Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

«Το Εθνικό μας Χρέος και το Εθνικό μας Έλλειμμα»


Όταν τόσα χρόνια είχαμε πάρει δανεισμένα κεφάλαια από το διεθνές καπιταλιστικό σύστημα και βρεθήκαμε στο όριο της απόδοσής αυτών των κεφαλαίων τότε μοιραία ακολούθησε η απομείωση του Εθνικού μας Χρέους, που μας επέβαλλαν οι «εταίροι» μας…τρομάρα τους…δια της ψυχολογικής βίας. Και μετά επικαλούνται τάχα την ανάγκη της πλέριας συμμετοχής όλων των δανειστών, εννοώντας φυσικά με αυτά τα λόγια…..ότι πρέπει να πληρώσουν οι «δούλοι» δηλαδή ΕΜΕΙΣ…με τις αποταμιεύσεις των εργατών, των αγροτών και ολόκληρου του ελληνικού λαού. Με απλό τρόπο κυλάνε το χρέος τους από το Κράτος που στέρεψε πλέον από απόδοση στο γόνιμο χωράφι του αγρότη….για να πάρουν κι από εκεί κέρδη.
Όταν μπήκαμε λοιπόν στην Ε.Ο.Κ. ήμουν φανατικός αρνητής της ένταξης της χώρας μας στην Ε.Ε.…διότι η τότε (Ευρωπαική Ένωση)…δηλαδή μετά τον Πόλεμο είχε σχεδιάσει να φτιάξει αυτό το Νόμισμα που λέγεται σήμερα ΕΥΡΩ για να απορροφήσει όλα τα λαϊκά κεφάλαια και τότες θα στρέφονταν και στην Ελλάδα (γεωστρατηγικό σημείο ανατολής δύσης) για να της κόψουν το Χρέος…που θα της είχαν φορτώσει οι ίδιοι οι δανειστές της, με σκοπό να τραβήξουν από όλους τους εργαζόμενους και τους αγρότες ότι θα είχαν μαζέψει από το τέλος του Πολέμου και μετά.

Επειδή υπήρχε και υπάρχει σχέδιο εξόντωσης όχι μόνον της Ελλάδα μας, αλλά και της  Πορτογαλία, της Ιρλανδία, της Ισπανία και τέλος και της Ιταλίας….ώστε να γίνουν ένας ανοιχτός στόχος του διεθνούς κεφαλαίου και μόλις φτιάχνανε το νέο Νόμισμα που ονομάστηκε ΕΥΡΩ…τότες το άθροισμα των δικών τους χρεών…που με έντεχνο τρόπο και κόπο το φόρτωσαν στο νότο….αυτό θα τους έφερνε ισορροπία, ώστε το Χρέος να αντιπροσωπεύει μια ψευτο-ένωση, ώστε να μπορεί να ισοφαρίζει τα κέρδη των Γερμανο-Γάλλων και των υπόλοιπων ιμπεριαλιστών συμμάχων τους.
Κι όταν φτάνουμε στο δια ταύτα και ερχόμαστε στο σήμερα…ελέγχουμε και οδηγούμε τον κάθε λαό με μιντιακή προπαγάνδα και με πλύση εγκεφάλου και με πλήρη καθοδήγηση προς την απομείωση του Χρέους και τότε χρειάζεται μια γενικής φύσης Κυβέρνηση (π.χ. Κυβέρνηση συνεργασίας-Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ), που την γευτήκαμε πικρά και σκληρά …που τάχατες θα αντιπάλευε τα λαϊκά συμφέροντα σ’ όλο το πλάτος της ιδεολογικής αντιπάλης.
Λαέ βασανισμένε….κατάλαβέ το….ότι ο διεθνής παράγοντας του καπιταλισμού θα φροντίσει ήδη για σένα ώστε να μην υπάρχουν πλέον άλλες δυνατότητες  από αυτές που θα λέει η γενικής φύσης Κυβέρνηση συνεργασίας. ¨Όμως εσύ αντέδρασες και ψήφισες άλλη κυβέρνηση και τους χάλασες το γλυκό…..!
Δηλαδή….με λίγα λόγια τα συμφέροντα των Αμερικανών και των Γερμανών δεν μπορούσαν να ζήσουν πιο πέρα από το τέλος του αιώνα…διότι θα ήταν τόση μεγάλη  η ανάγκη τους για κεφάλαια, που θα έπρεπε να βγάλουν τα πετρέλαια για τα οποία οι ίδιοι οι Γερμανοί ήρθαν να κάνουν Κατοχή στην Πατρίδα μας. Έτσι Αμερικανοί και Γερμανοί θα γίνουν Σύμμαχοι σε βάρος μας, συγκεντρώνοντας και πάλι τις δυνάμεις τους για να ασχοληθούν με το χάρτη κατάκτησης και κυριαρχίας που ξέρουν όλοι τους καλά να σχεδιάζουν και τον έχουν κλεισμένο καλά στα συρτάρια τους και οι ξένοι αλλά και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. Δεν σας ανησυχεί λοιπόν το τι γίνεται στην Ουκρανία; Ο κλοιός των Αμερικάνων με τα τόσα στρατεύματα που βάζουν στα σύνορα της Ρωσίας…δεν σας ανησυχεί καθόλου;
 Τους πείραξε που ο Πρωθυπουργός της χώρας μας….που τους είπε στην αρχή μόλις βγήκε…ότι γιατί δεν μας ρωτήσαμε….για το εμπάργκο εναντίων των Ρώσων και έγινε με το καλημέρα το «κόκκινο» πανί….! Η Ε.Ε. βλέπεται έχει πολύ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …μέσα της….!
Το ζήτημα δεν είναι εάν πούμε ΟΧΙ ή ΝΑΙ στο δημοψήφισμα…..το ζήτημα είναι εάν επιτέλους θέλουμε επιτέλους να είμαστε ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ- και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ως ΠΟΛΙΤΕΣ…αλλά και ως ΧΏΡΑ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΌ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ….ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ…ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ…...ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
Καλή ψήφο.
( θα σας πω ένα περιστατικό από τη ζωή μου….όταν λοιπόν σε κάποια στιγμή αντισυνταγματικά αδικήθηκα στην δουλειά μου…από την εξουσία…βρέθηκα να παλεύω μόνος μου ώστε να διεκδικήσω το νόμιμό συμφέρον μου. Όμως το «συμβούλιο» των υπόλοιπων εργαζομένων που είχε από το νόμο να πάρει το ίδιο την απόφαση για το αυτονόητο…δηλαδή για την αδικία που είχε γίνει σε βάρος μου…με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ ….αλλά στην τελική όλοι αποποιήθηκαν οι συνάδελφοί μου την ευθύνη τους….κι έτσι επικράτησε η παραπάνω εξουσία που πήρε την απόφαση σε βάρος μου και εκείνη τη χρονιά έχασα οικονομικά-ψυχολογικά τα δικαιώματά μου…δηλαδή οι διπλανοί μου….με πούλησαν κανονικότατα πολύ απλά. Κάπως έτσι είναι και με το τωρινό δημοψήφισμα….αφού μας δίνεται η δυνατότητα επιλογής…να αδράξουμε την ευκαιρία να την υλοποιήσουμε…ως απαρχή και για τα υπόλοιπα που μας αφορούν άμεσα….και να πάρουμε την μοίρα στα χέρια μας. Πάντα να μιλάμε όμως για σοβαρά θέματα και ειδικά αυτά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ….και να έχουμε τον πρώτο λόγο….ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ….διότι είμαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ από τον κάθε ΤΣΙΠΡΑ και από τον κάθε πολιτικό που εδρεύει στη Βουλή…και είμαι αντάξιος τους…όπως και όλος ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.)
Ε.Ι.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα