Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΙΑ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ!


Ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ, είναι η τελευταία έρευνα που έκαναν επιστήμονες. Επειδή μιλάμε για το πιο σοβαρό πράμα στον άνθρωπο, λέω για το γαμήσι, η πρώτη μου κουβέντα είναι πως είναι για κλωτσές οι ερευνητές, ειδικοί και μαθητευόμενοι στο αντικείμενο.
Τι θα πει “ιδανική διάρκεια”; Δέκα ώρες λέω! Τρεις μέρες συνεχώς, να μην κάνω τίποτα άλλο, να μην έχω στο μυαλό μου τίποτα άλλο κι αν είναι δυνατόν να είμαι κολλημένος με την σεξουαλική σύντροφο χωρίς διακοπή μια εβδομάδα!
Να γίνουμε συγκεκριμένοι, σύντομοι και με λόγια απλά. Η δουλειά είναι τριφασική, τρεις φάσεις. Τα προκαταρκτικά, τα χάδια, τα φιλιά, τα τριψίματα, τα γλυκόλογα. Παρένθεση απαραίτητη...
“Υπάρχουν γυναίκες που λοιώνουν, που τον έχουν θεό τον άνδρα τον “ερωτομίλητο”. Αυτόν που με τα ερωτολαλήματά του, τα ψιθυρίσματά του την φτιάχνει, την ερωτολαχανιάζει και την κάνει περισσότερο να ερωτολαχταράει. Τέλος παρενθέσεως.

Ούτε στα προκαταρκτικά υπάρχει όριο. Ποια είναι η ιδανική διάρκεια, δηλαδή. Αν, βέβαια, θεωρηθούν “ξεχωριστή” φάση τα προκαταρκτικά, τα προσυνουσιακά. Βήτα φάση το πήγαινε-έλα, χωρίς να βγεις έξω από το μουσκεμένο ναό της Αφροδίτης. Τι θα πει “ιδανική διάρκεια”; Είπαμε. Όσο περισσότερο.
Δεν μιλάμε για μια ώρα, ούτε για ώρες. Τότε μιλάμε για την ιδανική διάρκεια, όμως προηγουμένως θα χρειαστεί να μυηθείς στο βουδισμό, να μπεις στο πνεύμα φιλοσοφιών. Τότε, ναι, το γαμήσι, το απόλυτο γαμήσι, με τις κατάλληλες στάσεις και κινήσεις, σε slow motion, δικέ μου σε κάνει ρέκορντμαν.
Και τέλος, γάμα φάση ο οργασμός. Ε, λοιπόν, στο γαμήσι ο στόχος δεν είναι ο οργασμός. Το τελείωμα, που δεν μπορεί να κρατήσει περισσότερο από πέντε δευτερόλεπτα, τόσο στον άνδρα, όσο και στην γυναίκα. Στο φινάλε δεν έχει καμμία αξία το ένα και δύο δευτερόλεπτα περισσότερο. Η ικανοποίηση που προσφέρει ο οργασμός δεν έχει σχέση με την διάρκειά του, με τα δευτερόλεπτά του.
Σκοπός είναι να γαμάς θεϊκά, όχι να το τρέξεις, να το βιαστείς, για να φθάσεις στον οργασμό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα