Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Φυσικό σούπερ αντιβιοτικό καταστρέφει όλες τις λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης και των νεφρών με την πρώτη χρήση!

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, φυσικά, σας παρουσιάζουμε ένα από τα πιο δημοφιλή φυσικά αντιβιοτικά, που εξαλείφει αυτό το δυσάρεστο γεγονός, αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία.
Όποιος έχει αντιμετωπίσει μια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος ξέρει πόσο επώδυνη και επίμονη μπορεί να είναι. Η συνεχής ανάγκη για ούρηση, και ο οδυνηρός πόνος και η πίεση που νιώθεις ακόμη κι όταν αδυνατείς να ουρήσεις. Ωστόσο, ορισμένα φυσικά αντιβιοτικά μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά με τη φλεγμονή της ουροδόχου κύστης.
ndnfkjdo498375134778-600x398
Κάθε πέμπτη γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με μια φλεγμονή της ουροδόχου κύστης και λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος κάθε χρόνο που προκαλείται από το βακτήριο Escherichia coli. Στις περισσότερες περιπτώσεις η ασθένεια υποχωρεί από μόνη της. Αλλά εάν έχετε συμπτώματα κυστίτιδας, τότε πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό. Τα συμπτώματα της κυστίτιδας σας αναγκάζουν να επισκέπτεστε την τουαλέτα κάθε 10 λεπτά και κατά την ούρηση να νιώθετε ένα πολύ οδυνηρό αίσθημα καύσου και μπορεί να παρατηρήσετε αίμα στα ούρα, πόνο στην πλάτη, πυρετό ή ρίγη.
Φυσικό αντιβιοτικό - Συνταγή
Συστατικά:
- 250 γραμμάρια ρίζας μαϊντανού
- 250 γραμμάρια φλούδα λεμονιού
- 250 γραμμάρια μέλι
- 200 γραμμάρια ελαιόλαδο

Παρασκευή:
Ψιλοκόβουμε τη ρίζα μαϊντανό σε πολύ μικρά κομμάτια και την τοποθετούμε σε ένα μπλέντερ με τη φλούδα λεμονιού, το μέλι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε τα υλικά καλά μέχρι το μείγμα να διαλυθεί. Διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο.
Κατανάλωση:
Καταναλώνουμε μία κουταλιά του φαρμάκου κάθε πρωί.
Σημείωση:
Το μέλι πρέπει να είναι βιολογικό, αγορασμένο από έναν αξιόπιστο μελισσοκόμο και να είμαστε βέβαιοι ότι το λεμόνι είναι χωρίς φυτοφάρμακα. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει τα λεμόνια σας από το σούπερ μάρκετ, τα βάζουμε σε νερό στο οποίο έχουμε προηγουμένως διαλύσει σόδα, προκειμένου να αρθούν τυχόν κατάλοιπα φυτοφαρμάκων και τοξικών ουσιών. Επίσης, πλένουμε τη ρίζα μαϊντανού πριν την χρησιμοποιήσουμε.
Tip:
Αποφεύγετε καφεΐνη, σοκολάτα. Αυτά τα συστατικά βοηθούν τα βακτήρια να εισβάλουν στο ουροποιητικό σύστημα πιο γρήγορα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα