Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Δείτε τι συμβαίνει όταν πίνετε τον καφέ σας με άδειο στομάχι!

Ένα μόνο φλιτζάνι καφέ με άδειο στομάχι είναι ένα πραγματικό σοκ για τον οργανισμό σας, έτσι θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές πριν να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα.
Οι άνθρωποι αναρωτιούνται αν ο καφές είναι υγιής ή όχι, και αυτό το ζήτημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ εκείνων που τους αρέσει πραγματικά. Ο καφές παρέχει πολλά οφέλη, αλλά πρέπει ακόμα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ορισμένες λεπτομέρειες. Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι αν ο καφές θα πρέπει να καταναλώνεται με άδειο στομάχι.
βλέπε-τι-συμβαίνει-όταν-σας-ποτό-α-καφέ-σε-ένα-άδειο στομάχι-
Ο καφές είναι μία καταπληκτική πηγή αντιοξειδωτικών και έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικός στην πρόληψη έναντι κακοηθών ασθενειών, όπως ο καρκίνος του παχέος εντέρου.

Αυτές οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες είναι αποτέλεσμα του χλωρογενικού οξέος, το οποίο βρίσκεται επίσης στα φρούτα. Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν πάνω σε αυτές τις ιδιότητες, αλλά ο καφές μπορεί επίσης να έχει αρνητικές επιπτώσεις όταν καταναλώνεται πριν φάτε ή πιείτε οτιδήποτε.
Ένα μόνο φλιτζάνι καθαρού μαύρου καφέ διεγείρει την έκκριση του υδροχλωρικού οξέος στο πεπτικό σύστημα, και άτομα επιρρεπή σε γαστρίτιδα αισθάνονται αυτό το αποτέλεσμα πολύ πιο γρήγορα.
Οι υγιείς άνθρωποι μπορούν επίσης να αισθάνονται αυτό το αποτέλεσμα, επειδή το υδροχλωρικό οξύ χρησιμοποιείται για τη διάλυση των τροφών. Αυτό επηρεάζει την πέψη των τροφών, ειδικά μετά από βαριά γεύματα. Προκαλεί επίσης δυσκολίες στην πέψη των πρωτεϊνών.
Οι πρωτεΐνες δεν μπορούν να διαλυθούν πλήρως, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων φουσκώματος, ερεθισμό εντέρου ή φλεγμονής, ακόμη και καρκίνο.
Σύμφωνα με πολλές μελέτες, θα πρέπει να πίνετε το πρώτο σας φλιτζάνι καφέ μία ώρα αφού ξυπνήσετε. Βεβαιωθείτε ότι τρώτε τουλάχιστον μια φέτα ψωμί πριν πιείτε τον καφέ σας.
Μην πίνετε καφέ αμέσως μόλις ξυπνάτε, γιατί αυτό αυξάνει την παραγωγή κορτιζόλης, και παίρνει πολύ χρόνο για να εξισορροπηθούν τα επίπεδα της. Η κορτιζόλη ελέγχει τους βιορυθμούς σας και σας κρατά ξύπνιους.
Για να συνοψίσω, ένα φλιτζάνι καφέ μπορεί να διεγείρει την έκκριση οξέων, φουσκώματος, και να προκαλέσει ακόμη και έμετο. Εάν δεν μπορείτε να φάτε το πρωινό σας αμέσως μόλις ξυπνάτε και αν θέλετε πραγματικά να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ, προσθέστε λίγο γάλα ή βούτυρο ώστε να μειώσετε τη δράση του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα