Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ;



Την αλήθεια την ορίζει αυτός ο άνθρωπος η ομάδα ανθρώπων, που ελέγχει την εξουσία.

Ανέκαθεν την ιστορία την γράφει ο εκάστοτε ισχυρός, με τον εκάστοτε πολιτισμό του κάθε ισχυρού. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει στα πάντα γύρω μας, όπου ο πλούσιος εκμεταλλεύεται τον φτωχό σαν δικό του σκλάβο, μέσα από την ανάγκη του για επιβίωση.

Αυτή η ομάδα των ανθρώπων που ελέγχει τον κόσμο μέσω της εξουσίας και του πλούτου, για να διατηρήσει την εξουσία που της δόθηκε, από την αναγκαστική ίδρυση των κοινωνιών των ανθρώπων, σε πόλεις κράτη στην αρχή, και στην συνέχεια σε λαούς κράτη, επέβαλλε τον ανάλογο πολιτισμό, σύμφωνα με την αντίληψη και τον τρόπο σκέψης και επιθυμιών, από τα ανάλογα πάθη και συναισθήματα που κουβαλούσε πάνω στο κεφάλι τους η ομάδα που κρίθηκε να διοικεί την ανάλογη κοινωνία.

Έτσι, όταν επικρατούσαν τα Ελληνικά ιδεώδη στην αρχαία Ελλάδα, αυτό συνέβη διότι οι άνθρωποι ήταν δίκαιοι, αγαπώντες τον λαό, και προσπαθούσαν να κατανοήσουν τον θεό, μέσα από την αρμονία που φέρει την ευτυχία, αλλά και την κατανόηση του αληθινού μέσα από την αναζήτηση, ανακουφίζοντας την σκέψη.

Μέχρι που οι βάρβαροι λαοί θέλησαν αυτόν τον πλούτο της Ελλάδας να τον κάνουν δικό τους, και όταν το κατάφεραν αυτό οι Ρωμαίοι, άρχισε η σήψη και η διαφθορά, διότι, πλέον κυβερνούσαν οι διεφθαρμένοι άνθρωποι από την εξουσία και το χρήμα.

Το αποτέλεσμα, για να ελέγξουν τον ανθρώπινο πληθυσμό, διότι πλέον δεν ήταν ένα κράτος, αλλά πολλά, άρα και μεγάλος πληθυσμός, ήταν να δημιουργήσουν μια θρησκεία, όπου όλοι οι φτωχοί που δεν άντεχαν άλλο τα δεινά από τους βασιλείς, και δημιουργούσαν συνεχώς επαναστάσεις, για να μην αντιδρούν απέναντι στο σύστημα που τους κυβερνούσε, έπρεπε να διαμορφώσουν μια θρησκεία οικουμενική, όπου όλες τις ελπίδες τους θα τις περίμεναν από τον θεό, για μια καλύτερη ζωή, αν υπόμεναν όλα τα δεινά από τους βασιλείς.

Και για να μην σκεφτούν να σηκώσουν κεφάλι, δημιούργησαν και τον κακό δαίμονα όπου αν κάνουν κάτι κακό, άρα και ως προέκταση αν αντιδρούν με επαναστάσεις απέναντι στο σύστημα, θα πάνε στην κόλαση. Και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν μέσω των ιερατείων που δημιούργησαν να ελέγξουν τον πληθυσμό, αλλά και να κρατήσουν την εξουσία τους.

Σήμερα, που οι άνθρωποι είναι δισεκατομμύρια, σε αντίθεση που μέχρι πριν 300 χρόνια κυμαινόταν γύρω στα 500 εκατομμύρια παγκοσμίως, για να ελέγχεται ο πληθυσμός των ανθρώπων, έπρεπε να δημιουργήσουν την βιομηχανία και την τεχνολογική άνοδο του πολιτισμού...αυτό όμως μάζεψε τους ανθρώπους σε τεράστιες πόλεις σαν το μαντρί με τα πρόβατα, και μέσω της συνεχής ενημέρωσης από τα εκάστοτε ΜΜΕ μπορούσαν και μπορούν να κατευθύνουν τους ανθρώπους.

Τους διεχώρησαν σε τάξεις και ομάδες, και αυτές σε ακόμη μικρότερες υποχείρια των μεγαλύτερων τάξεων και ομάδων, ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να ενωθούν ποτέ όλοι μαζί εναντίον του συστήματος πλέον που διοικεί τον πλανήτη.
Και για να διαλυθεί κάθε έννοια απέναντι στην αντίσταση κατά του συστήματος, σήμερα επιδιώκουν την διάλυση των κρατών, μέσα από την παγκοσμιοποίηση, των ανθρώπων δίχως πατρίδα, και δίχως κάτι που να τους ενώνει με τους συνανθρώπους τους.

Το αποτέλεσμα αν συμβεί αυτό, θα είναι η διάλυση των κρατών, όπως συμβαίνει σήμερα με την ενωμένη Ευρώπη που αυτό επιθυμούν, και βέβαια να ενωθεί με τις Η.Π.Α. και την ενωμένη Αμερική, σε συνδιασμό με την ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΉ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΉΔΗ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ.

Στο τέλος θα ενωθούν όλες μαζί εις χάρην της ειρήνης, σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, σε μια παγκόσμια δικτατορία.

ΟΠΟΥ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΌΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ( 7 ) ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, θα ελέγχεται μέσα από το ηλεκτρονικό χρήμα (Gredit - μονάδες ) και όπως πάμε σήμερα στα καταστήματα και όλα περνούνται ηλεκτρονικά, με τον ίδιο τρόπο θα πληρωνόμαστε ηλεκτρονικά σε μονάδες, άρα και τα πάντα θα ελέγχονται από ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό σύστημα ώστε να διαχειρίζετε τους ανθρώπους!

Στην συνέχεια, επειδή αυτή η δικτατορία θα επιφέρει αντιδράσεις, θα επιβάλλουν την εμφύτευση ενός μικροτσίπ DNA με σκοπό όποιος άνθρωπος αντιδρά αμέσως να διαγράφεται, δηλαδή να τον σκοτώνουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Όλα αυτά δεν χρειάζεται να τα προφητέψει κανείς, διότι πολύ απλά, αυτά είναι τα σχέδια που έχουν αυτοί που κυβερνούν τον πλανήτη εδώ και 2.000 χρόνια. Και αυτοί δημιούργησαν τις προφητείες ώστε να ελέγχουν καλύτερα τους ανθρώπους και να τους έχουν σε διαρκή φόβο.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που μας κυβερνούν; Σίγουρα δεν είναι άνθρωποι, αφού κανείς άνθρωπος δεν είναι ικανός να κάνει σχέδια 2.000 ετών.
Είναι οι λεγόμενοι Αποστάτες; Δικό σας θέμα να σκεφτείτε και αποφασίσετε!

morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα