Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !

DOC.20140715_.1181383_Στις 10/02/2015 εκδικάσθηκε η πρώτη αγωγή Ομολογιούχου Ελληνικού Δημοσίου – πελάτη του γραφείου μας «Κυριακόπουλος, Σκιαδιώτη & Συνεργάτες» (KYROS LAW OFFICES”, κατά Τράπεζας με αίτημα την καταβολή αποζημίωσης από το «κούρεμα» των Ομολόγων, το γνωστό «PSI» και εκδόθηκε ήδη η πρώτη απόφαση για το θέμα αυτό από τα Ελληνικά Πολιτικά Δικαστήρια των Αθηνών.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση αλλά και συγκίνηση, ανακοινώνουμε στους πελάτες του γραφείου μας, αλλά και δι’ αυτών σε όλους τους Έλληνες οι οποίοι είτε ως φυσικά πρόσωπα, είτε ως απολυμένοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είτε ως Εταιρείες – Πάροχοι Υγείας, είτε ακόμη ως Ασφαλιστικά Ταμεία & Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, υπέστησαν την άδικη καθ’ όλα περιουσιακή σφαγή από το περιβόητο PSI («κούρεμα ομολόγων»), ότι το Δικαστήριο ΔΙΚΑΙΩΣΕ τον πελάτη μας και καταδίκασε την αντίδικο Τράπεζα να του  καταβάλλει αποζημίωση για την ζημία που υπέστη εξ αιτίας της αλλά και ηθική βλάβη για την ταλαιπωρία του.
Αυτή είναι Η ΠΡΩΤΗ -ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΤΑΘΜΟΣ της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

από την τόσο άδικη και αδιαφανή διαδικασία του PSI, με την οποία όχι μόνο καταστράφηκαν οι περιουσίες αποταμιευτών, εταιρειών που εξοφλήθηκαν με ομόλογα από το ελληνικό δημόσιο, Ασφ. Ταμείων κλπ αλλά οδηγήθηκε σε τεράστια ύφεση η Χώρα μας …..
Η πρώτη αυτή απόφαση μας γεμίζει αισιοδοξία για την εξέλιξη και των υπόλοιπων πολλών υποθέσεών μας, ιδιαιτέρως μάλιστα διότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε αντικειμενικά υψηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με τις άλλες υποθέσεις, αφού η πελάτις ήταν η ίδια τραπεζικό στέλεχος και η αντίδικος Τράπεζα διάδοχος της Τράπεζας από την οποία η Πελάτις μας τα απέκτησε αρχικά, που αμφισβήτησε ακόμη και την ευθύνη της από την διαδοχή !
Θεωρούμε, την πρώτη αυτή απόφαση μια πολύ σημαντική νίκη των επιχειρημάτων μας και του δικαίου σε πολύ δύσκολες συγκυρίες.
Συνεχίζουμε τις ακατάπαυστες προσπάθειές μας με ενισχυμένη δύναμη και αποφασιστικότητα για να δικαιώσουμε κάθε έναν από τους ανθρώπους, επιχειρήσεις και φορείς που μας εμπιστεύθηκαν τις ελπίδες τους για απόδοση δικαιοσύνης, με αίσθημα ευθύνης, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα να φτάσουμε μέχρι το τέλος !
Πιστεύουμε στη δύναμη των επιχειρημάτων μας, πιστεύουμε στο δίκαιο των αιτημάτων μας.
Ευχαριστούμε όσους μας εμπιστεύονται.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ……….
Για την
ΚYROS LAW OFFICES
Γιάννης Κυριακόπουλος – Μαρία Σκιαδιώτη
sbbcnews

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα