Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Πυκνότητες – τροφή- ανάπτυξη μέρος 2ο



Το σώμα μας που τόσο πολύ το αγνοούμε και το έχουμε σε δεύτερη μοίρα παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στον δρόμο της Πνευματικής διαδρομής. Εκεί μέσα σε αυτό το σώμα είναι που θα αναπτυχθεί η 

Νέα Βηθλεέμ για να γεννηθεί ο Ιησούς μέσα σε αυτό. Ένα σώμα ταπεινό και γεμάτο από μύρο, χρυσό και σμύρνα. Ένα σώμα το οποίο θα είναι γεμάτο από αγνότητα για να δεχτεί το Θείο Βρέφος. Τα σώματά μας εμείς τα φτάνουμε να αντικρίσουν τα άκρα, τα δοκιμάζουμε με διάφορους τρόπους, πολλές φορές υπερβαίνοντας τις ίδιες τους τις δυνατότητες και ιδιότητες. Ψάχνουμε να βρούμε μέχρι που αντέχουν και η αλήθεια είναι ότι αντέχουν πολύ. Αφού έχουμε δει σώματα να μεταβάλλονται, να αλλοιώνονται στον βωμό του «καλοπισμού», του «αθλητισμού». Που δεν υπάρχει μία διαδρομή σεβασμού, αλλά μία διαδρομή υπερβολής και κάποιες φορές και αναβολής, αφού κάνουμε χρήση διάφορα σκευάσματα για να μας ανεβάσουν τις επιδόσεις.
Είδαμε τους ορόφους του κάθε σώματος στο πρώτο μέρος  και σε αυτό το κείμενο θα γεφυρώσουμε τους ορόφους, τις πυκνότητες με τα 4 στοιχεία της φύσης, τα οποία υπάρχουν και σε κάθε σώμα. Τα οποία είναι το ύδωρ, το πυρ, ο αήρ και η γαία. 


Το 5ο στοιχείο που θέλουμε όλοι να ενεργοποιήσουμε, επίσης, είναι ο αιθήρ. Απ’ ότι μπορούμε να δούμε με την πρώτη ματιά, όλα τελειώνουν με ένα Ρ ενώ η γαία με ένα Α. Δηλαδή ΑΡ-ΧΗ = ΑΡ- ΗΧΟΣ, που σημαίνει εν αρχή είν’ ο ήχος. Το Ρ αυτό όταν αποκτήσει την ανάλογη πυκνότητα τότε το Α της γαίας, την μετατρέπει σε ΑΓΙΑ. Ο απόλυτος στόχος κάθε Πνευματικού, να φέρει το σώμα του να μετατραπεί από γήινο σε άυλο. Να μετατρέψει και να μεταστρέψει την Πυκνότητα του σώματος του μέσα από τον Αιθέρα σε ένα καθόλα διάφανο σώμα. Τότε ο Παράδεισος είναι στην γη, για τον Πνευματικό αυτόν. Ο Θεός του δίνει τη Χάρη που του χρειάζεται και του ανοίγει μονοπάτια υπέροχα και γεμάτα από Μύρο, Σμύρνα και Χρυσό.
Ας δούμε όμως τα στοιχεία αυτά σε σχέση με τους ορόφους.
Το Πυρ θα μπει στον πάνω όροφο
Ο Αήρ στον μεσαίο όροφο
Η γαία στον κάτω όροφο.
Μας μένει ένα στοιχείο, αλλά και το 5ο στοιχείο. Το στοιχείο που μας μένει είναι το Ύδωρ= Υιος. Αφού ο Υιός δηλαδή ο Ιησούς μεταφέρθηκε μέσα από την Ανάστασή του δίπλα στον Πατέρα μας μετατράπηκε σε πηγή ζωής, δηλαδή σε Ύδωρ.
Που σημαίνει ως προς τις πυκνότητές του σώματος μας όταν οδηγηθούν μέσα από την Πνευματική οδό αποκτούν μόνο το Ύδωρ και γίνονται οι ίδιοι Υιοί. Μέσα τους αρχίζει να δημιουργείται το Θείο Βρέφος. Το Θείο Βρέφος αρχίζει να δημιουργείται μέσα σε ένα καθαρό σώμα. Καθαρό σώμα δεν εννοούμε μέσα από το μπάνιο ή την τροφή, αλλά μέσα από την ταπείνωση και την αληθινή μεταμέλεια. Δύο δρόμους που θα οδηγήσουν τον άνθρωπο στην Θέωση και στην απόλυτη αλλαγή διάστασης. Δεν θα είναι πια εγκλωβισμένος μέσα σε έναν τρισδιάστατο κόσμο, αλλά μέσα από τη Χάρη που θα του έχει δώσει ο Θεός θα μπορεί να μεταφέρετε στον χώρο και στον χρόνο, αφού για εκείνον πια το σώμα του θα έχει την Θεία Πνοή ενεργοποιημένη. 


Ο Αέρας μας λοιπόν ανάσα ως προς τον μεσαίο μας όροφο να γεμίσει από την Πνοή Του Θεού. Ο πάνω όροφος με τις εντυπώσεις να γεμίσει από το Πνεύμα Του, μέσα από τον Λόγο Του. Ενώ το κάτω όροφος θα μετατραπεί αυτόματα από γαία σε Αγία, αφού τα βήματα θα είναι πια μέσα από το Θέλημα Του Θεού και μόνο.
Έτσι αυτά τα 3 στοιχεία μετατρέπονται ως Πνοή, Πνεύμα Αγία. Που σημαίνει Πατήρ Υιός και Άγιο Πνεύμα. Το Ύδωρ τότε αναπτύσσεται μέσα από την Πυκνότητα των Υδάτων και ρέει μέσα μας η Θεία Πράνα- Αιθέρας- Χρίσμα. Ένας στόχος που είναι μέσα στην Καινή Διαθήκη, αφού ο ίδιος ο Ιησούς μας λέει ότι είμαι είστε. Μα λέει ότι όποιος ζητά να λάβει θα λάβει και όποιος ψάχνει θα βρίσκει. Τα κλειδιά είναι μέσα στο σώμα μας, ευτυχώς. Εκεί μέσα σε κάθε μας γωνία είναι η Θέωση που θα μας οδηγήσει από την σκλαβιά στην απόλυτη ελευθερία. Μία ελευθερία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Μία ελευθερία που δεν χρειάζεται να χυθεί σταγόνα αίματος, αλλά να επιλέξουμε να αλλάξουμε το «πρόγραμμα» και να θέσουμε εκεί μέσα τον Άρτο της Ζωής, δηλαδή τον Ιησού.  


Έναν αδερφό μεγαλείο, οποίος είχε και έχει την διάθεση να σταθεί στο πλευρό μας. Αρκεί εμείς να θελήσουμε να φύγουμε από το χρυσό αλλά κούφιο κλουβί της ύλης και να περάσουμε στην Πύλη. Μία Πύλη γεμάτη από αγάπη και ενότητα. Να δούμε τα σώματά μας να αποκτούν την μαγική πυκνότητα του ΕΙΜΑΙ Ο ΩΝ. Τότε η Δευτέρα Παρουσία είναι εδώ, τότε ο Ιησούς κατοικεί μέσα σας. Τότε είστε αυτό που Είναι. Τότε το Θεοί Εστέ είναι ένας βιωματικός δρόμος με τη Χάρη του Θεού.
Μέσα λοιπόν εκεί στους ορόφους του σώματός μας υπάρχει ένα Θεϊκό Προζύμι που μας περιμένει να του δώσουμε την σωστή τροφή για να μεγαλώσει μέσα μας ο Άρτος της Ζωής, της Ανάστασης και της Λύτρωσης.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα