Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΟΤΑΝ Η ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ


Αληθινή ιστορία. Είμαι στην τελευταία τάξη του δημοτικού, αμούστακος ακόμα, και το παίζω ψόφιος κοριός σε μια παρέα «μεγάλων», είκοσι χρόνων και, αγόρια και κορίτσια, στο σπίτι ξαδέλφου. Η κουβέντα έχει ανάψει, σου λέω και πολύ κουλτούρα, για πολιτική, για τη  σοβιετική σχολή κινηματογράφου, για το κίνημα της αμερικάνικης ποίησης. Τέτοια.
Κοζάρω την πιο γκόμενα να συμμετέχει ζωηρά στην κουβέντα και όλο να ρίχνει ματιές με νόημα στον πιο άσχημο της παρέας. Που δεν ήταν μονάχα άσχημος, σα να βαριόταν κιόλας μ’ όλα όσα άκουγε. Όταν κάποτε τέλειωσε το πανηγύρι το κορίτσι, το θυμάμαι σα χθες, έφυγε με τον άσχετο.
Την άλλη μέρα ο ξάδελφος μου είπε: Όλοι την θέλαμε, όμως αυτή πήγε με τον Στάμο, έναν συμφοιτητή τους σχεδόν αδιάφορο για το πανεπιστήμιο, που γούσταρε περισσότερο να παίζει μπιλιάρδο και ποδοσφαιράκια στη λέσχη.

Σου λέω ότι εκείνο το σκηνικό με σφράγισε. Μου είχε μείνει. Η καυτή γκόμενα που όλοι ξέρανε την αδυναμία της στο σεξ, γιατί να προτιμήσει έναν τεμπελάκο κι όχι κάποιον άλλον, πιο μπάνικο και πιο έξυπνο.
Πάρε το σα δεδομένο. Ποιο; Και επιστημονικά αποδεδειγμένο. Ποιο; Έγιναν έρευνες και αποδείχθηκε ότι οι ευφυέστεροι έφηβοι ασχολούνται περισσότερο με τις επιδόσεις τους στα μαθήματα παρά με το σεξ. Φοβερά πράγματα.
Όσο υψηλώτερο IQ έχει ένας νέος, τόσο καθυστερεί να πάρει φωτιά στο σεξ. Μιλάνε οι έρευνες αλλά και τα πειράματα σε ποντίκια. Φοβερά πράγματα. Οι ευφυέστεροι έφηβοι καθυστερούν να αρχίσουν την ερωτική τους ζωή.
Να, γιατί θυμήθηκα εκείνο το κορίτσι με την επιθετική σεξουαλικότητά της που διάλεξε τον «βλάκα» και κακοφτιαγμένο της παρέας. Η διαίσθησή της, φαίνεται, πως της έλεγε ότι αυτός, ο μπιλιαρδόρος είναι καλύτερος εραστής, όχι κάποιος άλλος της παρέας που ενδιαφέρεται για πνευματικές αναζητήσεις και για λοιπούς κοινωνικούς προβληματισμούς.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα