Μια μπάλα πηγαινοέρχεται τον τελευταίο καιρό μεταξύ Βρυξελλών και Αθήνας

Τελεσίγραφα των δανειστών προς την Αθήνα και η μπάλα ήταν στην Αθήνα.
Και η Αθήνα κατάφερε επί τέλους να παραδώσει μια κόλα βαθμολογήσιμη. Προσέξτε, όχι του άριστα, απλά πέρασε τις εξετάσεις ώστε να κάτσει να ασχοληθεί το βαθμολογικό. Εκεί πάνω στην κόλα των 8 δισ. θα γίνουν και διορθώσεις. Προς τα πάνω βεβαίως, θα γίνουν και τα σβησίματα, κι αυτά χρεώνονται. Αλλά τουλάχιστον η μπάλα είχε πάει για λίγες ώρες στους δανειστές.
Τώρα η μπάλα είναι πίσω στην Αθήνα και θα την καρφώσουν στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για έγκριση, αλλιώς λένε πάμε για εκλογές. Αλλά ο Τσίπρας έχει πει, εκλογές γιόκ.
Οπότε η μπάλα θα χοροπηδήσει ως καυτή πατάτα στα λεπτά χεράκια των βουλευτών και που θα πάει, θα είναι έτοιμη για νέο κάρφωμα. Οι επόμενοι να πιάσουν την μπάλα είμαστε εμείς.

Μια μπάλα ίσα με 2 και 3 και 4 φορές το κεφάλι του καθενός μας θα φάμε στο δόξα πατρί!
Γι’ αυτό σας λέω… πείτε πότε έρχεται προς τα δω να σκύψω. Γιατί από δω και μετά, δεν έχει άλλο παίκτη, εσύ κι εγώ θα κληθούμε να πληρώσουμε όλο το παιγνίδι. Εσύ κι εγώ.
Λεφτά δεν έχω να δώσω. Ένα σπίτι χρεωμένο έχω κι ένα κεφάλι γνώση. Ας έρθουν να πάρουν το σπίτι, έτσι  κι αλλιώς, ο μύθος λέει οι αριστεροί θα μας τα πάρουν, μην τον διαψεύσουμε.
Αλλά στο κεφάλι μπάλα δεν θα φάω. Το κεφάλι και η γνώση είναι ΔΙΚΆ ΜΟΥ. Και μόλις μου πετάξουν την μπάλα, απλά… θα σκύψω.
Θα σκύψω για να μπορώ να σηκωθώ. Γιατί τα καλάμια που ξέρουν να λυγάνε, είναι αυτά που δεν σπάνε… Αλλά μπάλα με γκλομπα-ληστές, αρνούμαι να παίξω!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ