Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ένα Θαυματουργό Βότανο: την Πέμπτη ήταν 72 κιλά και το Σάββατο 67!

Αποτέλεσμα εικόνας για A Miracle Herb: This Woman Was 72kg On Thursday, And Went Down To 67kg By Saturday
Συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα τον μαϊντανό ως καρύκευμα. Ωστόσο, το σώμα μας δεν αποκομίζει πλήρως τα οφέλη του γιατί συνήθως τον χρησιμοποιούμε σε ελάχιστες ποσότητες. Τόσο οι ρίζες όσο και τα φύλλα του μαϊντανού έχουν φαρμακευτικές ιδιότητες.
Αυτές οι φαρμακευτικές ιδιότητες είναι αποτελεσματικές στη θεραπεία των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, μεταξύ άλλων συναφών επιπλοκών, όπως οι παθήσεις των νεφρών.
Μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Βοσνία έκανε γνωστή μια συνταγή για την παρασκευή τσαγιού με βάση τον μαϊντανό. 

Την Πέμπτη ζύγιζε 72kg , όταν άρχισε να λαμβάνει το τσάι μαϊντανού. Δύο ημέρες αργότερα, το Σάββατο, είχε χάσει 5 κιλά σε βάρος. Σύμφωνα με αυτήν, το λίπος αποβλήθηκε από το σώμα της ως απόβλητα.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ό, τι χρειάζεσαι:
  1. Μαϊντανό -5 κουταλιές της σούπας.
  2. Νερό - 1 λίτρο.
Πώς να το προετοιμάσετε:
  • Θερμαίνουμε το νερό έως το σημείο βρασμού. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον μαϊντανό και τον αφήνουμε να μουλιάσει για 20 λεπτά.
  • Στραγγίξτε για να αφαιρέσετε τον μαϊντανό. Το τσάι σας είναι έτοιμο για κατανάλωση. Μπορείτε να προσθέσετε μέλι για γεύση.
Το νεφρό απορρίπτει την περίσσεια του νερού από το σώμα σας. Αυτό το νερό κανονικά μεταφέρει τοξικές ουσίες, επικίνδυνα βακτήρια, όπως επίσης και τα νεκρά κύτταρα. Ο μαϊντανός είναι πλούσιος σε διουρητικές ιδιότητες, εκτός του ότι είναι ένα αντιοξειδωτικό που παίζει αναπόσπαστο ρόλο στη διαδικασία απέκκρισης.
Καλό θα είναι να πίνετε τσάι μαϊντανού σε μέτριες ποσότητες, καθώς μπορεί να καταλήξει να είναι καταστροφικό, αν πάρετε περισσότερο από ένα λίτρο σε μία ημέρα.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα