Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Oποιος άνθρωπος δεν γνωρίζει την ιστορία της ανθρωπότητας στην Γη ζει για πάντα σε έναν εικονικό κόσμο που δημιούργησαν οι επικυρίαρχοι του πλανήτη Γη



ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ
Όλοι θα συμφωνείτε πιστεύω ότι οι θρησκείες μας διδάσκουν να μην προσέχουμε την ιστορία της ανθρωπότητας πάνω στην Γη αλλά να βλέπουμε την αλήθεια της ζωής από την εμφάνιση του Χριστού και μετά. 
Ακόμη η επιστήμη σε κοινή θέση με τις θρησκείες, μας αποκρύπτει την ανθρώπινη παγκόσμια ιστορία δημιουργώντας μία δική της ψευδή παγκόσμια ιστορία αναιρώντας τόσα και τόσα αρχαιολογικά ευρήματα που μας αποδεικνύουν το αντίθετο. 

Και οι θρησκείες αλλά και η επιστήμη δεν θέλουν να βλέπουμε σε βάθος χρόνου πριν το 4.000 π.Χ. την παγκόσμια ιστορία, θεωρώντας και οι δύο ότι δεν υπάρχει λόγος, αφού για τις μεν θρησκείες τότε έκανε την εμφάνιση του ο άνθρωπος στην Γη, για την μεν επιστήμη δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε διότι η ανθρωπότητα μέχρι εκείνη την εποχή δεν είχε εξελιχθεί ακόμη γι'αυτό και δεν έχει κάτι να μας προσφέρει, αφού μόλις το 4.000 π.Χ. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ σύμφωνα με την επίσημη και "έγκυρη" επιστήμη και τις επίσημες σοφιστείες και θρησκείες. 

Καταλάβατε τι σας λέω; κάποιοι επικυρίαρχοι του πλανήτη δεν θέλουν με τίποτα να μάθουμε για το παρελθόν μας πάνω στην Γη!

Αν είναι αλήθεια αυτό, τότε εξηγείται το φαινόμενο που παρατηρήθηκε με την εμφάνιση του Χριστού και μετά, της αλλαγής μέτρησης του χρόνου,  της καταστροφής όλων των αρχαίων Ελληνικών κειμένων και γραμματείας γενικά, και της παγκόσμιας αρχαίας γραμματείας στο σύνολο, ώστε να μην υπάρχει καταγεγραμμένη πουθενά η παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας! 

Άρα θέλουν να σβήσουμε να διαγράψουμε από την μνήμη μας το παρελθόν μας! και να κάνουμε μία νέα αρχή όπως "κάποιοι" το θέλησαν και το επινόησαν! 

Όλα αυτά σε συνδιασμό με την άδικη συμπεριφορά ενάντια στην ανθρωπότητα από κάποιους υποτιθέμενους "πλούσιους" και ισχυρούς ανθρώπους, διαβόλους και τριβόλους, που δημιούργησαν μία νέα ανθρωπότητα δούλων και σκλάβων χωρίς δική τους σκέψη, άρα χωρίς νόημα και ουσία στην ζωή τους, διότι η ανθρωπότητα ασχολείται αποκλειστικά με ανούσια πράγματα που τα θεωρεί ως την μόνη αλήθεια αφού όσοι ασχολήθηκαν δεν την  ανακάλυψαν και ποτέ μας λένε.

Και ενώ δημιουργήθηκαν οι θρησκείες και κάθε παρόμοιες σοφιστικές θεωρίες, στο παγκόσμιο σκηνικό, ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ Η ΕΠΙΣΤΉΜΗ, όλα μας οδηγούν ότι η αλήθεια βρίσκεται καλά κρυμμένη στους πολλούς και ολοζώντανη μπροστά στους λίγους! τους επικυρίαρχους του πλανήτη. 

Η αλήθεια δεν φοβάται το ψέμα, αλλά το ψέμα φοβάται την αλήθεια! 
Εσείς πιστεύετε ότι όλα όσα μας δίδαξαν ως αλήθεια είναι η αλήθεια της ζωής; για σκεφτείτε το και βγάλετε τα συμπεράσματα σας! 


morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα