​και την νέα ενεργοποιημένη φωτεινή Γη που θα αναδυθεί. Κανείς δεν θα είναι σε θέση να καταστείλει την ελεύθερη χρήση της ενέργειας των φωτονίων. Αυτό θα αλλάξει ολόκληρη την ύπαρξή μας και θα ολοκληρώσει την καθολική γνώση και Παιδεία μας μέσα σε μια νύχτα!

Οι άνθρωποι των Αποσχισθέντων Πολιτισμών του εσωτερικού της Γης, θα εισαγάγουν την τεχνολογία που θα αφαιρέσει όλες τις ακτινοβολίες και ακαθαρσίες από τους ωκεανούς. Η τεχνολογία αυτή υπάρχει και είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί αμέσως..
Είμαστε σχεδόν στο σημείο της πιο συναρπαστικής εμπειρίας που θα βιώσουμε ποτέ. Όσοι από εμάς είμαστε έτοιμοι, θα μας φανεί σαν ένα τεράστιο θαύμα που περιμέναμε και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά μας. Ότι πιο υπέροχο που περιμέναμε να μας συμβεί!

Σπύρος Μωκιάτος ..Όταν έρχεται ένα κύμα ενέργειας ή φωτός, υπάρχει μια κατεύθυνση. Το κύμα πηγαίνει από μια κατεύθυνση προς μια άλλη. Όμως, αν ένα άλλο κύμα έρχεται από μια άλλη κατεύθυνση, αυτό επηρεάζει την αρμονική του κύματος. Αγαπημένοι μας, μην ανησυχείτε πολύ αν δεν μπορείτε να το παρακολουθήσετε όλο αυτό. 
Προς το τέλος του Σεπτεμβρίου αυτού του έτους, έρχεται ένα κύμα το οποίο θα ενωθεί πολύ σύντομα με ένα άλλο. Το κύμα που έρχεται είναι από ένα κβάζαρ, το οποίο είναι το αποτέλεσμα της κατάρρευσης και έκρηξης ενός άστρου (σ.τ.μ. εδώ πρέπει να εννοεί πάλσαρ και όχι κβάζαρ). Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η ενέργεια απλώνεται στο σύμπαν και μερικές φορές ταξιδεύει χιλιάδες χρόνια πριν φτάσει στον στόχο του. Η Γη ήταν ο στόχος αυτού του κύματος και όταν αυτή η ενέργεια αποκαλυφθεί, το κύμα θα ενωθεί μαζί της για να κινήσει την ανθρώπινη εξέλιξη προς τα εμπρός..

..Το κύμα θα έρθει αρχικά στις 27 Σεπτεμβρίου αλλά ταξιδεύει εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δεν είναι κύμα με την έννοια που είχε παλιά. Γι’ αυτό τον λόγο, μόνο οι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι θα νιώσουν τις πρώτες αλλαγές. Πολύ σύντομα, το κύμα θα ενωθεί με ένα άλλο για να φέρει τις δυνατότητες της γρήγορης εξέλιξης σε ένα άλλο επίπεδο..

.. Το κύμα ενέργειας που καταφθάνει, θα διαρκέσει αρκετούς μήνες. Είναι συμφωνημένο να έρθει κι αυτό είναι ασυνήθιστο. Κάθε άνθρωπος έχει την ευκαιρία να κάνει άλμα σε νέα επίπεδα. Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως η δόνησή σας έχει ένα εύρος. 
Αν συγκρίνετε το υψηλότερο δονητικό επίπεδο που υπάρχει στην ανθρωπότητα με το δικό σας χαμηλότερο επίπεδο, αυτό είναι το εύρος της ανθρωπότητας ως σύνολο. Το εύρος όχι μόνο κινείται πολύ γρήγορα σε εξέλιξη αλλά έχει επίσης την τάση να επιμηκύνεται. Οι υψηλότερες δονήσεις γίνονται βαθύτερες και απομακρύνονται μεταξύ τους πιο πολύ απ’ ό,τι οι βαθύτερες και χαμηλότερες δονήσεις. Αυτό είναι ανησυχητικό και το παρατηρούμε. 
Καθώς αρχίζετε να αποχωρίζεστε μεταξύ σας στη Γη, αυτό αποτελεί πρόκληση κι εκεί είναι που συμβαίνουν πολλοί περιορισμοί, απογοητεύσεις και θυμός στη Γη τώρα. Η δυσχέρεια αυτή που υπάρχει σε πολλούς ανθρώπους, συμβαίνει επειδή πολλές φορές δεν έχετε τη σύνδεση για να δημιουργήσετε. 
Αγαπημένοι μας, σας ζητάμε να προετοιμαστείτε γι’ αυτό και να είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τα όνειρά σας. Συνδεθείτε με το κανάλι και το πνεύμα σας για να αρχίσετε να τα ενώνετε όλα αυτά. Γιατί βρίσκεστε εδώ; Τι ήρθατε να κάνετε; Ποιο είναι το πάθος σας; Ποιο κομμάτι του παζλ φέρατε; Οι περισσότεροι έχετε μια πολύ καλή ιδέα για το ποιο είναι και βρίσκεστε στο μονοπάτι να διεκδικήσετε τη μεγαλοπρέπειά σας στο παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής. Η μαγεία έχει ήδη τεθεί σε κίνηση, οπότε σας ζητάμε να κάνετε το βήμα και να φέρετε αυτό το φως. Μπορείτε να φοβηθείτε ή να αγαπήσετε, δεν μπορείτε όμως να κάνετε και τα δύο ταυτόχρονα. 
Λοιπόν, πόση αγάπη μπορείτε να φέρετε στον πλανήτη; Μπορείτε να δείτε πόση ομορφιά βρίσκεται γύρω σας και να τη μοιραστείτε με τους άλλους; Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό στην εποχή που έρχεται, γιατί η ανθρωπότητα ελπίζει να ανυψώσει το επίπεδο δόνησής της εδώ και αρκετό καιρό. Βρίσκεστε σε μια αργή και σταθερή πορεία αλλά τώρα κάνετε ένα γρήγορο άλμα προς τα εμπρός, σαν να βρίσκεστε σε εκθετική πορεία. Αγαπημένοι μας, αυτό που έχετε στο μυαλό σας είναι τέλειο...



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα