Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Υγεία να την πιεις στο μπουκάλι!

Υγεία να την πιεις στο μπουκάλι!

Κάθε καλοκαίρι, οι πωλήσεις των εμφιαλωμένων νερών στην Ελλάδα εκτοξεύονται. Είτε ξεκινάς το πρωί για τη δουλειά σου είτε οδηγείς προς τον κυριακάτικο…
προορισμό με την κοπέλα σου για ένα μεσημεριανό μπάνιο, το μπουκαλάκι νερό είναι από τα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου. 

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι το εμφιαλωμένο νερό είναι καλό όχι μόνο για τη δίψα, αλλά και γιατί θωρακίζει τον οργανισμό σου με φυσικό τρόπο. 


Σύμφωνα με έρευνα τoυ Health and Human Development του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Μοντάνα, η κατανάλωσή του μειώνει αισθητά την LDL κακή χοληστερόλη, επομένως και τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων, κι ελαττώνει τις πιθανότητες εμφάνισης πέτρας στα νεφρά. Επίσης, πολλές από τις ετικέτες που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν ποτάσιο και μαγνήσιο, που ενισχύουν την ομαλή λειτουργία της καρδιάς.

Τέλος, αν καθιερώσεις ένα ή δύο μικρά μπουκάλια για να συνοδεύεις την καθημερινή σου διατροφή, θα βοηθήσεις το σώμα σου να χάσει βάρος (αν κάνεις δίαιτα) και θα το προμηθεύεις με ηλεκτρολύτες, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη φυσιολογική λειτουργία του. Τι έγινε, στέγνωσες από επιχειρήματα;

biologikaorganikaproionta

menshealth

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα