Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις τα λεμόνια φρέσκα για ένα μήνα!

Εδώ είναι ένα απλό τέχνασμα που θα παρατείνει τη φρεσκάδα των αγαπημένων σας εσπεριδοειδών.
Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει φρέσκο ​​λεμόνια για ένα μήναΑπό τη μια πλευρά, αποθηκεύουμε πάντα ντομάτες, κρεμμύδια και πατάτες ακόμα και στο ψυγείο. Αν και αυτός δεν είναι ο ιδανικός τόπος αποθήκευσης για κάθε ένα από αυτά τα λαχανικά. Από την άλλη πλευρά, πολύ σπάνια διατηρούμε το λεμόνι στο ψυγείο, το οποίο είναι απολύτως λάθος.
Τα λεμόνια που βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου γίνονται σκληρά μετά από επτά ημέρες και είναι δύσκολο να πάρουμε το χυμό τους. Πλέον, με αυτό τον τρόπο το λεμόνι χάνει μερικά από τα πολύτιμα οφέλη του. Αλλά υπάρχει μια λύση και είναι πολύ απλή.

Ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνετε τη ζωή - γεύση, χυμό, απαλότητα - των λεμονιών μέχρι ένα μήνα, είναι απλά να τα αποθηκεύετε στο ψυγείο, σε μια σφραγισμένη πλαστική σακούλα ή σε τσάντα με φερμουάρ. 
Δεν θα αλλάξει τίποτα, αν απλώς τα βάλετε στο ψυγείο. Τα λεμόνια πρέπει να σφραγίζονται σε μια πλαστική σακούλα για να διαρκούν περισσότερο.
Έτσι, εκτός και αν χρησιμοποιείτε όλα τα λεμόνια μέσα σε 5 ημέρες, να τα αποθηκεύετε με αυτόν τον τρόπο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα