Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Κακοσμία στόματος: Τρικ υγείας για να την εξαφανίσετε άμεσα

κακοσμία

Η κακοσμία στόματος είναι ένα συχνό πρόβλημα που ταλαιπωρεί εκατοντάδες ανθρώπους.
Οι κυριότερες αιτίες που προκαλούν το πρόβλημα αυτό είναι  η καταμάλωση συγκεκκριμένων τροφών που επιδεινωνουν την κακοσμία στόματος Το σκόρδο, ο καφές, τα κρεμμύδια και τα καυτερά φαγητά προκαλούν κακή αναπνοή αφού οι μυρωδιές  των τροφίμων αυτών εισχωρούν στο αίμα και κατευθύνονται αμέσως στους πνεύμονες, από όπου αποχωρούν, κάθε φορά που εκπνέετε.
Άλλες αιτίες που επιδεινώνουν το πρόβλημα αυτό είναι το κάπνισμα, οι μακροχρόνιες δίαιτες καθώς επίσης και η λήψη κάποιων συγκεκριμένων φαρμάκων που προκαλούν ξηρότητα στο στόμα ενισχύοντας τη δυσοσμία. για κάποια ασθένεια των ούλων.
Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να αντιμετωπίσετε εδώ και τώρα την κακοσμία στόματος.
Οι επιστήμονες  της Αμερικανικής Οδοντιατρικής Εταιρείας  συνιστούν σε όσους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό να υιοθετήσουν κάποιες συνήθειες μέσα στην καθημερινότητα τους ώστε να απαλλαγούν μια για πάντα από το πρόβλημα αυτό.

Καλό βούρτσισμα

Το τακτικό βούρτσισμα των δοντιών, όχι μόνο εμποδίζει τις οσμές που προκαλούν πλάκα, αλλά συμβάλλει στην υγεία των δοντιών και των ούλων σας. Μη ξεχνάτε να βουρτσίζετε και τη γλώσσα σας.
Χρησιμοποιήστε στοματικό διάλυμα
Τα στοματικά διαλύματα μπορεί να χαρίζουν δροσερή αναπνοή, αλλά αυτή δε διαρκεί για πολύ. Ωστόσο, υπάρχουν ειδικά σκευάσματα, που εξαλείφουν τα βακτήρια, τα οποία προκαλούν κακή αναπνοή.
Πιείτε νερό
Το νερό επιπλέον ξεπλένει τα βακτήρια και τα υπολείμματα φαγητού, ενώ συμβάλλει και στην απώλεια κιλών.
Τρώτε πρωινό
Ένα καλό πρωινό είναι η λύση στην πρωινή  δυσοσμία
Τρώτε φρούτα και λαχανικά
Τα μήλα, τα καρότα και άλλα σκληρά φρούτα και λαχανικά, βοηθούν τον οργανισμό να απαλλαγεί από τα υπολείμματα φαγητού, που προκαλούν πλάκα στο στόμα.
Τσίχλες με ξυλιτόλη χωρίς ζάχαρη
Οι τσίχλες, που αντί για ζάχαρη περιέχουν το φυσικό γλυκαντικό ξυλιτόλη, μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη βακτηρίων στο στόμα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα